Kendimi kötü hissediyorum

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, benim okulla ilgili daha doğrusu okuldan bir hocam ile ilgili sorunum var. Ben üniversiteye gidiyorum, bu hocada araştırma görevlisi, uygulama derslerimize giriyor, birde bir projede beraber çalışıyoruz. Ben buradaki geçen sene tanımaya başladım yani selamlasmamiz oldu, onun dışında hiç konuşuyorduk şimdi 1 senedir tanıyorum ve ayni ortamda çok bulunduğum vakit geçirdiğim çok oldu fakat bu adamda bana karşı birsey var, adam bi soğuk, yani rahat değil benimle konuşurken, kasinti bir hava var, başkanları bakıyorum herkesle iyi ama bana gelince böyle oluyor, yani anlamıyorum, istemediğimi düşünüyorum ama öylede olsa projelerine beni almak istemez diyede düşünüyorum. Ama ayni ortamda böylece olunca gerçekten cok uzuluyorum, hayır adama karsi bir hatam yanlışimda olmadı. . Birgün AVM De annemler ile karşılaştı, annemlere söylediği on numara bir kız yetistirmissiniz oldu.. Bugün yine beraberdik ama bana bit soguktu, ben kendimi çok kötü hissediyorum böyle, ne yapmam gerekir fikri olan var mi

Kendini kanıtlamaya çalışıyordur, böyle davranınca ona daha fazla saygı duyacağınızı düşünüyordur, bekarsa size karşı bir seyler hissediyor olabilir, mesleğine alışmaya çalışıyor olabilir. Bir sürü ihtimal var yani
Ona saygı duyuyorum zaten, aslında tüm hocalarima saygı duyuyorum, bekar ama hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum, bu ihtimal kesinlikle degildir öyle bir durumda Insan yakın davranır ki, doğru mesleğine alışmaya çalışıyor olabilir

size özel bir ilgisi olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa?
diğerlerine normalken sizin yanınızda kasılmasına farklı bir anlam mı yüklüyorsunuz?

Merhaba, benim okulla ilgili daha doğrusu okuldan bir hocam ile ilgili sorunum var. Ben üniversiteye gidiyorum, bu hocada araştırma görevlisi, uygulama derslerimize giriyor, birde bir projede beraber çalışıyoruz. Ben buradaki geçen sene tanımaya başladım yani selamlasmamiz oldu, onun dışında hiç konuşuyorduk şimdi 1 senedir tanıyorum ve ayni ortamda çok bulunduğum vakit geçirdiğim çok oldu fakat bu adamda bana karşı birsey var, adam bi soğuk, yani rahat değil benimle konuşurken, kasinti bir hava var, başkanları bakıyorum herkesle iyi ama bana gelince böyle oluyor, yani anlamıyorum, istemediğimi düşünüyorum ama öylede olsa projelerine beni almak istemez diyede düşünüyorum. Ama ayni ortamda böylece olunca gerçekten cok uzuluyorum, hayır adama karsi bir hatam yanlışimda olmadı. . Birgün AVM De annemler ile karşılaştı, annemlere söylediği on numara bir kız yetistirmissiniz oldu.. Bugün yine beraberdik ama bana bit soguktu, ben kendimi çok kötü hissediyorum böyle, ne yapmam gerekir fikri olan var mi
Bu adam bekar mı ,eğer öyleyse diğerlerinden sana farklı davrandığı için ilgisi mi var acaba sonucu çıkabilir

Ya acaba sorun hocadan kaynaklı değilde sizden kaynaklı olabilir mi ? Yani belki de soğuk duran siz olduğunuz için o da samimi olamıyordur ?
Bu ihtimali düşünüyorum ama ben çok soğuk duran bir insan değilimdir gayet sıcakkanlıyımdır fakat ondan böyle soğuk bir yaklaşım görünce bende soğuklaşıyorum, yani sessiz kalmayı tercih ediyorum.. Deyeceksiniz ki bana büyüttün konuyu fakat ben bu kişiylr aynı ortamda çok bulunuyorum yani çalışma yapacağımız zaman çoğunlukla o da oluyor yanımızda, bir ortamda rahat olmak var birde tedirgin olmak var, yani insan acabaya düşüyor, acaba ben bir hata mı yapıyorum diyorum yani

Belkide size karşı soğuk değilde,
Siz ağırbaşlı bir yapıya sahip olduğunuz için sizede ağır ve mesafeli yaklasiyodur.
Bu doğru olabilir, sıcak bir yapıya sahibim ama ağırbaşlılıkta var yani soğuk bir insan değilimdir, demek istediğinizi anladım, o zaman helal olsun diyeyim :)

Bu ihtimali düşünüyorum ama ben çok soğuk duran bir insan değilimdir gayet sıcakkanlıyımdır fakat ondan böyle soğuk bir yaklaşım görünce bende soğuklaşıyorum, yani sessiz kalmayı tercih ediyorum.. Deyeceksiniz ki bana büyüttün konuyu fakat ben bu kişiylr aynı ortamda çok bulunuyorum yani çalışma yapacağımız zaman çoğunlukla o da oluyor yanımızda, bir ortamda rahat olmak var birde tedirgin olmak var, yani insan acabaya düşüyor, acaba ben bir hata mı yapıyorum diyorum yani
O zaman bu hocaya olan her zaman ki tavrınızı değiştirin derim. Yani, sessizim dediniz ya ona karşı, sessiz kalmayın bundan sonra konuşkan olmaya çalışın, güleryüzlü davranmaya çalışın hiç kasmayın kendinizi , bir de öyle gözlemleyin. Ona göre bundan sonra nasıl davranacağınıza karar verirsiniz.

Niye bu kadar önemli bu hocanın size karşı tutumu acaba siz de hocaya karşı duygusal birsey olabilir mi

Back
X