çok teşekkür ederim öncelikle çok içten yaklaşmışsınız. İnşallah atlatıcam yakın zamanda, şuan için gerçekten kendime mi üzülmeliyim, 3 yıllık ilişkime verdiğim emeğe mi yoksa aldatıldığıma mı inanın bilmiyorum. Hala yeminler ediyor benden başkası olmadığına ama o kadar çok yalanını yakaladım ki en başta ilk yalanında bitirmeliymişim diye düşünüyorum geçmişe bakınca. Her yalanında öncekinden biraz daha büyüdü yalanları. Onu çok seviyorum ama alttan alıcak ne gücüm, yalanlarını daha fazla dinleyecek nede yüreğim var. Hepsini paramparça etti. Elimde bir delilde yok fakat hiçbir kız arkadaşının bendende haberi yok 3 yıllık sevgilisiyim bu bile başlı başına normal birşey değil. Beni herkesten heleki farklı şehirlerdeyiz saklayan birine daha ne kadar güvenebilirim kii ailesine girmiş olsam bile.. Yaza söz kesicektik ailelerle konuşup iki seneyede okul bitiyo evlenme hayalleri kuruyorduk. Herşeyi sildim attım oda farkında ve bağırıp çağıran o adam telefonda yeminler edip ağlayacak kadar alçaldı gözümde. Madem seviyordun, iradene sahip olucaktın. Madem ilşkine değer veriyodun bu kadar duyulursa biteceğinin göze alamayacktın.