Kendimi o kadar basit hissediyorum ki..

Beni aylardır benimle tek kelime konuşmadan bekleyen birinin olduğunu bu hareketiyle bile ondan daha sadık olduğunu ve ona bi şans vermek istediğimi bu yüzdende karşıma çıkmamasını istediğimi içeren bir mesaj attım. Aradı ve beni nasıl unuttun başkasının elini nasıl tutucaksın beni severken başkasıyla nasıl olucaksın dedi ağlamış gibiydi ses tonu. Aylarca sen nasıl yaptıysan bende öyle yapıcam dedim hayatınızı bitiririm sen ölene kadar mutlu olamıcaksın gör demeye başladı. çirkinleşti. dayanamadım kapadım telefonu. Bilmiyorum canımın yandığına mı üzülüyüm, aldatıldığıma mı yoksa 3 yıllık emeğime mi bilmiyorum inanın
Ay geç bunları deseydin ya sende bul birini bundan adam olmaz

beni aradı bugün seni aldatmadım diye yeminler etti ben yüz vermeyince bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ailesinin sürekli benden bahsettiğini ne yapacağını şaşırdığını ama annesinden başlayarak bittiğini söyleyeceğini söyledi. Annene bana yaptıklarınıda anlat ben gerekirse bi hatam olduysa özür dilemesini bilende bir kızım dedim. Hayır anlatmıcam ona melis başkasına bi şans vericekmiş(aldatıldığımı öğrendiğimde demiştim biri var benden hoşlanan ona bi şans vericem diye) biz ayrıldık dicem dedi. Sonra kapatınca tekrar aradı müsait değilim hızlı söyle diye açtım telefonu ve başka birinin elini nasıl tutucaksın beni nasıl silip attın o kişiyi bulursam hayatını karartırırm onunla mutlu olmicaksın elimden geleni yapıcam diye sinirlendi. En son hakaretlere başlayınca kapattım yüzüne arama bidaha beni dedim.Biraz öncede ablasının yanından geliyorum oda bu ara herkese karşı saygısız olduğunu ama aldattığına inanmadığını söyledi. Yalanları konusundada annesine ablasına bile yalan söylediğinden bahsetti. SAkın arayıp sorma o yine seni arıcaktır dedi ama bilmiyorum. O kadar hakareti o kadar yalanı yatmış olmasalar bile aldatmaya teşebbüs etmesini yediremiyorum artık kendime. Geri dönüşşü yok bu işin. Çok seviyorum, aşkımdan ölüyorum ama ona geri dönmicem

Oda seni seviyor olabilir, sensiz yapamiycak olabilir. Zamaninda bende yasadim ayni seyleri. Canin cok kotu yanar olanlari tekrar ve tekrar dusundukce. Beni kandirdi dersin. Ama belkide cok pisman dersin. Ama su yaptigini pismanlik affetmezki diyceksin. Herseyi yapsaydida bunu bana yapmasaydi diyceksn.
Ama dusununce iki insanin birbirini sevmesi nedir? Sadece ve sadece sadik olmasi gerekiyordu. Bunu eline gozune bulastirdi. Ben pisman dedim zamaninda canim, ve cok sevdigimden affettim. Sonrami? Tekrar aldatilmisim. Sonra bilmem kac kere daha. Keske ilk hatasinda onu silseymisim bu kadar alismazdim ona.

"Bu kirlenmis aski birtek ayrilik demisler' dedim ve bitirdim bir gun.

