Kendimi kötü hissediyorum..

Meruy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
27
18
Merhabalar yeni üyeyim daha önce üyeydim ismim unuttuğum için yeniden aldım :) Neyse kızlar ablalar kafama taktım şu aralar kendimi kötü hissediyorum 2013 de başlayan 2015 te nişanla taclandı.. Adımımızı attık. Ama şimdide ne konuşacak bişey kaldı nede anlatacak.. Kendisi asker zaten yanımda değil. Eskisi gibi konuşmalarımız kalmadı 5000 sms yetmezdi şimdi 1000 sms artıyo :(( dakka yaptım çoğunu bile onla harcamıyorum ya arkadaşlarımı arıyorum yada nadir onu.. Ha şimdi diyeceksiniz ki siz nişanlısınız konuşmuyor musunuz konuşuyoruz ama saatlerce değil. Konuşacak bişey yok. Bi konu açıyorum ya ona göre saçma yada boş oluyor.bugun arkadaşlarıyla nargile içeçekti ben sana dönerim dedi tamam dedim istedim ki arkadaşlaryla otururke bi resim atsın ama kendini napayım elin oğullarını ben. aradım acmadı mesgule aldı whatshaptan msj attım dönmedi tkrar aradım mesgule attı sonra saat 11 gibi döndü bağırdı çağırdı kızdı. saygı duymuyorsun salaksın gerizekalısın çocuksun sen daha şurda bi kafa dinleyim kafa dağıtayım dedim izin vermedin keyfimi kaçırdın dedi bende çok şey istemedim ki noldu hayatım bişey mi oldu dmeni istedim o an saatlerce aramadım ya sadece resim atmanı bekledim o an dedim. ortamı cevreni merak ettim dedim sanane benim ortamımdan dedi ben senin pasta börek muhabbetine karışıyormuyum dedi bagırdı falan saatlerce ne konuşcaz ne varda ne konuşuyum ddi sıkboğaz ediyosun canımı sıkıyosun bunaltıyosun dedi.. çok zoruma gitti .gerekmedikçe arama zırt zırt kafa şişirme alla alla dedi. eskisi gibi ilgi yok sanki monotonlaştı.. Ha eşyalarımızıda seçtik borcunu ödüyor.Geçen kaynanam aradı diyorki bence doğuda siz ikinci elde oturun bu sıfırları batıda kullanın diyo ben ogluma dedim oda çevreye bakacak ded bakarız anne dmiş.bizim aldıgımız mobilyalarda Köydeki evde kalacakmış !!! ve bana bundan bahsedilmedi bile !! bende köyde durana kadar aldıgımız yerin deposundan dursun daha iyi dedim öylede olur ama bizim köyde dursun daha iyi olur dedi bende ben karışmam oglun bilir borcunu ödeyen o ona söyle dedim kapadım sinirden ve mutsuzluktan öleceğim :(((

Sana karşı şimdiden saygısızlaşmışsa işin var demektır.Sende arama bırak.Nıye aramadn derse sıkbogaz etmıyom dersın.Bırak bıraz özlesın seni.Arkadşlarnla takıl bıraz..Birazda annecı gbı geldı bu bana

Tek kelimeyle (bitti) kafan pamuk gibi olur.
Düşün istersen.

Sana karşı şimdiden saygısızlaşmışsa işin var demektır.Sende arama bırak.Nıye aramadn derse sıkbogaz etmıyom dersın.Bırak bıraz özlesın seni.Arkadşlarnla takıl bıraz..Birazda annecı gbı geldı bu bana
Aramicam ama zoruma gitti bu kadar buyutulcek ne varki? Ben sana msj atmisim 2 dk resim atip susturamazmisin sanki ama oyle yapmadi soylendi de soylendi cocukluklarinla ugrasamam falan deyince iyice kötü hissettim kendimi degersiz gibi

Ya erkekler düz mantık az sonra unutur ne dedıgını.O an orda kafa dagıtmak ıstemıs sende ustune gıtmıssn kızmıs.Ama dedikleri hiç hoş degıl ve bu ilerde yapacaklarnn temınatı.Bence konuşma ve bu böyle devam ederse bu ısın bıtebılcegnı ona hissettır..Boşver yılların gıtmıs fılan.İlerde döverse senı ne dıceksın nası durcaksn onun yannda iyi düşün.Bırak kendı basına bakalım ne yapıcak.Onun gozunde senn degerın kalmamıs bu degerı yenıden kazan

Konusacak konu kalmamasi ilginc bir durum.
Öte taraftan sizin arkadaslariyla çıktığını biliyor olmaniza ragmen israrla aramaniz enteresan.
Kayinvalidenizin böyle bir durumu size söylemesi de ayri bir garip.

Olaylar kötükötülük sebeiyle değil olgunluk olmadigi icin olmus.
9 yildir beraberim nisanlimla, hala bir sürü sey buluyoruz. Mesaj zaten lisede ders arasinda yazar gibi oluyor bence. Ortak alanlariniz vardi da defisti mi acaba o yüzden mi?

