- 15 Aralık 2015
- 41
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi senasahin94
Fazla bilmekte guzel degilmis, her seyin bir mesafesi olmasi gerekliymis. Kalbin bile. Aldatıldığımı öğrendim, defalarca kez. Canım o kadar yanıyor ki şimdiye kadar yaşadığım acılar neymiş ki diyorum geriye bakınca. Sol yanım yok sanki. Bana böyle güzel bakan adam nasıl yapabilir? Yaşadıklarımız mıydı yalan olan. Ailesiyle daha yeni biraradaydık ilk tanışmam gibi oda heyecanlıydı. 3 yıl olmuştu şimdi benim sevdiğim adam bana bunu yapmış olabbilir mi? Ayrılıığı bir kez olsun bile düşünmemişken şimdi aptallığımla karşı karşıyayım. Bu benim suçum, güven sorunum olduğunu konuştuğum halde ilişkime devam ettim. Ona inanmayı seçtim. Hepsi benim suçum. Ne yapıcam nasıl geçicek içimdeki bu öfke eziklik bilmiyorum. İnkar ediyor ama bu kaçıncı inkar edişi yalanlarını yakalayışım. Ben aldatılıcak kadar bu kadar basit, kalitesiz biri miyim? Kim hakederki böyle bi şeyi.. Sevgimi düşünemiyorum bile öfkemin yanında. Ama bu sondu. Gerçekten sondu.. Lütfen bana bi yol gösterin,sağlıklı düşünemiyorum. Canımın yandığı kadar canını acıtmak istiyorum. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi ağlamaktan perişan haldeyim. Nolur bir çıkış yolu söyleyin