Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kımsın be ayrı ev istiyosun mu? eşyamısın sen oğlunun karısısın kocanda iş biter şekerim[/QUOT
eşim bagırdı cagırdı ama ıkı gun sonra unuttu annesıyle bısı olmamıs gıbı konustu banada o biraz patavatsız laflarını kaıleye alam dedı olayı kapattı
canım bir laf vardır hani
'bir kulağından girsin ötekinden çıksın' kaynananın lafları..
eşinle de konuş..
boşver kim sözlüsüyle ne yapıyorsa yapsın..
evlenecek olan onlar,aralarını düzeltmesi gerek de onlar..
sen hayatına bak.. ararlarsa açma.. duymadım,uyuyordum vs..
kimse senin ruh sağlığından daha önemli değil.
Cinsellik biraz hassas bir konu tabi.
Çiftler nasıl alıştıysa öyle de gidebilir, ya da bir taraf sadece kendi kontrol etmek isteyebilir ne zaman olacağını (ki bu bence genelde kadınlar oluyor)
Son yakınlaşmanız da hiç etkilenmemesi garip tabiki ama aklı başka yerde sıkıntılı ya da yorgun olduğu içindir büyük ihtimalle...
insallah öyledir yoksa boyle bı konu hıç olmamıstı
Yani... düşününce aslında çok normal bir durum. İnsanın kafasında ki yorgunluk bazen öyle fazla baskı yapar hale geliyor ki ,çok sevdiği insanla cinselliğe bile tepkisiz kalabiliyor. Siz birbirinize destek olun ve size zarar veren her şeyi hayatınızdan çıkartmaya bakın.
ah keske kaynanamı cıkartabılsek hayatımızdan ama mumkun degıl kadın cok enteresan ben boyle bı kişilige sahıp insan ılk defa goruyorum seytana seytan demek kaynanamı gordukten sonra seytena hakaret etmıs gıbı oldu
Mümkündür tabiki de.
Eğer mümkün olmuyor ve görüşmeye aynı sıklıkla devam etmek durumundaysanız ,artık söylediklerinden rahatsız olduğunuzu dile getirin. Karşı taraf susarsa daha çok konuşur insan. Susmak kabullenmektir bi yerde. Sizin düşüncenize uymayan bir şey dediğinde 'ben öyle düşünmüyorum' deyin 'bu ne kadar saçma bir şey ' deyin.Konuyu kapatın. Her hangi bir konu açıp konuşmak istediğinde bile ilgilenmeyin çok muhatap olmayın ,sessiz kalın. yani kısacası sizinle çok fazla konuşmasına izin vermeyin. Sizi çağırmadan evine gitmeyebilirsin, evine çağırmayabilirsin. Rahatlıkla mesafe koyabilirsin yakında otursanız da. O da insan sonuçta anlar hatasını bi yerde.
Bence çok cahil bir insan ve bu hayatta ki en zor şey cahil biriyle uğraşmaktır. Ve en çok zararı da onlar verir.
Keşke mümkün olsa taşınmanız. bence elbet mümkün olur da ,biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım. bu süreçte de çok kafaya takmadan,mesafe koyma konusunda istikrarlı bir şekilde davranarak ilişkinizi yürütmeye çalışın.
kızlar merhaba ben bi bunalımın içinde gibi hissediyorum kendimi suanda hiçbişeyeden zevk almıyorum içimden hep bi ağlama isteği geliyo ağlayamıyorum hayatımda hersey üst üste herkesin derdını dınlıyorum ama kımselere derdımı anlatamıyorum evliyim evliliğimde cok mutluyum fakat su son bır haftadır nedenını bılmedıgım bı sogukluk var kocama karsı aslında cok sevıyorum ama neden bu sogukluk bı turlu anlamıyorum bır ay önce cocuk sahibi zor olcagım konusunda haber aldım ustunden bır hafta gectı annemle babam bosanma kararı almışlar kaynanamla sureklı bır kavga içersindeyız sureklı laf sokuyor kız kardesımın sözlüsüyle arası acık onu ve sozlusunu dınlıyorum bir yandan kuzenimi hergun babamın aglamalarını cok sıkıldım eşimin son zamanlarda annesıne karsı benı korumamasını kaynanamın sureklı kocan seni aldatır benim oğlum capkındır dmeelerini bıktım moralım yerlerde cok sıkıldım kımselere anlatamıyorum bana yardımcı olurmusunuz akıl verın ne olur
kim olursa olsun, canını sıkan, seni üzen, senin hayatını senn gözünde 2.-3. plana atmana neden olan insanları önem derecelerine göre hayatından çıkar veya hayatına daha az sok.
babanla daha az görüş. ,
kızkardşin için bu kadar üzülme(eminim o, senn kjadar takmıyodur sözlüsüyle arasınn bozuk olmasını)
annenle babanı da takma, koskoca insanlar.
eşler zaten hiç korumuyorlar anesine karşı karılarını, sen kendini koru
bebeğiniz allahın izniyle olur, tıp gelişti biliyosun
k.v. ne de lafını ver oturttur manyak kadına, hasta yaaa...
kısaca; canını sıkma, herşeyi bu kadar takma. ço hassassın bence, silkelen ve kendine gel