kendimi kandırmayaa daha ne kadar devam edicem ben yaa :(:(

bencede yeneceksin.inanmak başarmanın yarısıdır demişler.sen bu kararı verdikten sonra zaten bence çoğu şeyi başardın.düşünsene ilerde daha da kötüsü olabilirdi tut ki evlendiniz ve seni aldatıyor böyle olsa daha mı iyi olacaktı?seven hiç bir insan ayrılır ayrılmaz başkasının kollarına koşmaz.demekki o emek verdiğin 3 yıl boşunaymış,hep kandırılmışsın.zararın neresinden dönersen kardır.hakkında hayırlısı buymuş,bence çok şanslısın ki Yüce Rabbim sana 3 yılda gerçek yüzünü görme fırsatı verdi.ya bu 3 yıl deilde 10 yıl olsaydı?kendini daha fazla yıpratma.saplantı haline getirmişsin artık sen bu çocuğu.ilk önce beyninde bitir sonrada kalbinde.asla kalbinin sana hükmetmesine izin verme.daha nice insanlar çıkacak karşına hemde ondan daha iyileri.ben her zaman sana destek olmak isterim.istediğinde bana özelden de mesaj yazabilirsin.canım benm yaa yazdıklarını okuyunca sanki kendim yaşamış gibi oluyorum.kendini üzme ne olursun artıkk aileni düşünn seni sevenleri düşünn...

Bir de bu süre zarfında, hani kanayan yaramızı iyileştirmek için pansuman yaparız ya, oksijenli su, tendürdüyot süreriz, ara ara temizleriz, bu yarayı da daha hızlı iyileştirmek için kendini iyi hissettirecek şeyleri yapmaya zorlamalısın kendini.. Komedi filmi seyretmek gibi.. Yeni bir ilgi alanı yaratmak gibi.. Biliyorum zevk vermeyecek ama yapmaya çabalamalısın. Tendürdiyot sürerken yaranın yanması gibi, belki film seyrederken de ,için yanacak ama inan ki iyi gelecektir...

3 senelık ilişkim vardı erkek arkdasımm terketti gitti güya sadece benım iyiliğimi geleceğimi düşündüğü iiçinmişş amaa ne olursa olsun yapmamalıydı gitmemeliydi yaa 3 ay olcak nerdeyse ve ben hala unutamadım hep aklımda unutmayaa calıstım arkdaslarım la gezmeler eglenmeler aklımama getırmemeye calıstım ama bunu hıcbıyerde hıcbızAMAN basaramadım unutamıyorum olmuyo daha ne kadar içimde onunla yaşıcam kısacası ne zmana kadr acı çekicem acaba..mutlu gibi görünmeklee unutmuş gibi davranmakla aklımda yokmuş gibi yaşamakla sadece kendimi kandırıyorumm peki ne zmana kadr nasıl atlatıcam bu durumu :(:(

bu yalani uydurarak kiz arkadasini terk eden kac milyon tane erkek var haberin yok mu tatlim?
uydurdugu yalan bile nasil bir insan oldugunu ispatliyor.
boyle bir erkek icin asla uzulme

cokk güzel seylerr yazılmıss hepinizee cokk ama cok tşkrr ederimm inanınn cokk moral buldumm benı anlamanızz cok guzell
hepınızee ayrı ayrı tesekkurr ederımm dedıklerınızzıı denıcemm saten yapıodum pskyatrıyee gıttım arkdaslarımlaa daha sık beraberr gorustumm gezdımm eğlenceler gezmeler onlardaa bunlarr sana unutturacak dedı amaa yaptıgım hıcbıseyden zevk almadımm alamadımm..amaa tekrarr baslıcamm herseyee...

Arkadaşım, ilk önce içeride kalan duyguları boşaltman gerekiyor. Benim sana tavsiyem, eline bir kağıt kalem al ve ona bir mektup yaz, ona vermene gerek yok, verme de zaten, ama içinden ne geçiyorsa hiç bir eksik kalmadan yaz... Boşalt.. Acını, kızgınlığını, öfkeni, nefretini vs.. Hiç bir şey eksik kalmasın ama.. Sonra biraz zaman ver kendine.. Birinden ayrılmak, düşüp bir yerimizi yaralamak gibidir. Nasıl, bir yerimiz kanayınca canımız yanarsa ayrılıkta da içimiz yanar.. Nasıl yara kabuk tutup bağlama sırasında dokununca acırsa, o kişiyle olan, onu hatırlatan her türlü maddi manevi şey can yakar.. Yaranın iyileşmesi için zaman gerekir öyle değil mi? hiç bir kanayan yara anında iyileşmez. Duygusal yaralar biraz geç iyileşir. Önemli olan beklemektir. Bu nekleme zarfında da dediğimiz gibi üstüne dokununca acıyacaktır, dokunmasan da bazen acıyacaktır. Bir yerin kanayıp acıdığında o acımaya devam ederken onu düşünmemezlik edebilir misin? İşte ayrılık da böyledir. İyileşecektir mutlaka, ama iyileşinceye kadar zaman gerekiyor.. Canın yanacak, ağlayacaksın, mutsuz olacaksın, için parçalanacak belki de zaman zaman.. Ama emin ol geçecek.. Sadece bekle ve ne yaşayacağını bil... Ameliyat olduğunda ameliyat yaranın iyileşmesini bekler gibi.. Sadece zaman..

psiyoji arkadaşım ne kadar güzel tarif etmişsin anlatmışsın aynen katılıyorum... bende ek olarak şunu diycem boşver arkadaşım oseni düşünmemiş bırakıp gitmiş arkasındakilere bakmadan seni hiç düşünmemiş canı yanıyormu üzülüyormu diye böyle bi insan için sende üzülme aksine o kişiden nefret et hatta onu unuttuğunda aç telefonu bütün kinini kus iyiki defolup gitmişsin hayatımdan de

süsleneceksin püsleneceksin mutlu olacaksın canım.

3 senelik ilişki az bir süre değil insan yeri geliyor bir haftalığı unutamıyor ama hayat senin için devam etmek zorunda. bir insana bağımlı olmayacaksın hiçbir zaman. bak aradan 3 ay geçmiş. biraz kendine zaman ayır. seninle ilgilenen erkekleri keşfet :)

Back
X