kendimi kadın gibi hissetmiyorum

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kendimi insan gibi de hissetmiyorum.canliyim nefes alıp veriyorum ama sanki değersiz bir obje gibiyim.cam kenarina koyulmuş saksıyım.aldatti beni.yakin bi arkadasim var surekli onunla ilgili şakalar yapardi bu kiz tam istedigim gibi derdi.aslinda kumasi bozuk beklerdim de yinede yapmaz ya derdim.baktim ben buna güvenemiyorum ayrıldım.senin inadına kiza istek atacagim dedi.guldum.hakikaten atti.kiz da kabul etti.selamlari vardı ama ya sen ne halt yemeğe kabul ediyorsun ki benim aşıri kıskanç oldugumu bile bile.engelledim coxugu.ama instasi bende açık haberi yok.sonra kiz a yazmis çıkaracağım seni listemden kusura bakma.hanzadeyi kiskandirmak icin yaptim demiş.benimi kullandın kiskandirmak icin yazmış kiz buda ya ben senden hoşlanıyordum güzel cekici kiz dedim kiskandi seni ekleyince engelledi.sana sarar simdi yazmis.ama benim arkadaş musveteside yazistikca yazisti.
ne hissediyorum onu bile bilmiyorum ama özgüven gurur huzur herşey bitti.kendimi cok değersiz goryorum.sabah hazal kaya bekarlığa veda partisine bakti m.onlarda kadın bende.ayni ten ayni beden bendede var.bu sevilen kadınların neyi seviliyor.ben neden sevilmedim yetmedim mi sevgilime sürekli arayışta idi.kizlar beni iyileştiren nolur

hak ettim mi hak ettim.adamin pislik oldugunu bile bile devam ettim.o kızla mesafe koyacağım.elle tutulur aldatma yok kızdan yana ama benim it sirnastikca egosu oksanmis belli.baktim instadan yine kızı aratmis.eklememis ama aklı kızda.defolsun gitsin ama ben paramparçaym.ruhum gururum yara aldı.kemdimi değersiz goryirum

Allahın öküzü için mi bunları hissediyorsun? Git sadaka falan ver kurtuldum diye. Allah kurtarmış, ya evlenseydin böyle bir adamla.
ben aradan cekildimm.ben acı cekerken o kızı ayartmaya çalışıyor.sevgim bitti ama görüşmelerine tahammül edemem

Biz seni iyileştiremeyiz ama sen kendi kendini iyileştirebilirsin.
Adam göz göre göre yapılmaması gereken birşeyi yapmış.
Sen neden buna üzülüyorsun ki?
Bence bunları gördüğün için şükret.

Neden biliyor musun?
Bu tarz durumlar yaşamadan, evlilik ile ilişkilerini sonuçlandırıp, ardından tam da bunu yaşayan kadınlar var.
Verilen emekleri, duyulan güveni, sevgiyi hiçe sayan adamlar var.

Boşver, arkanı dön bütün bunlara ve yeni bir sayfa oluştur kendine.
Daha düzgün bir hayat kur, seçimlerinde daha seçici davran.
Hatasız insan olmaz, bir daha da aynı hataları yapmamaya çalış.

Kötü insanlara denk gelmişsiniz. Hem sevgiliniz hem de arkadaşınız boş insanlar. Onlardan kurtulup yeni bir sayfa açın. O sevilen kadınlarda kim bilir hangi yollardan geçtiler. Elbet sizin karşınıza da çıkacaktır, iyi birileri. Üzülmeyi bırakıp kurtulduğunuza şükredin.

Aman valla hayat dengesizlerle ugrasmak için cok kisa...
Yolunuza bakin kim ne yaparsa yapsın...evlendikten sonra da yapabilirdi..

ben aradan cekildimm.ben acı cekerken o kızı ayartmaya çalışıyor.sevgim bitti ama görüşmelerine tahammül edemem

Terk ettiğin adamın kimşnle görüşüp görüşmediği seni ilgilendirmemeli. Bu sağlıklı bir düşünce değil. Senin hayatından çıktı artık. İlgilendiği kadınların kim olduğu seninle ilgili değil, senin için önemli de olmaması gerekir.

Bence sükretmelisin
Adam sana acık acık o güzel bu güzel diyip duruyormus belliymiş niyeti karakteri ama anlamak istememişsin
Bir müsibet bin nasihata değer
Ders cıkar

Terk ettiğin adamın kimşnle görüşüp görüşmediği seni ilgilendirmemeli. Bu sağlıklı bir düşünce değil. Senin hayatından çıktı artık. İlgilendiği kadınların kim olduğu seninle ilgili değil, senin için önemli de olmaması gerekir.
istediği ile görüşsün ama bu arkadasi m olmasın.bana sarıldı dokundu öptü.o kızı optugu canlanıyor gözümde.eskisi gibi deli divane olmasamda yinede sevgim var içimde.guvenmedigjm icin bitti severken ayrildim

Boyle bir insandan kurtulmusunuz. Daha ne istiyorsunuz? Buyuk sukur sebebi.

