Kendimi nasıl seveceğim!!!!

Narcecgm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
13
14
3
43
Merhaba arkadaşlar,yazacak o kadar çok şeyim var ama özet geçicem hayatımdan bir roman konusu rahat çıkabilir şöyle özetleyeyim 15 yıllık mutsuz bir evlilik yaşadım görücü ile yapılan( o zamanlar cahildim ailede cahil tabi )hala da yaşıyorum ama artık büyük fark var çünkü 15 yıl sonra atandım artık inşallah kimseye muhtaç değilim, evliliğim boyunca eşim beni hep küçük gördü ,aşağıladı çok zorluklar yaşadım ,sonunda geçte olsa amacıma ulaştım ama geldiğim noktada hala izlerini taşıyorum; özgüvenim düşük kendi mi sevmiyorum ,kendimi hep eleştiriyorum insan kendini nasıl sever? Fiziksel özelliklerimi de beğenmiyorum , enerjim düşük bu durumdan nasıl kurtulurum fikirlerinize ihtiyacım var

Hayatı yeniden keşfedin diye bi kitap var, psikonet yayınlarından ben panik atak için olanını okuyorum bana yararlı oldu. Güzel bi duş sonrası kendinize cilt maskesi yapmak iki oje sürmek bile çok iyi hissettiriyor. Kendinizi iyi hissettirecek şeylere yoğunlaşın. Olumlama yapın, makyaj yapın, güzel giyinin. Bunlar başkası için yapılmaz genelde insanın kendisi için yapılır.

makyaj yapma yeteneğim hiç yok malesef ama kitabı araştıracağım ilginiz için teşekkür ederim.

Yaşadığınız o negatiflik dolu ortamdan kurtulmuşsunuz hiçbirşey yapmasanız bile yavaş yavaş kendinizi toparlarsınız zaten. Ama hiçbirşey yapmadan da olmaz tabi ilk olarak pozitif düşünmeye elde ettiğiniz başarıyı düşünmeye başlayın ne güzel atanmışsınız yeni bir hayata başlamışsınız kimseye muhtaç değilsiniz. Kendinize bakın zevk aldığınız sizi mutlu edecek şeyleri bulun onlarla uğraşın

Terapi. En hızlı çözüm.

hiç kolay olmadı sabrımın mükafatını aldım sonunda ama yaşadıklarımın izini silmem de kolay olmayacak gibi görünüyor Teşekkür ederim

Boşandınız , atandınız daha ne ? Gez toz ye iç süslen giyin, sıfırdan başlayın. seyahat edin spor yapın kurslara katılın geri kaldığınız ne varsa hemen başlayın, hayatınızın en güzel dönemi başlamış. tebrik ederim

Atamanız yeni bir başlangıç olsun size. Kuaföre gidin tarzınızda ufak dokunuşlarla başlayın.
Hep istediginiz ama ertelediginiz bir şeyi hemen yapın. Tatil olur, öğrenmek istediğiniz bir şey olur.
Şimdi tam sırası..
Mutluluklar dilerim.

henüz boşanmadım 2 evladım var farklı yerlerdeyiz en zorunu başardım evet ama izlerden kurtulmakta zormuş gerçekten

henüz boşanmadım 2 evladım var farklı yerlerdeyiz en zorunu başardım evet ama izlerden kurtulmakta zormuş gerçekten
eşinizle mi farklı yerlerdesiniz ? 2 çocuğunuz varsa daha güzel hayatın tüm güzelliklerini yaşayabileceğiniz insanlar var. ben artık içtiğim kahveyi bile kızımsız içmek istemiyorum, ona alışveriş yaptıkça mutlu oluyorum. hayat onunla çok daha güzel .çocuklar motivasyon olacaktır.

Evet farklı ilçe ye atandım çocuklar onun yanında düzenlerini bozmak istemedik bende sürekli gidiyorum yakın mesafe sayılır size kızınızla mutluluklar dilerim

o enerjiyi bir yakalayabilsem çok şey yapıcamda önerileriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…