kendimi neden bu kadar yipratiyorum

Kolay olan gitmekti ben zoru seçtim sanırım ama çocuk için değer diyorum bir yandan da nasıl herşeyi unutucam diye gururunu bu denli kırdı diye hayiflaniyorum inşallah tekrarı olmaz bu ilk ve tek sansiydi

Benim şahsi görüşüme göre de aldatılınca gitmek en zorudur. O yüzden herkes yapamaz. Herkes düzenini bozamaz.

Bir aile terapistine giderseniz çok faydasını görürsünüz bence.

Bir de bir daha olmayacağına dair söz aldınız mı? Yani konuyu nasıl bağladınız?

Son düzenleme:
mesajlarda eşim gülüm falan yazmış eve girerken haber vermiş resmen çok zoruna gitti tarifsiz bisey

çok haklısınız güvenmemekte.erkeklerin tamamı fırsatını bulunca başka heyecanlar yaşamakta hiç sakınca görmüyorlar.teknolojiyle birlikte fırsatlar da arttı.erkekler için sadakat v.s. hikaye .ahlak , sadakat onların gözünde sadece kadınlar için.güvenim yok hiç birine.

güveni kaybettikten sonra çok zor devamı...
eşinin yeniden güvenini kazanmak için bişeyler yapması lazım....
ama madem affettin unutturmak eşine düşer...

maymun istahli erkeklerr.. hepsinin kokune kibrit suyu:41::41:

resen siz hamileyken sizi aldatmis.. oyle hassas bi donemde bunu ogrenmissiniz...
unutamamaniz cok normal.. guven bu sarsilinca kolay kolay geri gelmez..
guveninizi tekrar kazanmak esinizin elinde.. o bir caba harciyor mu bunun icin ?

Evet gerçekten ciddi çaba sarfetti uğraşıyor görüyorum ama benim içim buruk bi kere

Benim şahsi görüşüme göre de aldatılınca gitmek en zorudur. O yüzden herkes yapamaz. Herkes düzenini bozamaz.

Bir aile terapistine giderseniz çok faydasını görürsünüz bence.

Bir de bir daha olmayacağına dair söz aldınız mı? Yani konuyu nasıl bağladınız?

Aslında söyle söyleyeyim eşim ilk msjdan sonra pişman olduğunu ve karşı tarafa cvp dahi vermediğini söyledi nitekim kizin attığı msjlari da gördüm resmen yalvarır gibi msjlar atmıştı lütfen cvp ver birşey konusucam ne olur böyle on tane msjdan sonra sen bilirsin açmazsan açma zaten unutuldun falan filan bu noktada eşimin irtibatını hemen kestiğine eminim ama diyorum ki ne gerek vardı eski sevgilinle karşılaşıp böyle bi iletişim içine girmeme simdi pişman olsa da aldatmamis bile olsa çok kirginim tamir etmek için oda yipraniyor ama ben kirildim bir kere

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum aslında çoktandır takipteydim her neyse konuya gideyim altı ay önce hamileyken bi şekilde eşimin eski kız arkadaşına attığı bir kaç msji gördüm çok ağladım çok üzüldüm ancak unutmaya karar verdim hamileydim neticede simdi bu kadar zaman geçti yinede bu konu benim kafami kurcaliyor eşime güvenemez oldum çok yiprandim her seyine bir anlam yüklemeye başladım durduk yere saatlerce bu konuyu açıp ona söylenip duruyorum o da bıkmadan beni dinliyor her seferinde artik bıkmış gibi bir hali var ama suçlu ya iste çaresiz katlaniyor ama ben çok Yoruldum yiprandim napicam nasıl normale dönücem bilmiyorum akil verin :((

mesajlarda eşim gülüm falan yazmış eve girerken haber vermiş resmen çok zoruna gitti tarifsiz bisey

Aslında söyle söyleyeyim eşim ilk msjdan sonra pişman olduğunu ve karşı tarafa cvp dahi vermediğini söyledi nitekim kizin attığı msjlari da gördüm resmen yalvarır gibi msjlar atmıştı lütfen cvp ver birşey konusucam ne olur böyle on tane msjdan sonra sen bilirsin açmazsan açma zaten unutuldun falan filan bu noktada eşimin irtibatını hemen kestiğine eminim ama diyorum ki ne gerek vardı eski sevgilinle karşılaşıp böyle bi iletişim içine girmeme simdi pişman olsa da aldatmamis bile olsa çok kirginim tamir etmek için oda yipraniyor ama ben kirildim bir kere

canım bence sen biraz kendini avutuyorsun
ve malesef aldatılıyorsun
gülüm
çok özel bir kelime
ayrıca karşı taraf ısrar etmiş ama belki nedeni aralarındaki başka bir sorundan dır
önlemini al
bu terbiyesizliği yanlarına bırakma

Şöyle söyliyim sitede bir kaç aldatılma teşebbüsü ya da aldatılma vakalarında aile terapisti baya işe yaradı. Hatta bir arkadaş nerdeyse benim de hatalarım varmış onu ihmal edip itmişim falan bile dedi. Yani size telkinlerde bulunarak eviliğinizi kurtarmanıza yardımcı oluyorlar. Yoksa bu gidişle sürekli aynı konunun açılması evliliği zedeler.

caninfistkatılıyorum kesinlikle 1 .!.:
Şöinanıyorum ancak durumu hazmedemiyoeumim sitede bir kaç aldatılma teşebbüsü ya da aldatılma vakalarında aile terapisti baya işe yaradı. Hatta bir arkadaş nerdeyse benim de hatalarım varmış onu ihmal edip itmişim falan bile dedi. Yani size telkinlerde bulunarak eviliğinizi kurtarmanıza yardımcı oluyorlar. Yoksa bu gidişle sürekli aynı konunun açılması evliliği zedeler.

Bu noktada size katiliyorum kesinlikle ona inaniyorum

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum aslında çoktandır takipteydim her neyse konuya gideyim altı ay önce hamileyken bi şekilde eşimin eski kız arkadaşına attığı bir kaç msji gördüm çok ağladım çok üzüldüm ancak unutmaya karar verdim hamileydim neticede simdi bu kadar zaman geçti yinede bu konu benim kafami kurcaliyor eşime güvenemez oldum çok yiprandim her seyine bir anlam yüklemeye başladım durduk yere saatlerce bu konuyu açıp ona söylenip duruyorum o da bıkmadan beni dinliyor her seferinde artik bıkmış gibi bir hali var ama suçlu ya iste çaresiz katlaniyor ama ben çok Yoruldum yiprandim napicam nasıl normale dönücem bilmiyorum akil verin :((

Siz eski sevgilisi olduğunu biliyo muydunuz ? Yani anlatti mi daha once ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aldatmaktan saymıyorsunuz ama başka bir kadına gülüm demesi önemli değil mi peki sizin için

canım yapman gereken o anda o adamı terk etmekti. yapmadın affettin o zaman bu evliliği sürdürmeye gönlün var. affettiysen bir daha bu konuyu açmayacaksın unutmaya çalışacaksın. bu şekilde daha çok yıpranır ilişkiniz. ama tabi gözünüde açık tut bii daha aynı duruma düşme. bi kere yaptıysa, yine niyeti bozabilir.

Back
X