Ya erkekler düz mantık az sonra unutur ne dedıgını.O an orda kafa dagıtmak ıstemıs sende ustune gıtmıssn kızmıs.Ama dedikleri hiç hoş degıl ve bu ilerde yapacaklarnn temınatı.Bence konuşma ve bu böyle devam ederse bu ısın bıtebılcegnı ona hissettır..Boşver yılların gıtmıs fılan.İlerde döverse senı ne dıceksın nası durcaksn onun yannda iyi düşün.Bırak kendı basına bakalım ne yapıcak.Onun gozunde senn degerın kalmamıs bu degerı yenıden kazan
Onu nasil kazanacağım ? Kafam sepet gibi hep dusunuyorum neden ilgisizlik diye:(

canım nisanlın cok yanlıs konusmus ama konusacak krlime bulamamnız normal evlenince uzaga gidincede öyle oluyor

Konusacak konu kalmamasi ilginc bir durum.
Öte taraftan sizin arkadaslariyla çıktığını biliyor olmaniza ragmen israrla aramaniz enteresan.
Kayinvalidenizin böyle bir durumu size söylemesi de ayri bir garip.

Olaylar kötükötülük sebeiyle değil olgunluk olmadigi icin olmus.
9 yildir beraberim nisanlimla, hala bir sürü sey buluyoruz. Mesaj zaten lisede ders arasinda yazar gibi oluyor bence. Ortak alanlariniz vardi da defisti mi acaba o yüzden mi?
Biz bulamıyoruz valla balayina suruya gidelim insalalh diyorum onlar kolay sey halederiz diyo ayakkabı simdiden sunu mu alsam ki diyorum daha cok erken genede sen bilirsin diyo, diyorum ki konusalim donecem isim var diyo gidiyo ne zaman yazarsa o zaman ancak. Gorevde olunca zaten trl cekmiyo nasir konusuyoruz kendi msj atmadikca atmamaya calisiyorum kafam durdu valla ne knu bulcam diue

Esyalarla ilgili kayinvaldenizin soyledigi sey gayet mantıklı tasinma sirasinda perişan oluyor esyalar. Depoda dursun simdilik. Tabi tatillerde geldiginizde koyde oturma planınız varsa onu bilemem.

Sizde çok darlıyorsunuz hakikaten zırt zırt. Saygısızlık etmiş ama sabırda biyere kadar olur diyorum. Kendine bunkadar laf saydırana kadar uğraşmışsın. Evliliğide bir daha düşünmelisin.
Evet ama bazen oyle zirt zirt arayasim geliyo

Esyalarla ilgili kayinvaldenizin soyledigi sey gayet mantıklı tasinma sirasinda perişan oluyor esyalar. Depoda dursun simdilik. Tabi tatillerde geldiginizde koyde oturma planınız varsa onu bilemem.
Koyde esyalar ahir ahir kokar ben istemiyorum ki gecen bana koydeki eve biri girmis bi kac parca sey calinmis diyordu esyalarin calinmama garantisini veremez bana

Biz bulamıyoruz valla balayina suruya gidelim insalalh diyorum onlar kolay sey halederiz diyo ayakkabı simdiden sunu mu alsam ki diyorum daha cok erken genede sen bilirsin diyo, diyorum ki konusalim donecem isim var diyo gidiyo ne zaman yazarsa o zaman ancak. Gorevde olunca zaten trl cekmiyo nasir konusuyoruz kendi msj atmadikca atmamaya calisiyorum kafam durdu valla ne knu bulcam diue

Ne bileyim biz evlilik düğün planlarini falan gün icinde cok konusmayiz. Hele gelinlik damatlik ayakkabi vs seylerini de konusmayiz.

Gelecege dair seyleri, o gün yaptıklarımizi, meslegimizle ilgili seyleri konuşuruz. Müzik dinleriz vs..
Su an askerde ise o fark eder illa ki. Ama dedigim gibi ikinizde yeterince olgunlasamamissiniz evlilik size yük gelecek gibi geldi burdan bana.

canım nisanlın cok yanlıs konusmus ama konusacak krlime bulamamnız normal evlenince uzaga gidincede öyle oluyor
Yanyana konusuyoruz iyiyiz yapacak sey buluyoruz ama uzakta ne konusucak bisey nede anlatacak konu oluyo.. gerci 15 gun gelince bi usre snra yapacak biseyde kalmiyo Butun filmler bitiyo tum piknik alanlarina gidiyoruz

Üyelikle ilgili Mune Mune ye mesaj atabilirsiniz. İki üyelik almak yasak çünkü. (bazı sebepler dışında)

Saygısızlığına kesinlikle hak vermiyorum ama zırt pırt sürekli aramanın da alemi yok. Konuşacak konunuz yoksa illa ki konuşmak şart değil, arada konuşmayıverin siz de. Anlaşamıyorsanız da ayrılın, onca yılınız heba olmasın iyi hoş da evlendikten sonraki yıllarınız da heba olsa ne olacak zararın neresinden dönülse kâr.

Back
X