- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
Merhaba hanimlar. Insanlarin bunca derdi arasinda bu bir dert degil aslinda sadece yeni farkli fikirlere ibtiyacim var.
Benim 1 yasinda bir bebegim var ve evde hep bebegimle yalnizim. Ne bir arkadaşım ne bir akrabam var ayni şehirde esimin ailesi var ama. Yok okulum bitsin yok dersanem sinavim derken kimseyle gorusecek zamanim da olmadi. Sinavi halletmeye firsat olmadan bebegim oldu. Özel durumlarim var o yuzden once isini bulsaydin demezsiniz umarim
cunku doktorlar bile aciklayamamisti ... Neyse uzatmayalim simdi ben evde kendimi ise yaramaz birisi olarak hissediyorum boşluktayim o bosluk ev isiyle gün sadece bebegimle ilgilenmekle dolmuyor (şikayetçi degilim verene şukür tabiiki) uzun zamandir bunalimdayim, bebeğim uyumuyor ki elime bir kitap alip okuyayim kafam dagilsin, dusundukce boguluyorum, iyice icine kapandim. Benim durumunda olup da caresini bulan var mi?
Benim 1 yasinda bir bebegim var ve evde hep bebegimle yalnizim. Ne bir arkadaşım ne bir akrabam var ayni şehirde esimin ailesi var ama. Yok okulum bitsin yok dersanem sinavim derken kimseyle gorusecek zamanim da olmadi. Sinavi halletmeye firsat olmadan bebegim oldu. Özel durumlarim var o yuzden once isini bulsaydin demezsiniz umarim