- 21 Eylül 2017
- 28
- 700
- 8
- 29
- Konu Sahibi DudununAnnesi
-
Iyi geceler hanimlar 37+5 hamileyim son adet tarihim 9 subat kendimi hc iyi hissetmiyorm surekli kasilmalarim oluyor nefes alip vermkte zorluk cekiyorum gece sancilarla uyaniyorm yarn kontrolum var acaba dktr dguma alir mi kızımı sezaryenle dgurmustm agri sızı cekmemistm ama bunda egilemiyorm kalkamiyorm cok afedersinz tvalete bile gdemiyorm. Dltor yarn sezaryene alsa sorun olur mu acaba? Cocugumu saglikli sekilde kucagima almk istiyorm bn byle kasildikca ona bsey oluck saniyorm
Ins ins ama illaki basina gelen vardır fikir edinmk istiyorm ilk cocugmda bunlari yasamadm bebegimin hareketleri duzenli cok sukur ama kasilmalarim oluyor nolrmlde sezaryenleri 38+2 veya 38+3 de aliyorlar dguma fazla bi farkta yok ama ne bilim endiseleniyormbu gece sakinleşmeye çalışın gerçekten
yarın doktorunuz bunların hepsine cevap verir
buradan kim ne dese boş
durumunuzu bilmemiz mümkün değil
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Dgumdan korkmuyorm sadece ben sezaryenliyim acaba bu kasilmarim sancilarim dguma sebep olabilir mi die merak ediyorm37+5 sezeryanle doğum için çok erken bir tarih değil. Genellikle bu haftalarda alıyorlar
Stres yapma bu gece iyice dinlen. Yarın doktorun gerekli görürse doğuma karar verir. Benzer şeyler yaşadım. Boşuna çok stres yapmışım sonradan anladım. Doğum olacakmış gibi hazırlıklı git hastaneye. Olmazsa da biraz daha beklersin. Allah kolay ve sağlıklı doğumlar versin.
Yarina randevu aldm ay ins :) bnde sabirszlikla dgurmk istiyorm. Rabbim olmayanlara nasip etsinDirek acile gitmeniz gerekir aslında belki de beniş geliyor :)
Amin inşallah :) Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYarina randevu aldm ay ins :) bnde sabirszlikla dgurmk istiyorm. Rabbim olmayanlara nasip etsin
Saoln tsk ederm efenimAmin inşallah :) Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ins tsk edermSancılarınız başlamış olabilir. Sakin olmaya çalışın. Nasılsa yarın gidiyormuşsunuz doktora. Haftası çok da küçük değil. Ciğerleri gelişmiş artık. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.
Hayirlisi olur insKorkmayın bence sezeryan sonrasi normal dogum yapan bir sürü insan var. Yarın kontrolde cıkar ortaya herşey. Gerekirsede alır zaten doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?