kendimi iyi hissetmiyorum yardim edebilir misiniz ?

tavsannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
7.394
14.696
248
31
Slm kizlar size bisey sormak istiyorum normalde ülserim var ama 5 6 aydir daha tuafim , midem bulaniyo ve ardindan kendimi bayilcakmis gibi hissediyorum knd sicak hissrediyorum affederdinjizama bazen tuvalete gidince bu his yavas yavas geçiyo doktora ciktim mikrop kapmis olabilirim diye ama tahlilleri m temiz cikiyo ; böyle bisey yaşayan neyin neden olduğunu bilen var mi ?

Hangi bolume cikmistiniz nasil tahlillerle ortaya cikiyo yani yardimci olabilir misiniz ?

Hic bilgisi olan yok mu ? CLismaya basladigim icin doktora çıkamadım haftaya izinliyim yardim edebilir misiniz

Hangi bolume cikmistiniz nasil tahlillerle ortaya cikiyo yani yardimci olabilir misiniz ?

Alıntı yapmazsanız, karşı taraf bildirim gitmediği için sizin cevabınızı görüp açıklama yapamaz. Bir üyeye cevap yazarken mesajının yanındaki cevapla tuşunu kullanmanız gerek.

Geçmiş olsun buarada.

Alıntı yapmazsanız, karşı taraf bildirim gitmediği için sizin cevabınızı görüp açıklama yapamaz. Bir üyeye cevap yazarken mesajının yanındaki cevapla tuşunu kullanmanız gerek.

Geçmiş olsun buarada.
benim mailime mesaj geldigi icin bilmiyodum teşekkür ederim

Yardimci olabilcek misiniz ?
ikisi içinde dahiliye doktoruna gidip bir an önce kan ve diğer değerlere baktırmak gerekiyor
b12 için iğne veya hap
diğeri için ise yemeklerden önce alınacak bir hap veriliyor hatta stresli bir insansanız antipdepresanlar daha etkili oluyor

Dahiliye doktorundan size şeker yüklemesi yapmasını isteyin. Sanırım şekerle ilgili sıkıntınız var. Benimde birden midem bulanır, bayılacak gibi olurum şekerimi ölçerim düşmüş olur,hemen kesme şeker yerim.
İnternette reaktif hipoglisemi yi okuyun sizde o belirtiler var mı bakın.

E="Benimdilemmam, post: 42582871, member: 83448"]ikisi içinde dahiliye doktoruna gidip bir an önce kan ve diğer değerlere baktırmak gerekiyor
b12 için iğne veya hap
diğeri için ise yemeklerden önce alınacak bir hap veriliyor hatta stresli bir insansanız antipdepresanlar daha etkili oluyor[/QUOTE]
Teşekkür ederim turkiyede olmadigim icin istediğim gibi her vitamini alamıyorum o yüzden testlerin ismini sordum , baya stresliyimdir normalde teşekkür ederim

Dahiliye doktorundan size şeker yüklemesi yapmasını isteyin. Sanırım şekerle ilgili sıkıntınız var. Benimde birden midem bulanır, bayılacak gibi olurum şekerimi ölçerim düşmüş olur,hemen kesme şeker yerim.
İnternette reaktif hipoglisemi yi okuyun sizde o belirtiler var mı bakın.

Ben normalde cok seker tuketen biriyim o yüzden bilemiyorum ki ama baska bi yerde daha okumustum sekerle ilgili olabilecegini doktorla kinusurken aklımda olcak cok sagolun

Ben normalde cok seker tuketen biriyim o yüzden bilemiyorum ki ama baska bi yerde daha okumustum sekerle ilgili olabilecegini doktorla kinusurken aklımda olcak cok sagolun
İşte o şeker tüketimi de şekerle ilgili sıkıntınız varsa ondan da olur. Sürekli şeker yemek istersiniz. Yedikçe uyuşur gibi olursunuz. Aksatmadan doktor a gidin. Çok geçmiş olsun

İşte o şeker tüketimi de şekerle ilgili sıkıntınız varsa ondan da olur. Sürekli şeker yemek istersiniz. Yedikçe uyuşur gibi olursunuz. Aksatmadan doktor a gidin. Çok geçmiş olsun

İlginiz icin tesekkurler vaktim olmadığı icin cikamamistim fakat pazartesi cikcam inşallah

Back
X