kendimi neden bu kadar yipratiyorum

zeyysenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
10
0
1
Bursa
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum aslında çoktandır takipteydim her neyse konuya gideyim altı ay önce hamileyken bi şekilde eşimin eski kız arkadaşına attığı bir kaç msji gördüm çok ağladım çok üzüldüm ancak unutmaya karar verdim hamileydim neticede simdi bu kadar zaman geçti yinede bu konu benim kafami kurcaliyor eşime güvenemez oldum çok yiprandim her seyine bir anlam yüklemeye başladım durduk yere saatlerce bu konuyu açıp ona söylenip duruyorum o da bıkmadan beni dinliyor her seferinde artik bıkmış gibi bir hali var ama suçlu ya iste çaresiz katlaniyor ama ben çok Yoruldum yiprandim napicam nasıl normale dönücem bilmiyorum akil verin :((

güven meselesi çok önemli güven gitti mi o ilişki biter ama hamileyim demişsin
ya halen hamilesin yada minik bi bebişin olmalı
herkes hata yapar sevgiliyken ayrılırım dersin biter
ama evliyken malesef öyle olmuyo hele hele bi bebişin varken bi şans ver derim
eğer tekrar aynı hatayı yaparsa o zaman otur ciddi ciddi düşün derim

Kolay olan gitmekti ben zoru seçtim sanırım ama çocuk için değer diyorum bir yandan da nasıl herşeyi unutucam diye gururunu bu denli kırdı diye hayiflaniyorum inşallah tekrarı olmaz bu ilk ve tek sansiydi

mesajlarda eşim gülüm falan yazmış eve girerken haber vermiş resmen çok zoruna gitti tarifsiz bisey

Eee bu durumla aldatmış, hala da aldatıyor olabilir.
Kendinizi yıpratmakta haklısınız da harekete geçmeyi düşünmüyor musunuz aldatılıyorken? :ssz:

mesajlarda eşim gülüm falan yazmış eve girerken haber vermiş resmen çok zoruna gitti tarifsiz bisey

Inanmıyorum ya resmen şerefsizmis kocanız kusura bkmayn da.bu nasl bir olaydır .insan hç mi utanmaz.
Ya niye evleniliyor ozman anlamyrum.
Çok sinirlendm ya böyle adamlara ancak yüz tükürmek yakışır.tükürük bile çok.
Ama siz tekrar gwenmek mi istiyosunuz?şmdi

Gerçekten tekrar güvenmek istiyorum aslında bunu bi daha yapacağını düşünmüyorum inanılmaz pişman ama ya benim yaşadıkları mm ben bunları nasıl unutucam

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum aslında çoktandır takipteydim her neyse konuya gideyim altı ay önce hamileyken bi şekilde eşimin eski kız arkadaşına attığı bir kaç msji gördüm çok ağladım çok üzüldüm ancak unutmaya karar verdim hamileydim neticede simdi bu kadar zaman geçti yinede bu konu benim kafami kurcaliyor eşime güvenemez oldum çok yiprandim her seyine bir anlam yüklemeye başladım durduk yere saatlerce bu konuyu açıp ona söylenip duruyorum o da bıkmadan beni dinliyor her seferinde artik bıkmış gibi bir hali var ama suçlu ya iste çaresiz katlaniyor ama ben çok Yoruldum yiprandim napicam nasıl normale dönücem bilmiyorum akil verin :((

Severek evlenmediniz mi?

maymun istahli erkeklerr.. hepsinin kokune kibrit suyu:41::41:

resen siz hamileyken sizi aldatmis.. oyle hassas bi donemde bunu ogrenmissiniz...
unutamamaniz cok normal.. guven bu sarsilinca kolay kolay geri gelmez..
guveninizi tekrar kazanmak esinizin elinde.. o bir caba harciyor mu bunun icin ?

Hamile karısı dururken eski kız arkadaşına öyle bir mesaj atmış insandan baba olmaz. Eşiniz sizi aldatmış ve sürekli sorguluyorum bıktı diyorsunuz. Valla sorgulamakta sonuna kadar haklısınız.

Anladığım kadarıyla eskiler açılmış, aklına gelmiş, tek bi msj olayı değil durum.. (Öyle bile olsa çok iğrenç de hani bi kerelik falan denebilir belki bellki..)

Adam eve girdiğini falan haber veriyorsa bunlar ciddi ciddi görüşüyorlar gün içinde demek ki..

Ben de olsam ben de unutamazdım.

Peki şimdiki hareketleri nasıl, bilgisayar, telefon falan takip ediyor musun? Sence görüşmeyi kesmiş midir ?

resmen hamileyken aldatılmışsınız :53: devam ediyor da olabilir.
kusura bakmayın ama ona asla tekrar güvenemezsiniz.hamileyken yahu.. :52:
peki size itiraf etti mi açıkça ne diyor bu konuda aval aval dinlemekten başka?

asla unutulmaz ki.
malesef ki tekrar eskiye dönüş imkansız. sevgi, güven, masumiyet, inanma, sohbetler hepsi aldatmayla bitiyor. uzun süre bu dalgalı ruh haliniz sürer. her tartışma sen beni aldattına bağlanır, kavgaya döner. ve en tuhafı şimdi sesi çıkmayan adam bir süre sonra bıkacak ve tahammülsüz olan taraf olacak.
kadın da ayrı bir tuhafmış. bu adamın evli ve hamile karısını bile bile gönül ilişkisine giriyor. artık erkeklerden çok kadınlara kızıyorum.

siz gerçekten aldatılıyorsunuz, gülüm bak eve giriyorum arayıp hanımı kıllandırma ya da sana mesaj atamayacagım demek oluyor bu

ne acı!!! Allalh yardımcınız olsun

Konu başlığınız, Kendimi neden bu kadar yıpratıyorum?. Aldatıldığınızı bilmek tabiki sizi yıpratır. Ne yapmayı düşünüyorsunuz görmezden gelip böyle devam etmeyi mi?

Back
X