Kendimi hiç iyi HİSSETMİYORUMMM :(

deniztug

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
19
0
6
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar. öncelikle kendimden bahsediyim adım deniz.
Evleneli yaklaşık bir yıl olucak. Okuduğum yerde kaderimi bulup evlendim ve üniversite okuduğum yer pekte güzel bir yer değil. istanbul'da okuyup büyüyen lükse düşkün olan bir kız için aslında güzel sayılmaz.
Harika bir evliliğim var, mutluyum ama yolunda gitmeyen şeyler var. benim resmen psikolojim bozuldu..
Kendimi buraya ait hissetmiyorum. evime , eşiimin ailesine ait hissetmiyorum.
Ben önceden böyle bir kız değildim anlamıyorum bana neler oluyor. :25:
İşimi sevmiyorum, içimde çalışma aşkı yok psikolojimden dolayı hep hatalar yapıyorumm. iş arkadaşlarımı sevmiyorum çünkü hepsi dedikoducu insanlar. hiç birşey kazanacağim kişiler değil.
Eşimin ailesi sayılı bir aile olduğu için herkesin gözü üstümde nereye gitsem dedikodu oluyor.
Çıldırmama az kaldı gerçekten. tek istediğim şey ; kafamı yorganın altına sokup hiç kalkmamak.
Gözümü açtığımda kendimi eşimin yanıında ve eski evimde bulmak istiyorum.
Önceden hayat dolu etrafıma neşe saçan bir insandım. herkes mutluluğumu kıskanırdı. kimse için kötü düşünmez, herkesin melek olduğuna inanırdım.
şimdiyse kimse ile konuşma istemiyorum. insanlar midemi bulandırdılar. ben eski ben olmak istiyorumm. nolur bana akıl verin.:43:

Evleneli yaklaşık bir yıl olucak. Okuduğum yerde kaderimi bulup evlendim ve üniversite okuduğum yer pekte güzel bir yer değil. istanbul'da okuyup büyüyen lükse düşkün olan bir kız için aslında güzel sayılmaz.
Harika bir evliliğim var, mutluyum ama yolunda gitmeyen şeyler var. benim resmen psikolojim bozuldu..
İşimi sevmiyorum, içimde çalışma aşkı yok psikolojimden dolayı hep hatalar yapıyorumm. iş arkadaşlarımı sevmiyorum çünkü hepsi dedikoducu insanlar. hiç birşey kazanacağim kişiler değil.
Eşimin ailesi sayılı bir aile olduğu için herkesin gözü üstümde nereye gitsem dedikodu oluyor.
Çıldırmama az kaldı gerçekten. tek istediğim şey ; kafamı yorganın altına sokup hiç kalkmamak.
Önceden hayat dolu etrafıma neşe saçan bir insandım. herkes mutluluğumu kıskanırdı. kimse için kötü düşünmez, herkesin melek olduğuna inanırdım.
şimdiyse kimse ile konuşma istemiyorum. insanlar midemi bulandırdılar. ben eski ben olmak istiyorumm. nolur bana akıl verin.:43:

İşyeri sorunu bende de var. Ben de amirler ve arkadaşlar yüzünden psikolojik sorunlar çektim ve hala da etkisi devam ediyor. İçine kapanık ve duygusuz biri oldum atandım atanalı. Her şeye üzülen ben sadece kendimle ilgili şeylere üzülmeye ve en ufak şeyde ağlamaya başladım. Bence eşinize ve bulunduğunuz ortama uyum sağlamanız sizin için en hayırlısı olacaktır. Biraz çabalayın. Anladığım kadarıyla eşinizin memleketinde yaşıyorsunuz. Uyum sürecini atlatamamışsınız demekki ama zamanla alışırsınız diye düşünüyorm. Arkadaş ortamı edinseniz veya eşinizin ailesiyle arkadaş gibi olmaya çalışırsanız belki durum düzelir.

Çok teşekkür ederim cevap veridğiniz için. Uyum sağlamaya çalışıyorum. çok eğlenceli bir arkadaş grubumuz var. ama herşey yetmiyor. eşimin ailesi arkamdan dedikodumu yaptıkları içinn onlarla görüşmeme kararı aldım. ve çok olaylı bir kavgamız oldu. belkide ondan sonra değiştim bilmiyorum. Napıcaz biz bu işimizi :( :26: yaşam koşullarımızı? Allah yardımcımız olsun. bu arada evet eşiimin memleketi burası. gerçekten çok sıkıcı :(

Çok teşekkür ederim cevap veridğiniz için. Uyum sağlamaya çalışıyorum. çok eğlenceli bir arkadaş grubumuz var. ama herşey yetmiyor. eşimin ailesi arkamdan dedikodumu yaptıkları içinn onlarla görüşmeme kararı aldım. ve çok olaylı bir kavgamız oldu. belkide ondan sonra değiştim bilmiyorum. Napıcaz biz bu işimizi :( :26: yaşam koşullarımızı? Allah yardımcımız olsun. bu arada evet eşiimin memleketi burası. gerçekten çok sıkıcı :(

Rica ederim canım. Siz de haklısınız dedikodu yaptıklarını bile bile onlarla iyi olamaz insan. Heleki rol yapmayı beceremiyorsanız haklı olarak görüşmek istemezsiniz. Allah yardımcınız olsun. Kitap okuyun ve eşinizle sinemaya, gezmeye gitmeyi deneyin. İnşallah yoluna girer her şey.

teşekkür ediyorumm canım. kendimi vermediğim iş kalmadı artık. 3 boyutlu resimler yapıyorum ahşap boyaması sanal oyunlar :) vs vs vs. bulunduğumuz yerde sinema vb sosyal aktiviteler bulunmuyor. :) ama bol bol kitap okuyorumm, kitap yazmaya bşaladım. artık böyl geçirmeye çalışıcam. ;Allah hepimze yardım etsin :3:

yazdıkların bende de oluyor aynı şeyleri yapmaktan ve bunalmaktan kaynaklı
İş yerınde insanların 2 muhabbet edecegı candan 1 2 dostu akranı olmalı
yoksa hiççç çekilmiyor hangı iş olursa olsun
eşinin ailesıylede problemler yaşamıssın
üzüldüm ama bence bu duruma çook takılma
Bovermeliyiz bazı şeyleri yoksa hayatın tadı çıkmazkiiii :)
herşeye ragmen mutlu olmanı kocanın gözlerine bakarak bu hayatın bana bahşettiği en mükemmel şeysin diyebılırsın
çılgın şakalar yapabılırsın
hayatın tadına varmalısın
bunlara ayıracak böyle küçük şeylerı dusünecek vaktın olmasın :)
sevgilerle :):3::3::3::16::16::36::36::36:

Teşekkür ederim Elif. içimi rahatlatan bir yazı 0ldu. İnsan böyle akıl vericek arkadaşlar arıyor kendine :) eksik olmaaaa..:1:

Küçük çaplı bir depresyon başlangıcı sanki.. Bir doktor yardımına ihtiyacın var ama muhtemelen doktor sana oturduğun yeri ve

işini hemen değiştir diyecek. İlaçlar verecektir. antidepresan. İstanbul a taşının orda yaşamaya

devam edin imkan varsa. Ortamını değiştirmen gerekli

Back
X