• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Her Zaman Mutsuz Hissetmekten Sıkıldım

fbsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
1
0
36
İstanbul
iyi günler arkadaşlar ben sena son zamanlarda mutlu olamamak çok canımı sıkıyor. Kadınların ortak sıkıntısı mı bilmiyorum erkekler yapıcak bişeyler mutlaka bulur ama bizler öyle mi evde oturmamız istenir ancak sizce yüzüm gülsün diye ne yapmalıyım ne düşünmeliyim kesin bir çözümü olan var mıı ??Yardım Lütfenn :/

neden mutsuzsunuz:26:

yaşınız,okul veya iş hayatınız, sosyal yaşamınız, aile ilişkileriniz vs bunlardan bahsederseniz belki neden mutsuz odluğunuzu anlayıp tavsiyeler verebiliriz.Örneğin beni son zamanlarda mutsuz eden şey henüz bi yuva kuramamış olmam..

cikin gezin.Hava soukda olsa...
ben sikildim mi saat kac olursa olsun,isterse gece.Cikar bir hava alirim.Kendime gelirim...

arkadaslarinizla vakit gecirin..Evde yemege davet edin..Sonrasinda sohbet..
Hobi edinin,resim cizin,gunluk tutun..
:49:

yaşınız,okul veya iş hayatınız, sosyal yaşamınız, aile ilişkileriniz vs bunlardan bahsederseniz belki neden mutsuz odluğunuzu anlayıp tavsiyeler verebiliriz.Örneğin beni son zamanlarda mutsuz eden şey henüz bi yuva kuramamış olmam..

kiyamam sana uzmeee kendinii tmmmi ???:54:

Eğer imkanın varsa yapabiliyorsan bulunduğun ortamdan bir süreliğinede olsa uzaklaşmanı tavsiye ederim ..

- Kitap okuyabilirsiniz.
- Belediyelerin meslek edindirme kurslarına katılabilirsiniz.
- Tahsiliniz varsa çalışmaya başlayabilirsiniz.
- Çocuk yapabilirsiniz.
- Alım gücünüz iyi ise alışveriş yapabilirsiniz. :)

kendinize bi amac yada hedef belırleyın ne konuda olur bılemem bir sınavı kazanmak ıcın yada kılo vermek ıcın vs...

Back
X