Size ders olsun: Kumasi belli olan bu tip insanlari hayatinizin kiyisina bile almayacaksiniz.

istediği ile görüşsün ama bu arkadasi m olmasın.bana sarıldı dokundu öptü.o kızı optugu canlanıyor gözümde.eskisi gibi deli divane olmasamda yinede sevgim var içimde.guvenmedigjm icin bitti severken ayrildim

O da senin şapşallığın. Sana değer vermeyen, sadakatsiz, seni aşağılayan bir adamı hala sevmeye devam etmen saçma. Aç gözünü. O kız başka kız önemli değil. Arkadaşın da senin için doğru arkadaş değilmiş demek ki. Bundan sonra önüne her geleni hayatına arkadaş, sevgili diye almazsın. Ders olsun sana bu yaşadıkların.

Bırak Allahaskina şu pislik herifi. Sana en yakın arkadasin için bu kız tam bana göre dediği an cehennemin dibine defol deyip onu terketmeliydin.

kendimi insan gibi de hissetmiyorum.canliyim nefes alıp veriyorum ama sanki değersiz bir obje gibiyim.cam kenarina koyulmuş saksıyım.aldatti beni.yakin bi arkadasim var surekli onunla ilgili şakalar yapardi bu kiz tam istedigim gibi derdi.aslinda kumasi bozuk beklerdim de yinede yapmaz ya derdim.baktim ben buna güvenemiyorum ayrıldım.senin inadına kiza istek atacagim dedi.guldum.hakikaten atti.kiz da kabul etti.selamlari vardı ama ya sen ne halt yemeğe kabul ediyorsun ki benim aşıri kıskanç oldugumu bile bile.engelledim coxugu.ama instasi bende açık haberi yok.sonra kiz a yazmis çıkaracağım seni listemden kusura bakma.hanzadeyi kiskandirmak icin yaptim demiş.benimi kullandın kiskandirmak icin yazmış kiz buda ya ben senden hoşlanıyordum güzel cekici kiz dedim kiskandi seni ekleyince engelledi.sana sarar simdi yazmis.ama benim arkadaş musveteside yazistikca yazisti.
ne hissediyorum onu bile bilmiyorum ama özgüven gurur huzur herşey bitti.kendimi cok değersiz goryorum.sabah hazal kaya bekarlığa veda partisine bakti m.onlarda kadın bende.ayni ten ayni beden bendede var.bu sevilen kadınların neyi seviliyor.ben neden sevilmedim yetmedim mi sevgilime sürekli arayışta idi.kizlar beni iyileştiren nolur
Hazal kayayla kendinizi kiyaslamaniz zira buyuk cesaret. Bence kendinizi ayni kefeye koyup uzmeyin kendinizi. Ayni ten ayni bedene sahip olabilirsiniz ama siz bir erkegin pesinden bu kadar yikilip ahlar vahlar edip kendinizi saksiya benzetirken o kanser olan annesinin saclarini kendi kesti. Yilmiyor hep ayakta hep guclu. Birde kucuk not duseyim hazal kaya diye google amcaya yazarsaniz kizin yetenekleri onunuze serilebiliyor. Arkaasinizda sevgilinizde buyuk yanlis.

O da senin şapşallığın. Sana değer vermeyen, sadakatsiz, seni aşağılayan bir adamı hala sevmeye devam etmen saçma. Aç gözünü. O kız başka kız önemli değil. Arkadaşın da senin için doğru arkadaş değilmiş demek ki. Bundan sonra önüne her geleni hayatına arkadaş, sevgili diye almazsın. Ders olsun sana bu yaşadıkların.
iste körkütük asik olunca, hımm bu adam kaka pişmiş diyip o saniye silinmiyor.ayrilmak la ilk adimi attim.ama yavaş yavaş kazıyacağım onu

3 yıl beraber olduğum kişi de beni arkadaşımla aldatmıştı hatta gidip evlendi o kızla bende üzüldüm yıprandım ama şuan her baktığımda varlığına şükrettigim biriyle nişanlıyım ve iyi ki aldatmış diyorum. Boşver o tarz insanlar birbirine yakışır

Ben senin yerinde olsam kaybettiğine dönde son bir kez bak travmasi yaşatırım... Bugün milat canım..Eski hanzadeyi unut..Yepyeni umutlarla dolu biri ol.Saclarina yeni model verdir giyim kuşamına daha çok özen göster...Onun için değiş demiyorum kendin için değişikliğe git..Eminim çok güzelsindir dişiliğini azıcık kullan.

Hazal kayayla kendinizi kiyaslamaniz zira buyuk cesaret. Bence kendinizi ayni kefeye koyup uzmeyin kendinizi. Ayni ten ayni bedene sahip olabilirsiniz ama siz bir erkegin pesinden bu kadar yikilip ahlar vahlar edip kendinizi saksiya benzetirken o kanser olan annesinin saclarini kendi kesti. Yilmiyor hep ayakta hep guclu. Birde kucuk not duseyim hazal kaya diye google amcaya yazarsaniz kizin yetenekleri onunuze serilebiliyor. Arkaasinizda sevgilinizde buyuk yanlis.

Bana da, klişe olacak ama, etrafımda hep çok güzelsin derler bana. Bu benim görüşüm değil zaten çok özgüvenli biri değilim. Neyse . Hazal kaya ile karşılaştım . Ve selfie çektik . Aman allahımmm ben o fotoyu zor paylaşabildim insta da :)) kız nasıl güzel. Hele ki bir de boydan fotomuz var ki o bana özel. Çok kilolu olmamama rağmen yanında fil gibiydim :))))

Back
X