- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Merhaba, benim okulla ilgili daha doğrusu okuldan bir hocam ile ilgili sorunum var. Ben üniversiteye gidiyorum, bu hocada araştırma görevlisi, uygulama derslerimize giriyor, birde bir projede beraber çalışıyoruz. Ben buradaki geçen sene tanımaya başladım yani selamlasmamiz oldu, onun dışında hiç konuşuyorduk şimdi 1 senedir tanıyorum ve ayni ortamda çok bulunduğum vakit geçirdiğim çok oldu fakat bu adamda bana karşı birsey var, adam bi soğuk, yani rahat değil benimle konuşurken, kasinti bir hava var, başkanları bakıyorum herkesle iyi ama bana gelince böyle oluyor, yani anlamıyorum, istemediğimi düşünüyorum ama öylede olsa projelerine beni almak istemez diyede düşünüyorum. Ama ayni ortamda böylece olunca gerçekten cok uzuluyorum, hayır adama karsi bir hatam yanlışimda olmadı. . Birgün AVM De annemler ile karşılaştı, annemlere söylediği on numara bir kız yetistirmissiniz oldu.. Bugün yine beraberdik ama bana bit soguktu, ben kendimi çok kötü hissediyorum böyle, ne yapmam gerekir fikri olan var mi