- 9 Kasım 2015
- 6.188
- 11.120
- 248
Ben de kocan aldattı sandım..
Ben de. Ama liseli muhabbeti çıktı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kocan aldattı sandım..
Hikayenin sonuna cok sevindim. Tencere kapak olmuslar böyle rezil insanlar icin üzülmeye degmez zaten3 yıl beraber olduğum kişi de beni arkadaşımla aldatmıştı hatta gidip evlendi o kızla bende üzüldüm yıprandım ama şuan her baktığımda varlığına şükrettigim biriyle nişanlıyım ve iyi ki aldatmış diyorum. Boşver o tarz insanlar birbirine yakışır
Herkesin nasibi ayrıdır.Kendine gel.Adam ne güzel şak diye niyetini bellistmiş daha ne yapsın.Gözlerinlegörmüşünkendimi insan gibi de hissetmiyorum.canliyim nefes alıp veriyorum ama sanki değersiz bir obje gibiyim.cam kenarina koyulmuş saksıyım.aldatti beni.yakin bi arkadasim var surekli onunla ilgili şakalar yapardi bu kiz tam istedigim gibi derdi.aslinda kumasi bozuk beklerdim de yinede yapmaz ya derdim.baktim ben buna güvenemiyorum ayrıldım.senin inadına kiza istek atacagim dedi.guldum.hakikaten atti.kiz da kabul etti.selamlari vardı ama ya sen ne halt yemeğe kabul ediyorsun ki benim aşıri kıskanç oldugumu bile bile.engelledim coxugu.ama instasi bende açık haberi yok.sonra kiz a yazmis çıkaracağım seni listemden kusura bakma.hanzadeyi kiskandirmak icin yaptim demiş.benimi kullandın kiskandirmak icin yazmış kiz buda ya ben senden hoşlanıyordum güzel cekici kiz dedim kiskandi seni ekleyince engelledi.sana sarar simdi yazmis.ama benim arkadaş musveteside yazistikca yazisti.
ne hissediyorum onu bile bilmiyorum ama özgüven gurur huzur herşey bitti.kendimi cok değersiz goryorum.sabah hazal kaya bekarlığa veda partisine bakti m.onlarda kadın bende.ayni ten ayni beden bendede var.bu sevilen kadınların neyi seviliyor.ben neden sevilmedim yetmedim mi sevgilime sürekli arayışta idi.kizlar beni iyileştiren nolur
Hic uzulme kurtulduguna sükret. O arkadasini da hic gozum tutmadi. Kim arkadasinin sevgilisi ben senden hoslandim da ondan seni sevgilim kiskandi diyen bir adamla konusmaya devam eder kikendimi insan gibi de hissetmiyorum.canliyim nefes alıp veriyorum ama sanki değersiz bir obje gibiyim.cam kenarina koyulmuş saksıyım.aldatti beni.yakin bi arkadasim var surekli onunla ilgili şakalar yapardi bu kiz tam istedigim gibi derdi.aslinda kumasi bozuk beklerdim de yinede yapmaz ya derdim.baktim ben buna güvenemiyorum ayrıldım.senin inadına kiza istek atacagim dedi.guldum.hakikaten atti.kiz da kabul etti.selamlari vardı ama ya sen ne halt yemeğe kabul ediyorsun ki benim aşıri kıskanç oldugumu bile bile.engelledim coxugu.ama instasi bende açık haberi yok.sonra kiz a yazmis çıkaracağım seni listemden kusura bakma.hanzadeyi kiskandirmak icin yaptim demiş.benimi kullandın kiskandirmak icin yazmış kiz buda ya ben senden hoşlanıyordum güzel cekici kiz dedim kiskandi seni ekleyince engelledi.sana sarar simdi yazmis.ama benim arkadaş musveteside yazistikca yazisti.
ne hissediyorum onu bile bilmiyorum ama özgüven gurur huzur herşey bitti.kendimi cok değersiz goryorum.sabah hazal kaya bekarlığa veda partisine bakti m.onlarda kadın bende.ayni ten ayni beden bendede var.bu sevilen kadınların neyi seviliyor.ben neden sevilmedim yetmedim mi sevgilime sürekli arayışta idi.kizlar beni iyileştiren nolur
Hazal kayayla kendinizi kiyaslamaniz zira buyuk cesaret. Bence kendinizi ayni kefeye koyup uzmeyin kendinizi. Ayni ten ayni bedene sahip olabilirsiniz ama siz bir erkegin pesinden bu kadar yikilip ahlar vahlar edip kendinizi saksiya benzetirken o kanser olan annesinin saclarini kendi kesti. Yilmiyor hep ayakta hep guclu. Birde kucuk not duseyim hazal kaya diye google amcaya yazarsaniz kizin yetenekleri onunuze serilebiliyor. Arkaasinizda sevgilinizde buyuk yanlis.
bende okuduğumda hanımefendinin yorumunu ne kadar saçma yorum demiştim.hayir şartlar ek vermemiş yada okumamış kendini geliştirmemiş insanlar kendini," zaten ben eğitimsiz güzel olmayan anneside kanser olmayan bir insanım, saygı görmek benim ne haddime " diye mi düşünsünInsan kendini kimseyle kiyaslamamali herkesin farkli yetenegi ve guzelligi vardir.
Fakat bahsettiginiz kisi maddi durumu iyi bir aile de yetismis.
Yetenek biraz hayat sartlarina baglidir.
Afrikadaki cocuklar yedirilse icirilse ve egitim verilse herkesten daha iyi duruma gelebilir.
Cop toplayan kucucuk cocuklar dilenen guzel mi guzel cocuklar var.
Guzellik Allah vergisidir.
Onemli olan verilen seyler degil kendine katilanlardir.
Annesi hasta olan tek kisi o degil.
En azindan maddiyatlari var.
Maddiyati olmayan kanser ilaci alamayan insanlar var.
Cocuguna ekmek alamyan ve hayatina son veren insanlar var.
Bu kosullarda mucadele eden insanlar benim gozumde daha kiymetlidir.
Ama sevgililerken bu kızdan bahsetmesi sonra ona koşması ve o hoşlanma ile ilgili mesaj...Terk ettiğin adamın kimşnle görüşüp görüşmediği seni ilgilendirmemeli. Bu sağlıklı bir düşünce değil. Senin hayatından çıktı artık. İlgilendiği kadınların kim olduğu seninle ilgili değil, senin için önemli de olmaması gerekir.
Ama sevgililerken bu kızdan bahsetmesi sonra ona koşması ve o hoşlanma ile ilgili mesaj...
Kızla birlikteyken bile öteki kızı düşündüğü öteki kızdan etkilendiği çok belli . Bu hazmedilir bir durum değil . Biten bir iliski sonrasi baska biri ile normal bir görüşme olmamış bu.