Birakin ne hali varsa gorsun.inanin zamanla alisiliyo sadece ismi gecince aklina geliyo.sabredin dua edin

Aramızda taktığımız söz yüzüğümüz vardı içinde isimlerimizin yazılı olduğu, biliyorum biraz çocukça ama o sürekli takardı bense mızmızlanırdım ama yanımdan biran olsun ayırmazdım. Onu göndermeyi düşünüyorum, yüz yüze değil ama kargoyla.
Bişeyleri geri göndererek vs canını acıtamazsınız. Eğer tam bir sessizlikle hiçbişey söylemez yazmaz arasa bile açmazsanız yani yok gibi davranırsanız o zaman çok zoruna gidecektir. Klişe olcak ama insanlar evliyken yaşıyor bunu. Kimi hamile kimi 3-5 çocuk annesiyken. Hayat devam ediyor canım bunu unutma. En kötü geceni düşün, sabah olmadı mı?

Hayatta öyle dertler var ki bu da dertmi dersiniz. O yuzden bir insan sizi sevmiyor diye karalar baglamanin bir anlami yok. Toplayin kendinizi şükredin. Saglik olsun gerisi boş

Bu sizin değil onun adam biile olamamşın basit,kalitesiz,değersizz olduğunu gösteriyor Allaha hvale edin yolunuza bakın kaliteszz insanlrla pardon insan taakliti yapanlaarla kalitelii bir yaşam süremezsiniz..

Oda seni seviyor olabilir, sensiz yapamiycak olabilir. Zamaninda bende yasadim ayni seyleri. Canin cok kotu yanar olanlari tekrar ve tekrar dusundukce. Beni kandirdi dersin. Ama belkide cok pisman dersin. Ama su yaptigini pismanlik affetmezki diyceksin. Herseyi yapsaydida bunu bana yapmasaydi diyceksn.
Ama dusununce iki insanin birbirini sevmesi nedir? Sadece ve sadece sadik olmasi gerekiyordu. Bunu eline gozune bulastirdi. Ben pisman dedim zamaninda canim, ve cok sevdigimden affettim. Sonrami? Tekrar aldatilmisim. Sonra bilmem kac kere daha. Keske ilk hatasinda onu silseymisim bu kadar alismazdim ona.

"Bu kirlenmis aski birtek ayrilik demisler' dedim ve bitirdim bir gun.
Bende geri dönüp yaptıklarını sindirmek istemiyorum. Güçlü bi kızım ve tekrar ona inanıcak kadar aptal değilim artık. Çok seviyodur oda aşkından ölüyor pişmanlığından geberiyorda olsa kendi hatası cezasını tek başına çekmeli

Bende geri dönüp yaptıklarını sindirmek istemiyorum. Güçlü bi kızım ve tekrar ona inanıcak kadar aptal değilim artık. Çok seviyodur oda aşkından ölüyor pişmanlığından geberiyorda olsa kendi hatası cezasını tek başına çekmeli

Boyle kararli ol. Dedigim gibi kirlenmis bi aski sadece ayrilik paklar bundan snra.

Bişeyleri geri göndererek vs canını acıtamazsınız. Eğer tam bir sessizlikle hiçbişey söylemez yazmaz arasa bile açmazsanız yani yok gibi davranırsanız o zaman çok zoruna gidecektir. Klişe olcak ama insanlar evliyken yaşıyor bunu. Kimi hamile kimi 3-5 çocuk annesiyken. Hayat devam ediyor canım bunu unutma. En kötü geceni düşün, sabah olmadı mı?
Boyle kararli ol. Dedigim gibi kirlenmis bi aski sadece ayrilik paklar bundan snra.
birde aklıma gelince ağlamalarım bitse dahada güçlü olucam

Canım kendini yor. Hem öyle yor ki akşam kafanı yastığa koyar koymaz uyu. Gün içinde ne kadar meşgul olursan o kadar az düşünürsün. Hiçbişey bulamıyorsan deli gibi spor yap bul bişeyler ;)

Agla, sabahlara kadar agla. Tum acini yasa.
Ama sabah yuzunu yika ve cok guzel bi gune basla. Hic bisey olmamis gibi yap.
Onu untmus gibi yap, unrumda degilmis gibi yap. Kendi icinden kufurler say ona. Analiz yap olanlari ve onun canina oku icinden. Herseye onu unutmus gibi anlat. Bi zman snra buna sende inaniyosun. Ve bir gun bakmissin gercekten unutmussun.

