• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi küçük düşürmek istemiyorum

tulayy...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
69
0
96
İstanbul
şimdiden okuyan yorum yapan yapmayan herkeze teşekkür ederimm..

arkadaşlar iş icabı konuşup tanıdığım birinden çok hoşlanıyorum.
son zamanlarda takıntı yapmış durumdayım.
bu konuda ondan bir tepki görmedim.
şirket ciddiyeti vardır bizde.o da düşünsede böyle bişeye cesaret edemez.
bende ciddiyetimi hiç bir zaman bozmam iş yerinde.
ama o diye ölüyorum son günlerde.

belli edemiyorum utanıyorum sıkılıorum.

bana face den aradım geçenlerde.buldum onu.ilişkisi yok yazıyor.
msn adresi bile elimde.
ama cesareti taM 2 HAFTA da topladım .
ve sonunda onu msn me ekledim.
o iş için şehir dışında şuan . nete giremiyor.
büyük ihtimalle kabul eder davetimi ama ,

ya ben .. ben ne diicemm..nasıl bi yaklaşımda bulunucamm..

kendimi küçük düşürücem diye ödüm kopoyor.

Allah aşkına akıl verin..teknik verin biraz bana güzel kardeşlerim...,

napiim ben onu kazanmak için :43:

iki medenı ınsan gıbı bır haftasonu kahve ıçmeye davet et arkadaşım..ne var kı bunda..ya arkadaş olursunuz ya da iş açısından görüşmeye devam edersınız..zaten pat dıye sevgili olunmaz..kahve davetını kabul ederse zaten gönlu vardır senı tanımaya..rezıl olmayacağın bı yontem işte..
kabul edersede guzel nezıh bır yerde için kahveyı..
netten yazışmak olmaz..

ben internete sohbet için falan değilde..gözünün önünde olayım en azındaN..sadece ikimizin dialog halinde olabileceği bir ortam sağlamak için ekledim..yoksa yüzüne söyleyemeyediğimi zaten netten hiç söylemem...yorumlarınız çok doğru Allah razı olsun..

acaba biraz daha zaman mı lazım...

yakınlaşabilmek ..birbirimizi daha iyi tanıyabilmek için..

bu seferde başkasını sever başkasıyla çıkar diye çok korkuyorum... tam ortada kaldım ben yaaa :59:

ben internete sohbet için falan değilde..gözünün önünde olayım en azındaN..sadece ikimizin dialog halinde olabileceği bir ortam sağlamak için ekledim..yoksa yüzüne söyleyemeyediğimi zaten netten hiç söylemem...yorumlarınız çok doğru Allah razı olsun..

acaba biraz daha zaman mı lazım...

yakınlaşabilmek ..birbirimizi daha iyi tanıyabilmek için..

bu seferde başkasını sever başkasıyla çıkar diye çok korkuyorum... tam ortada kaldım ben yaaa :59:

nıye,neyı beklıyorsun arkadaşım?? yazık geçen zamana da..madem hoşanıyorsun ve bışey yapmak ıstıyorsun beklemeyeceksın..çağır kahve içmeye..glırse gelır..en azından sana dert olmaz..

peki onun sana yaklasımı konusması nasıl bu da onemli seni gorunce nasıl davranıyor??

1 kere uzun bakışını yakaladım..
gülümsedim. ben gözümü çektim...
şu utangaçlığım yokmu...
yapamıorum işte..

ben gözümü çekince ondan başka
her hangi birşeyini yakalamadım sonra..

en iiyisi sohbete çekmek galiba..
bir yolunu bulmalıyım..

Siz msne ekleyerek ilk adımı atmışsınız. Adamın içinde bir şey varsa ikinci adımı o atar diye düşünüyorum. Yani bundan sonraki gidişat, onun hal ve hareketlerine göre netleşcektir kanımca. :44:

canımcım hiç mi iş yerinde konuşma şansınız yok bi iddaya girip idda sonucunda yemeğe gitmeyi falan talep edebilirsn aslnda:)

Msne eklemen iyi olmuş bence.. Konuşma fırsatı yakalamış olursun. Ama senin yerinde olsam faceten de eklerdim. Göz önünde olunca, daha fazla dikkatini çekmiş olursun

bence eğer konuşmaya başlarsanız, 1 ileri 2 geri taktiğini uygula, nasıl yani bir böyle hoşlanıyormuşsun gibi işte onunla ilgili sor, birde herhangi bir arkadaşınmış gibi konuş..böylece iş daha da ilginç hale gelecektir..eğer ki senin üstüne baskı yapıp konuşturmaya uğraşırsa ilk adımı sen atma asla derim, gerekirse bekle ama bırak birşeyler varsa da ilk o söylesin :34:

bır kahve teklifini karşı taraftan beklemeye ne gerek var arkadaşım?
netten liselı gıbı takıp edeceğine çağır bıraz sohbet et..ama işten konuşursun,ama eften püften..
en azından denedım der "acaba?"dan kurtulursun..vallahı zamanına yazık..madem utangaçsın,çağır bıryere..gelırse ıyı glmezsede daha ne yapacaksın? hıç utanma..

Back
X