• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi kötü hissediyorum

isteyince doğruyu söylüyor eski ilişkilerinde. bilmiyorum yani sadece arkasında duramadığı için geçiştirmesi sinirimi bozdu. Ben onu kimseye kötülemedim ama onun bitirdiğini biliyor herkes. Gerçi bi daha çocuğu görme ihtimalim yok ama
Sen üzüldüğünü belli etsen de dönmek istemiyorsa dönmez. Hatta tam tersi güçlü durursan erkekler daha çok dönmek istiyor.

Sen daha gençsin muhtemelen 💜içinden geldiği gibi yaşa Kime cool görünmeye çalışıyorsun? Ağlaman gerekiyorsa ağlarsın, acıklı şeyler paylaşmak istiyorsan paylaş gitsin
seneye eser kalmaz yani inş
Ben nişan attım da bilmeyen yok gayet de beni çok üzdüler diye geziyorum ortada 😂 güçlü görünmeye çalışmak daha fazla yoruyo

Üzülün de bunu her yere ilan etmeyin, arkanızdan konuşulduğu kulağınıza kadar gelmiş gördüğünüz gibi. İnsanların sizin hakkınızda acıma duygusuyla konuşmalarına izin vermeyin. Benden size tavsiye, uyarsanız kazanan hep siz olursanız ama ben drama queen olup da sonu iyi olanı görmedim
Hayır hayır arkamdan konuşulduğunu duymadım, kuruntu yaptım ya stalklayıp görürlerse falan diye

gayet de yaptım😂😂 hayır duygularımı bastırmak daha fazla zarar veriyo bana içimden geldiği gibi yaşıyorum
Senin bu durumun yüzünden daha fazla incinme gibi bir durumun olmasın da gerisi can sağlığı. En çok önemsediğim şey üzülen bir insana destek olmaktır. Ama köstekçiler de çok ve malesef dilim çok yandı bende kitap yazarak duygularımı hayali karakterler üzerinden boşaltıyorum. Hem rahatlıyorum hem de kimsenin üzüldüğümden haberi olmuyor.

Sen üzüldüğünü belli etsen de dönmek istemiyorsa dönmez. Hatta tam tersi güçlü durursan erkekler daha çok dönmek istiyor.
Ya sanırım insanlara dönerse affedersem gurursuz şeyini yapmak mı istemiyorum bilmiyorum ne hissettiğimi

Sen daha gençsin muhtemelen 💜içinden geldiği gibi yaşa Kime cool görünmeye çalışıyorsun? Ağlaman gerekiyorsa ağlarsın, acıklı şeyler paylaşmak istiyorsan paylaş gitsin
Ben nişan attım da bilmeyen yok gayet de beni çok üzdüler diye geziyorum ortada 😂 güçlü görünmeye çalışmak daha fazla yoruyo
On dokuz yaşındayım, ilk tecrübemdi. cool görünmek değil de çocuğu tanıyanlar çocuğu kötü bilecek dşye üzüldüm

Senin bu durumun yüzünden daha fazla incinme gibi bir durumun olmasın da gerisi can sağlığı. En çok önemsediğim şey üzülen bir insana destek olmaktır. Ama köstekçiler de çok ve malesef dilim çok yandı bende kitap yazarak duygularımı hayali karakterler üzerinden boşaltıyorum. Hem rahatlıyorum hem de kimsenin üzüldüğümden haberi olmuyor.
Ay o da çok güzel bir yöntem💜 ben de çok severim yazmayı ama bana yeterli gelmeyebiliyor bazen.
Yan ama tütme derler
Doğru olan o belki de ama ben yapamıyorum

Ay o da çok güzel bir yöntem💜 ben de çok severim yazmayı ama bana yeterli gelmeyebiliyor bazen.
Yan ama tütme derler
terapiye gidiyorum zaten de bunu bile öğrendi insanlar. gerçi bilmiyorum normal şeyler de

Ya sanırım insanlara dönerse affedersem gurursuz şeyini yapmak mı istemiyorum bilmiyorum ne hissettiğimi
Kafan biraz karışmış bence de. Çocuğu niye kotu bilecekler emin ol yarın herkes konuyu bile unutur. Sen kendinle ilgilenmelisin.

Kafan biraz karışmış bence de. Çocuğu niye kotu bilecekler emin ol yarın herkes konuyu bile unutur. Sen kendinle ilgilenmelisin.
Yani ileride bir gün çocuk bana dönerse “ayyy bu koz o çocuğu mu affetmiş” derler dşye sanırım.i.Allah belamı versin benim djendef

Yani ileride bir gün çocuk bana dönerse “ayyy bu koz o çocuğu mu affetmiş” derler dşye sanırım.i.Allah belamı versin benim djendef
Neden kavga ettiniz neden ayrıldınız kaç senelik ilişkiniz vardı geri döneceğini neden düşünüyorsun vsvs bir sürü soru var aklımda 😂

Yan ama tütme derler
Çok rahatlatıyor şimdiden üç kitabım var ve de. İleride bastırırım şuan maddi olarak problem bastırmak. Tavsiye ederim sana da yazmayı. Hiç olmuyorsa ben varım buranın dert dinleyen ablası olurum 🤣

Katılıyorum ya buna. Tamam mantıklı davrananlar da vardır illa ama ben de eskiden az saçmalamamıştım 😂 Ayrılık sonrası o tarz bir dönemi çoğu kişinin oluyor. Bir sürü acıklı paylaşımlar ya da tam tersi durmadan eğleniyorum tripleri. Bir süre sonra kendi kendine bunların çok saçma olduğunu anlayıp bir sonraki ilişkinde daha az saçmalıyorsun.
Ay bu düşünce bende de oluyo. Aslında ayrılık dönemini ya da kavgaları falan kimseye anlatmamak lazım. Ben maalesef herkese anlatan bir insanım yapı olarak 😂 Son dönemde bu yönümü de törpülemeye çalışıyorum gerçi. Ama şunu söyleyim sana uzaktan her ilişki çook saçma geliyor izleyenler için. Bunu laf etmezler başka şeyi laf ederler yani. İlişkiler, o ilişkiyi yaşayanlar dışında uzaktan bakanlar için hep bir parça cringe, hep bir parça komik. Yani sen kendine ne iyi geliyorsa onu yap şu an. Zamanla doğruların daha net oturacaktır.

merhaba ben daha önce de bahsetmiştim ilk ilişkimde terk edildim vs. diye. ortak arkadaşlarımız dışında bazı sınıf arkadaşlarım da öğrenmiş bulundu Twitter hesabımı bulmuşlar ve orada tabi üzüntülü şeyler yazıyorum görmüşlerdir. kendimi çok kötü hissediyorum terk edildiğimi öğrenen insanlar olduğu için ama ilk tecrübemdi de. daha önce yaşamadığım için de garip geliyor sanırım. bu hissi nasıl yok edebilirim? herkes ayrıldıktan sonra böyle belli eder mi yoksa ben mi gerizekalıyım :KK43:
Yooo 30 yaşındayım bir önceki sevgilime kadar tüm ayrılıklarda kendimi yerlere atıyordum:))

Neden kavga ettiniz neden ayrıldınız kaç senelik ilişkiniz vardı geri döneceğini neden düşünüyorsun vsvs bir sürü soru var aklımda 😂
aldatma falan değil öyle yüz kızartıcı şeyler olmadı anlaşamadık ayrıldık toksiktik yani fksndmsmd ayrılıp barıştıj hep

Back
X