- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
- Konu Sahibi tavsannesi
-
Hangi bolume cikmistiniz nasil tahlillerle ortaya cikiyo yani yardimci olabilir misiniz ?
benim mailime mesaj geldigi icin bilmiyodum teşekkür ederimAlıntı yapmazsanız, karşı taraf bildirim gitmediği için sizin cevabınızı görüp açıklama yapamaz. Bir üyeye cevap yazarken mesajının yanındaki cevapla tuşunu kullanmanız gerek.
Geçmiş olsun buarada.
Yardimci olabilcek misiniz ?Hassas bagirsak sendromu ya da b12 in cok ciddi derecede dusmesi
Ikisini de yasadim boyleydi
ikisi içinde dahiliye doktoruna gidip bir an önce kan ve diğer değerlere baktırmak gerekiyorYardimci olabilcek misiniz ?
Dahiliye doktorundan size şeker yüklemesi yapmasını isteyin. Sanırım şekerle ilgili sıkıntınız var. Benimde birden midem bulanır, bayılacak gibi olurum şekerimi ölçerim düşmüş olur,hemen kesme şeker yerim.
İnternette reaktif hipoglisemi yi okuyun sizde o belirtiler var mı bakın.
İşte o şeker tüketimi de şekerle ilgili sıkıntınız varsa ondan da olur. Sürekli şeker yemek istersiniz. Yedikçe uyuşur gibi olursunuz. Aksatmadan doktor a gidin. Çok geçmiş olsunBen normalde cok seker tuketen biriyim o yüzden bilemiyorum ki ama baska bi yerde daha okumustum sekerle ilgili olabilecegini doktorla kinusurken aklımda olcak cok sagolun
İşte o şeker tüketimi de şekerle ilgili sıkıntınız varsa ondan da olur. Sürekli şeker yemek istersiniz. Yedikçe uyuşur gibi olursunuz. Aksatmadan doktor a gidin. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?