• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kaybettim artık:(

cok fazla abartıyorsun, bu kadar güçsüz müsün?
silkelen ve kendine gel!

ve psikolojik destek al zaman kaybetmeden...

bak tatlım birtakım hatalar yapmış sewgilin ve bunlara gerekçe olarak da senin onu sıkmanı bunaltmanı göstermiş. erkeklerdeki bu zihniyeti anlayabilmiş değilim doğrusu darlanıyosa bunalıyosa alıp seni karşısına ben böyle yapamıyorum, beni bu kadar sıkma deseydi ha sen buna rağmen düzelmiosan çekiğ giderdi(tabi sen gerçekten onu sıkıyosan). ama yok ne yardan geçerim ne serden zihniyetiyle dawranmış sewgilin. ileride de yine sen onu "çok fazla sıktığında" böyle mi dawranacak. bana kalırsa bunun affedilir bir tarafı yok cnm. umarım yanılırım ama sonunda üzülen sen olursun.

bak tatlım birtakım hatalar yapmış sewgilin ve bunlara gerekçe olarak da senin onu sıkmanı bunaltmanı göstermiş. erkeklerdeki bu zihniyeti anlayabilmiş değilim doğrusu darlanıyosa bunalıyosa alıp seni karşısına ben böyle yapamıyorum, beni bu kadar sıkma deseydi ha sen buna rağmen düzelmiosan çekiğ giderdi(tabi sen gerçekten onu sıkıyosan). ama yok ne yardan geçerim ne serden zihniyetiyle dawranmış sewgilin. ileride de yine sen onu "çok fazla sıktığında" böyle mi dawranacak. bana kalırsa bunun affedilir bir tarafı yok cnm. umarım yanılırım ama sonunda üzülen sen olursun.

bi face açmş ikimiizn adına ve o listede ne kadar kız varsa hepsini eklemişş oraya şifreyide bana verdi ve al hepsyle konus ben yanlş bşy yapmadm dedii bilmiorumm devam etmelimiyizz gerçekten bilmiorum ama o kullandıgı faceninde şifresni bana kendi verdi yanii itiraf etti birşey olsaydı sanki vermeye cesaret edemezdi gbi gelio yada ordaki kızlarla konusmmaı göze alamazdıı sanıırm yanlışmı düşünüorummm:59:

haklı olabilirsin cnm bnm. o zaman bi şans daha wermelisin ilişkine ama hep tetikte ol:34: zamanla da oturur herşey herinee:66:

ikinizin adına derken ikinizin adı da mı yazıyor yani profilde ?

evet ikimiizn adını yazmış ve de onun soyismi birde resmlerimizi eklemiişş yani korkusu olsa byle bşy yapamazdı sanki gbime gelio bi şans daha vermelimiiym kızlarrr:43:

ikinizin resmi olması güzel bir belirti canım. bana kalırsa bir şans daha vermeni hakediyor. sırf bu yüzden ayrılırsan acı çekersin gibi geliyor. ayrıl - barış- ayrıl yapmaktansa olanları biraz da içinde biriktir. patlama noktasına gelince ayrılık kararını o zaman düşünürsün. sevgiyle kal. :16:

arkadaslar napıcamı bilmiorum 3 yıllık ciddi br birlikteliğim var.ailemle tanıştrdm ne gerekiosa yaptım herşeyda gayet yolundaydıı fakat 1 yıldr bir facebookunun oldugunu ögrendim önce direndi ama sonunda itiraf etti girdim face ye ve herşeye baktım bir sürü tanıdıgı tanımadıgı kız eklemiş ve hepsiylede muhabbettydi kurana el bastı kimseyele normal hayatta görüşmedim die sebep olarakta benm ona attıgım iftiralar ıve kıskançlıkları gösterdi çok bunalttın beni arkaadslrmla bile görüştrmedin dedi bir çok sorunu var maddi oalrk acaba bunun içinmi yaptı diyorum ama bilmiorumm yataktan çıkamıorum bir haftada 4 kilo verdm sadece kusuorum ve zaman zamanda bayılıorum ne yapıcagımı bilemiorum affedebilirmiyim napmam lazmm kendimi çok güçsz hissediorum bana yardm edinn nolur çok seviorum onu

yine bi facebook vakası:51:

söylüyorum işe o kadar gereksiz bi ortam ki ama erkekler ne buluyolar burda anlamıyorumm

yazınızı ve yazınıza yapılan yorumları okudum.belki yaşım sizden küçük olabilir ama aynı şekilde olaylar bnmde başıma geldi.ve ben her seferinde tekrar inandım 1 şans verdim ama o ne yaptı hatasını sürekli tekrarladı.size sadece şunu söyleyim hani size demiş ya " ne yapıyım beni çok sıktın arkadaşlarımla görüştürmedin....." falan filan diye bunlar bi bahane değil bnce yapacağı varmışki yapmış.insanın içinde olmadıktan sonra asla kimseye inatda olsa bişey yapmaz.dediğim gbi yapacağı varmışki yapmış.tekrar aynı durumu yaşama ihtimaliniz %50 yani yarı yarıya ama eğer 1 defa 1 insan gizli saklı bir iş yapıyorsa o işin devamı mutlaka gelir bilirsiniz insana yasak olan herzaman çekici gelir.onun için karar sizin allah yardımcınız olsun umarım sizin için doğru olan neyse onu yaparsınız :42:

Güven bir kere kırıldı mı tamir etmesi cok zordur..

Hem kendinizi bu kadar bırakmayın bence, o düşünsün size yalan söyleyen, güveninizi kıran o.

Back
X