kızlar size bir şey danışacağım.
2.5 senedir bir ilişkim var.sevgilimle daha önce de sorunlar yaşamıştık fakat konuşarak konularımızı hallettik.daha doğrusu benim çabalarımla.çünkü sevgilim bana güvenmiyordu ve bende hep kendimi kontrol altında tutarak onun güvenini kazandım ama hala bir kaç yerde güvensizlik yaşıyor herhalde.
problem aşırı kıskançlık.yani önceden daha sosyal bir insandım şimdi ise sadece onun güvendiği ortak erkek arkadaşlarımızla konuşabiliyorum.kız arkadaşlarla herşey serbest fakat öyle gözünün tutmadığı yerlere gitmek yine yasak.
benim büyük problemlerim vardı önceden(psikolojik).erkek arkadaşım bana çok sahip çıktı.düzelmeme ve normal bir hayat sürmeme ve normal bir insan gibi hissetmeme çok yardımcı oldu.bu yüzden bana çok emeği geçti.en ufak rahatsızlıklarımda hep yanımda oldu ve ne istersem yaptı.vefasızlık yapmak istemiyorum.onu seviyorum.onun yanında olmak istiyorum.
fakat bu sürekli her gün her dakika kendimi kontrol etmek yada insanlarla istediğim gibi konuşamamak sanki beni çok kasıyor.yani bir şey yapacakken kırk kere düşünüp"sinirlendirmemem lazım"diye düşünmekten sanki yorulmaya başladım.yani nasıl olucak bu.evlenince kesin daha da kötü problemler yaşarız gibi geliyor bana.korkuyorum.
hatta rüyamda ondan ayrıldığımı görmüştüm ve üstümden bir yük kalktığını hissetmiştim.iyice kafam karıştı.ayrılmalıyım yoksa devam mı etmeliyim.
bu kadar emeğe yazık mı olur acaba.hiç bir fikrim yok.off.yardım lütfen.
açıkçası biz bu durumu konuşmaya kalkınca hemen sinirleniyor.kendisinin haklı olduğunu düşünüyor."saçmalama"falan diyor bana.çok kırılıyorum ama seviyorum da ne bileyim aklım çok karışık bu aralar.ilişkimizi ciddi bir şekilde düşünmeye başladım bu aralar.bu yüzden sizden de fikir almak istedim.
Sevgi ne kadar önemliyse, güven ve saygi o kadarda önemli.
Gerçekten seven bi insan, sevdigini kisitlamaya ve psikolojigini bozmaya çalisirmi. Bazi konularda çok yardimci olmus olabilir ama bu demek degil ki seni bu kadar 'sahiplenmeye' hakki var. Yasam tarziniz biraz farkli olabilir ama ortak yol bulmak için çaba sarfetmiyorki.
Simdi bi düsün canim, ilerde o adami esin olarak görebiliyormusun?
kızlar sizin yorumlarınız benim için çok önemli her seferinde 2 kez okuyorum yorumlarınızı baştan sona.benim bu ilişkiyle beraber etrafımdaki insanlar azaldı.yani dertleşeceğim hiç kimse yok.anneme de söylesem "ne uğraşıyorsun kızım ,kocan mı sanki bırak gitsin "diyor.fakat ayrılsam zor dönemede gireceğim acaba kurtarılacak bir yanı,tutulacak bir tarafı kalmış mıdır diye uğraşıyorum işte.bir de çok seviyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?