kendimi kizima karsi suclu hissediyorumm:(((

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin :((

Öncelikle Allah acil şifalar versin kiziniza.

Ama ne bu evham, önce biraz sakin olmaya çalışın. Bakin günümüzde kanser bile tedavi edilebilen bir hastalık siz elinizden geleni yaptınız, gerisi takdir-i ilahi.

O zaman dr a götürdüm demiştin neden senin suçun olsun?
Keşke hastalıklar hiç olmasa ama oluyor maalesef..

Üzme kendini, dikkat et bakımına iyileşir inşallah.
Çok geçmiş olsun bu arada..

ne bilim sanki kizima iyi bakamadim pki bu zature kotu mu bakimi nasil olck ne zmn gecer :(((

Neden kendini suçlu hissediyorsun ? o_O

Öncelikle Allah acil şifalar versin kiziniza.

Ama ne bu evham, önce biraz sakin olmaya çalışın. Bakin günümüzde kanser bile tedavi edilebilen bir hastalık siz elinizden geleni yaptınız, gerisi takdir-i ilahi.

O zaman dr a götürdüm demiştin neden senin suçun olsun?
Keşke hastalıklar hiç olmasa ama oluyor maalesef..

Üzme kendini, dikkat et bakımına iyileşir inşallah.
Çok geçmiş olsun bu arada..

Ben anne değilim çok bilgim yok.
Ama senin için araştırdım biraz.

Zatürre tanısı alan çocuğun bakımında evde dikkat edilmesi gereken durumlar:
• Altı aylıktan küçük sadece anne sütü alan bebekler daha sık emzirilmelidir,
• 6 aylıktan büyük bebeklerde yaşına uygun olarak yüksek kalorili besinlerin verilmelidir,
• Anne sütü almayan bebeklere sık sık sıvı gıdalar verilmelidir.

Kaynak bu.
http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-418-02.pdf

cok cok cok saol gercekten :(
Ben anne değilim çok bilgim yok.
Ama senin için araştırdım biraz.

Zatürre tanısı alan çocuğun bakımında evde dikkat edilmesi gereken durumlar:
• Altı aylıktan küçük sadece anne sütü alan bebekler daha sık emzirilmelidir,
• 6 aylıktan büyük bebeklerde yaşına uygun olarak yüksek kalorili besinlerin verilmelidir,
• Anne sütü almayan bebeklere sık sık sıvı gıdalar verilmelidir.

Kaynak bu.
http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-418-02.pdf

kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin :KK43:(

canım o kadar üzülme
şu anda zatüre salgını var hem de mikrobikmiş, arkadaşımın oğluna 2 gün önce öyle söylediler
diğer arkadaşımın kendisi zatüre oldu 1 hafta önce
çok yaygın bu ara
ve tedavisi var
kendini bu kadar üzme
Hoppa

Geçmiş olsun Allah şifa versin kendinizi suçlayarak bi faydanız olmaz kızınıza dışarı çıkarmayın misafir kabul etmeyin üzerini hiç terli bırakmayın bunun dışında ilaçlarını saatinde verin ne hastalıklar var şükredin bunada iyileşir merak etmeyin

Eskisi gibi ilkel şartlar yok artık ilaçlar ve iyi beslenme ile atlatılabilir. Allah dermansız dert vermesin. Çok geçmiş olsun. Siz geçen gün çocuğu 38 derece ateşi çıkan anne değilmisiniz. Zaten doktora da götürnüşsünüz kendinizi suçlayarak dahada harap etmeyin. Düzelir allahın izni ile. Geçmiş olsun

kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin :KK43:(
Hangi anne ister ki evladının hasta olmasını kendinizi suçlu hissetmeyin..

kizlar kizim hasta demistim bugun atesi dusmedi dr qetrdik zature baslangici war dedi yatis werdi kizim bnim yuzunden boyle oldu size sorum cocuklari bole olan varmi gecermi bu hastalik ne zmn gecer cok uzgunum coooook lutfen cvb verin :((
Malesef annelerde boyle bir kendini suclama oluyor. Emin olun sizin sucunuz yoktur. Malesef cogu sebep sigara icen babalar oluyor. Anneler kendilerini sucluyor.
Ya da krese/ okula giden kardes...
Gefek yok kendinizi suclamayin.

Back
X