Kendimi işe yaramaz hissediyorum

ayluni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
518
472
103
Merhaba hanimlar. Insanlarin bunca derdi arasinda bu bir dert degil aslinda sadece yeni farkli fikirlere ibtiyacim var.
Benim 1 yasinda bir bebegim var ve evde hep bebegimle yalnizim. Ne bir arkadaşım ne bir akrabam var ayni şehirde esimin ailesi var ama. Yok okulum bitsin yok dersanem sinavim derken kimseyle gorusecek zamanim da olmadi. Sinavi halletmeye firsat olmadan bebegim oldu. Özel durumlarim var o yuzden once isini bulsaydin demezsiniz umarim cunku doktorlar bile aciklayamamisti ... Neyse uzatmayalim simdi ben evde kendimi ise yaramaz birisi olarak hissediyorum boşluktayim o bosluk ev isiyle gün sadece bebegimle ilgilenmekle dolmuyor (şikayetçi degilim verene şukür tabiiki) uzun zamandir bunalimdayim, bebeğim uyumuyor ki elime bir kitap alip okuyayim kafam dagilsin, dusundukce boguluyorum, iyice icine kapandim. Benim durumunda olup da caresini bulan var mi?

Eee zaten bebek uyumuyor kitap bile okuyamıyorsanız şu an tek meşguliyetiniz bebeğiniz demek ki.
Sıkılmaya nasıl vakit buluyorsunuz ki?

Birkac tane komsu edinmeye bak.
Sen gidemesen de onlar arada gelir.
Havadan sudan konusursunuz kafan dagilir en azindan.
Esinin ailesi ordaysa bebege arada onlar bakabilir sen de disari cikabilirsin.
Kalici cozumler degil ama havan degisir

Eee zaten bebek uyumuyor kitap bile okuyamıyorsanız şu an tek meşguliyetiniz bebeğiniz demek ki.
Sıkılmaya nasıl vakit buluyorsunuz ki?

Evet siz de haklisiniz karşidan bakinca öyle görünüyor.
Son bir yila kadar okul iş arkadas ortami ben cok alismisim simdi sadece evdee olmak beni bunaltti, ne bileyim bu durumda olup da bebekli olup birseyler yapabilen var mi fikir almak istedim.

Birkac tane komsu edinmeye bak.
Sen gidemesen de onlar arada gelir.
Havadan sudan konusursunuz kafan dagilir en azindan.
Esinin ailesi ordaysa bebege arada onlar bakabilir sen de disari cikabilirsin.
Kalici cozumler degil ama havan degisir

Esimin ailesi sadece sevgi gosterisinde bulunuyor bakmak gibi bir durum olamaz olmuyor olmayacak
Ben oturdugum siteye herkes tasindiktan sonra geldim ve hep calistim kimse gelmedi calismaktan benim gitmeye vaktim olmadi sonradan 2 3 kisi ile tanistim ki hic evde durmuyorlar birisi yasitimdi o da kapimi calmiyir ben gitmeme ragmen. Beni sevmedi galiba
Tesekkurler cevap icin.

Sabredip 3 yasina getirdikten sonra krese vermekten baska bi cozum goremedim bn.
Bnde ayni durumdayim cunku, bnde 2 tane var,kucugum 8 aylik. 2 yasini doldursun yarim gunle baslatip 3 yasinda tam gune gecirneyi ve ise donmeyi dusunuyorum.
Buyuyorlar az sabir

Bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama bebeğini parka götürebilirsin. Arabasına koyup küçük yürüyüşler yapabilirsin. Bebeğinle bir cafede kahve içebilirsin. Tabii bebeğe vermemek şartıyla onunla birlikte gezebilirsin. Evde olmak sıkıcı. Doğum sebebiyle evdeyim ama bunaldım diyebilirim. İyileşip bir an önce çocuklarla atacağım kendimi dışarı. Bebekle gayet güzel gezebilirsin aslında mağazaları falan tıkılıp kalma evde :) bebeğin yaşına uygun aktiviteler alıp yapabilirsiniz. Keçe falan tarzı şeylerden kitap yapılıyor şekilleri renkleri öğretmek adına. Her ikiniz içinde sıkıcı olmaz bence. Keçeden nasıl olur diye sorma ben bu konuda becerim yoktur yapamam fikir olsun dedim

Tesekkurler cevabiniz icin. Ayniyiz desenize

Teşekkürler guzel fikirler
Tabii ben yukarda yazmadim bir ayrinti var bebegim hiperaktif üstü bir cocuk alisveris yapmak oturup 1 dk hareketsiz oyun oynatnak imkansiz. E bu hakde naail sıkıldın demeyin sıkıldım iste

Teşekkürler guzel fikirler
Tabii ben yukarda yazmadim bir ayrinti var bebegim hiperaktif üstü bir cocuk alisveris yapmak oturup 1 dk hareketsiz oyun oynatnak imkansiz. E bu hakde naail sıkıldın demeyin sıkıldım iste

Her şey aynı rutinde olduğundan sıkılmışsın sen. Bebişi götür atsın enerjisini sende sıkılmazsın :))

Bakici bulayim yani, peki bu da bir fikirdir. Nasil bir kurs hanfendi ben ders calismaktan baska birseye yaramiyorum ki tek yetenegim buydu benim
Bu cevabından anladığım kadarıyla sen gerçekten pasif ve işe yaramaz tembel bir insansın

havalar güzel canm al bebegini parka git oradaki kadınlarla tanıs. konuslarla kaynas

Bu cevabından anladığım kadarıyla sen gerçekten pasif ve işe yaramaz tembel bir insansın

Tembel oldugumu nerden cikardin bu bir
Ikincisi sen ve senin gibi insanlari yetiştirdim yillarca ben
Ucuncusu benim bunalimim da gececk birgun biliyorum sadece benim gibi omru okumakla dersle gecmis insanlardan fikir almak istedim hepsi bu
Yetenek olarak birsey yapamam demistum cunku daha once yok elisi yok resim yok bilmem ne bu tur kurslara gitmemi soyleyen olmustu ne isim olur bunlarla benim ayyy zaten bunalimdayim nasil bir karaktersin sen

havalar güzel canm al bebegini parka git oradaki kadınlarla tanıs. konuslarla kaynas

Ben parka da gidiyorum hanfendi ama cocuk cok hareketli demicem bu az kalir genetik birsey bu aciklayamiyorum esim de ayniymis babasi da dedesi de hala esimin annesi anlatir artik oturur aglarmis hala gozleri doluyor az buyusun zaten kres falan degil spora goturcem kres kesmez biliyorum

Bizim gibi surekli sınavlara calisanlar her sey bittiginde böyle bosluga düşüyor sanirim bende bazen dusunuyorum ataninca napicam diye :)) her gun ayni seyleri yapmaktan sıkılmış olabilirsiniz normal bence ama bide şöyle düşündüm bi cocuk yetiştiriyosunuz ona a dan z ye her seyi sıfırdan öğretiyorsunuz bu mükemmel bi sey tabiki sıkılmış olabilirsiniz sizi anliyorum ama bunu düşünmek birazcık rahatlatır belki sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…