Kendimi kötü hissediyorum..

nişanlılığı uzatmak sıkıntı . nişanlının ettiği hakaretler yanlış doğru degil ama sen gün içerisinde evdesin kimseyle ugraşmıyosun ama nişanlın agır bir meslekte gün içerisinde yaşadığı stres insanlarla uğraşmak yorar insanı 2.5 yıllık nişanlısınız o da artık sizin yanınızda olmak istiyordur ve onunda stresi ekleniyordur.
Nisanliligi uzatmayacak normalde 2016 dugunumuz olacakti ama bulunduğu ilde patlama oldu iki arkadasi sehit oldu bizde erteledik ortalık kotu diye. Hemde sehit varken dugun istemedik bekleyelim acelemiz yok senin canin sagolsun dedm

sende bu kadar kafana takma konuşulacak konunun olmamasını . çoğunluk öyle zaten . biraz mesaj atma arama yokluğunu hissetsin. ben gün boyunca aramıyorum bana diyo yokluğunu hissettim sende biraz öyle dene . sıkma bunaltma

sende bu kadar kafana takma konuşulacak konunun olmamasını . çoğunluk öyle zaten . biraz mesaj atma arama yokluğunu hissetsin. ben gün boyunca aramıyorum bana diyo yokluğunu hissettim sende biraz öyle dene . sıkma bunaltma
Tamam cok teşekkür ederim canım

Harçlığını gönderen kredi kartını kullandığın adamdan kendini nasıl çekeceksin bi açıklar mısın?
harçlığını yokluyor kredi kartını ödüyor diye kendini geri çekmeme yasası mı var ? yada adama kısılı mı ? harçlık veriyo diye el mahkum olup herşeye tamam mı dicek ?

Aramam mesaj atmam o aramadikca iletisime gecmem?
Harçlığın bitince ne olacak canısı, mecbur arıycan. Ya da kredi kartı ödemesi gelince o sana mesaj atar filan. Bak aslında baya konuşacak konunuz var. Yeminle aklım almıyor kocan değil birşeyin değil elin adamından nasıl böyle rahatça para alabiliyorsun ya

harçlığını yokluyor kredi kartını ödüyor diye kendini geri çekmeme yasası mı var ? yada adama kısılı mı ? harçlık veriyo diye el mahkum olup herşeye tamam mı dicek ?
Agzina saglik Tabikide cekecegim kendimi para yolluyor kartini kullaniyorim diye ezdirecek degilim ua kendimi

Harçlığın bitince ne olacak canısı, mecbur arıycan. Ya da kredi kartı ödemesi gelince o sana mesaj atar filan. Bak aslında baya konuşacak konunuz var. Yeminle aklım almıyor kocan değil birşeyin değil elin adamından nasıl böyle rahatça para alabiliyorsun ya
Babam var annem var cok sukur. Ayrica kredi kartini kendisi oduyor bana para konusund asla lafini etmedi 2.5 yildir yolladi lafini duymadim simdi hoc etmez? Ayrica kocam degil belki ala nisanlim . Simdimi kizlar sevgilisinden para aliyor nolcak? Neyse

kendisini geri çekme ayrılacak yada hiç mesaj atmıcak anlamına gelmiyor . sadece sık sık rahatsız etmicek . valla canısııı elin adamı dedigin kızın 5 yıllık ilişkisi olan adam .

kendisini geri çekme ayrılacak yada hiç mesaj atmıcak anlamına gelmiyor . sadece sık sık rahatsız etmicek . valla canısııı elin adamı dedigin kızın 5 yıllık ilişkisi olan adam .
Aynen oyle ben 5 yildir tanıdığım adam oara lafi etmedi simdi mi edecek? Benden iyi taniyo herslde arkadaş gece gece neyse ya

Back
X