- 17 Ocak 2017
- 76
- 27
- 18
Merhabalar yeni üyeyim daha önce üyeydim ismim unuttuğum için yeniden aldım :) Neyse kızlar ablalar kafama taktım şu aralar kendimi kötü hissediyorum 2013 de başlayan 2015 te nişanla taclandı.. Adımımızı attık. Ama şimdide ne konuşacak bişey kaldı nede anlatacak.. Kendisi asker zaten yanımda değil. Eskisi gibi konuşmalarımız kalmadı 5000 sms yetmezdi şimdi 1000 sms artıyo
( dakka yaptım çoğunu bile onla harcamıyorum ya arkadaşlarımı arıyorum yada nadir onu.. Ha şimdi diyeceksiniz ki siz nişanlısınız konuşmuyor musunuz konuşuyoruz ama saatlerce değil. Konuşacak bişey yok. Bi konu açıyorum ya ona göre saçma yada boş oluyor.bugun arkadaşlarıyla nargile içeçekti ben sana dönerim dedi tamam dedim istedim ki arkadaşlaryla otururke bi resim atsın ama kendini napayım elin oğullarını ben. aradım acmadı mesgule aldı whatshaptan msj attım dönmedi tkrar aradım mesgule attı sonra saat 11 gibi döndü bağırdı çağırdı kızdı. saygı duymuyorsun salaksın gerizekalısın çocuksun sen daha şurda bi kafa dinleyim kafa dağıtayım dedim izin vermedin keyfimi kaçırdın dedi bende çok şey istemedim ki noldu hayatım bişey mi oldu dmeni istedim o an saatlerce aramadım ya sadece resim atmanı bekledim o an dedim. ortamı cevreni merak ettim dedim sanane benim ortamımdan dedi ben senin pasta börek muhabbetine karışıyormuyum dedi bagırdı falan saatlerce ne konuşcaz ne varda ne konuşuyum ddi sıkboğaz ediyosun canımı sıkıyosun bunaltıyosun dedi.. çok zoruma gitti .gerekmedikçe arama zırt zırt kafa şişirme alla alla dedi. eskisi gibi ilgi yok sanki monotonlaştı.. Ha eşyalarımızıda seçtik borcunu ödüyor.Geçen kaynanam aradı diyorki bence doğuda siz ikinci elde oturun bu sıfırları batıda kullanın diyo ben ogluma dedim oda çevreye bakacak ded bakarız anne dmiş.bizim aldıgımız mobilyalarda Köydeki evde kalacakmış !!! ve bana bundan bahsedilmedi bile !! bende köyde durana kadar aldıgımız yerin deposundan dursun daha iyi dedim öylede olur ama bizim köyde dursun daha iyi olur dedi bende ben karışmam oglun bilir borcunu ödeyen o ona söyle dedim kapadım sinirden ve mutsuzluktan öleceğim
((