kendimi işe yaramaz hissediyorum

tecavüz girişiminde bulunduklarını tahmin edemezdim, belirtmemişsin, ama eşini seviyorsan o yönden düşünmemen gerekirdi, eşin sana dokunduğunda yine tecavüz tarzı birşey hissediyorsan sevmiyor da olabilirsin. ama bunu yenmen için psikolojik destek alman şart.

tecavüz girişiminde bulunduklarını tahmin edemezdim, belirtmemişsin, ama eşini seviyorsan o yönden düşünmemen gerekirdi, eşin sana dokunduğunda yine tecavüz tarzı birşey hissediyorsan sevmiyor da olabilirsin. ama bunu yenmen için psikolojik destek alman şart.

bence korkmasının eşine olan sevgisiyle alakası yok.geçmişte travma yaşamış.bugün o günü hatırlatacak bir girişimde bulunmaya çalışıyor.doğal olarakta korkuyor.

en azından girişimle kalmışlar ya devam etselerdi? bence çok şanslıymışsın. tecavüze uğrayan milyonlarca insan var sana sadece teşebbüs etmişler. bi de illa sonunu getirecek değilsin eşinden uzak durma o yüzden dokunmaktan öpmekten korkma

canım sen ilişkiye giremesende kocanla yakınlaş muhakkak.bu senin hem cinsel anlamda bazı tabularını yıkmana yardımcı olur.sonuçta dokundukça dokunuldukça bu işin keyfine varırsın bir süre sonra yardım almana gerek kalmadan bu işi halledebilirsin gibi geliyor bana.alıştırmış olursun kendini.birde eşin biliyormu bu saldırı olayını?

yani yemek yapamıyor ve eşinizle beraber olamıyorsunuz o yüzden kendinizi işe yaramaz hissediyorsunuz... ikisini yaparsanız tamamdır. bakış açınızda sorun var bence.

canım sen ilişkiye giremesende kocanla yakınlaş muhakkak.bu senin hem cinsel anlamda bazı tabularını yıkmana yardımcı olur.sonuçta dokundukça dokunuldukça bu işin keyfine varırsın bir süre sonra yardım almana gerek kalmadan bu işi halledebilirsin gibi geliyor bana.alıştırmış olursun kendini.birde eşin biliyormu bu saldırı olayını?

evet biliyor tabi. o yüzden çok anlayışlı davranıyor saolsun. ama nereye kadar böyle devam eder bilemiyorum

canım sen gene cesaretlisin.bak kimisi olsa bu olayı hem anlatamazdı hemde evlenmezdi.sen bunları başarmışsın.aslında çok güçlüsün farkında değilsin.bu durum dünden bugüne atlatılamayabilir.atlatıladabilir.bu sana bağlı bişe.ama atlatamazsan ve yardım alırsanda bunda bir problem yok.sen sırf bu yemek yapamama ve ilişkiyi erteleme yüzünden epey stres olmuşsun.hatta bu stres geçmişte yaşadığın stresinde önüne geçmiş.biraz rahat ol güzelim.evli olup ilişkiye girmeye çekinen erkekler var.yıllarca kardeş gibi yaşıyorlar.hep kadınlarda olmuyor yani.
şu işe yaramazım tabusunu yıkarsan gerisi çok rahat gelecek şuan önündeki en büyük engel o senin...

ilk gecem ne kadar zordu ya ilk değilde 10. gece diyelim:) eşim her gece bıkmadan uğraştı ve başarıya ulaştı ben bir deprasan alıp yaptığını bile hissetmedim sadece kan sıcak bacağıma değdiğinde anladım siz de deneyin faydası acayip oluyor. yoksa cok acıyor

korkulacak bir durum yokki abartildigi gibi birsey degil....öyle kan akmalari neyi palavra sizi korkutmuslar hatta adet kani gibi deniliyo leke yani bazan biraz surebilio yani iki uc gun leke gibi normal bunlar Allah öyle guzel yaratmiski kadinlarin aci cekmesi icin olan birsey yok

Back
X