- 22 Kasım 2014
- 125
- 29
- 18
- 31
- Konu Sahibi ruhlar alemi
-
Neden kendini suçlu hissediyorsun ?
Öncelikle Allah acil şifalar versin kiziniza.
Ama ne bu evham, önce biraz sakin olmaya çalışın. Bakin günümüzde kanser bile tedavi edilebilen bir hastalık siz elinizden geleni yaptınız, gerisi takdir-i ilahi.
O zaman dr a götürdüm demiştin neden senin suçun olsun?
Keşke hastalıklar hiç olmasa ama oluyor maalesef..
Üzme kendini, dikkat et bakımına iyileşir inşallah.
Çok geçmiş olsun bu arada..
Ben anne değilim çok bilgim yok.
Ama senin için araştırdım biraz.
Zatürre tanısı alan çocuğun bakımında evde dikkat edilmesi gereken durumlar:
• Altı aylıktan küçük sadece anne sütü alan bebekler daha sık emzirilmelidir,
• 6 aylıktan büyük bebeklerde yaşına uygun olarak yüksek kalorili besinlerin verilmelidir,
• Anne sütü almayan bebeklere sık sık sıvı gıdalar verilmelidir.
Kaynak bu.
http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-418-02.pdf
Geçmiş olsun minik prensese..
kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin(
Hangi anne ister ki evladının hasta olmasını kendinizi suçlu hissetmeyin..kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin(
Malesef annelerde boyle bir kendini suclama oluyor. Emin olun sizin sucunuz yoktur. Malesef cogu sebep sigara icen babalar oluyor. Anneler kendilerini sucluyor.kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin(
yatisi hangi hastanede
yatisi hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?