Agla, sabahlara kadar agla. Tum acini yasa.
Ama sabah yuzunu yika ve cok guzel bi gune basla. Hic bisey olmamis gibi yap.
Onu untmus gibi yap, unrumda degilmis gibi yap. Kendi icinden kufurler say ona. Analiz yap olanlari ve onun canina oku icinden. Herseye onu unutmus gibi anlat. Bi zman snra buna sende inaniyosun. Ve bir gun bakmissin gercekten unutmussun.
çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bana tekrar çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bana tekrar çok teşekkür ederim

Rica ederim canim benim.
Ben tam senin durumdaydim. Ama su an 2 bcuk sene gecmis ayrilali bakiyorumda.
Onsuz gecen gunlerimi saydigimi felanda dusunme, ben ona dair herseyu unuttum. Tanisma yil donumumuzu, dogum gununu, ayrilik gunumuzu. Herseyi. 2 bcuk sene gectigini biliyorum cunku yigenim dogdugundan 3 gun snra ayrilmistim ondan. O sebepten yani biliyorum.

Onsuz cok daha mutluyum. Iyikide onla evlenmek gibi bi hataya dusmemisim. Allahim benim korumus.
Sende bi zaman snra sukrediceksin.
Bak gor

Rica ederim canim benim.
Ben tam senin durumdaydim. Ama su an 2 bcuk sene gecmis ayrilali bakiyorumda.
Onsuz gecen gunlerimi saydigimi felanda dusunme, ben ona dair herseyu unuttum. Tanisma yil donumumuzu, dogum gununu, ayrilik gunumuzu. Herseyi. 2 bcuk sene gectigini biliyorum cunku yigenim dogdugundan 3 gun snra ayrilmistim ondan. O sebepten yani biliyorum.

Onsuz cok daha mutluyum. Iyikide onla evlenmek gibi bi hataya dusmemisim. Allahim benim korumus.
Sende bi zaman snra sukrediceksin.
Bak gor
inşallah ya inşallah

çok teşekkür ederim öncelikle çok içten yaklaşmışsınız. İnşallah atlatıcam yakın zamanda, şuan için gerçekten kendime mi üzülmeliyim, 3 yıllık ilişkime verdiğim emeğe mi yoksa aldatıldığıma mı inanın bilmiyorum. Hala yeminler ediyor benden başkası olmadığına ama o kadar çok yalanını yakaladım ki en başta ilk yalanında bitirmeliymişim diye düşünüyorum geçmişe bakınca. Her yalanında öncekinden biraz daha büyüdü yalanları. Onu çok seviyorum ama alttan alıcak ne gücüm, yalanlarını daha fazla dinleyecek nede yüreğim var. Hepsini paramparça etti. Elimde bir delilde yok fakat hiçbir kız arkadaşının bendende haberi yok 3 yıllık sevgilisiyim bu bile başlı başına normal birşey değil. Beni herkesten heleki farklı şehirlerdeyiz saklayan birine daha ne kadar güvenebilirim kii ailesine girmiş olsam bile.. Yaza söz kesicektik ailelerle konuşup iki seneyede okul bitiyo evlenme hayalleri kuruyorduk. Herşeyi sildim attım oda farkında ve bağırıp çağıran o adam telefonda yeminler edip ağlayacak kadar alçaldı gözümde. Madem seviyordun, iradene sahip olucaktın. Madem ilşkine değer veriyodun bu kadar duyulursa biteceğinin göze alamayacktın.
Yazık ona, bence aldatmak kadın erkek farketmez karakter meselesi ya.
Hatta ben aldatan bir kişinin zaten karakerinin olmadığını düşünüyorum. Bu zayıflık değil yani yok adamda.
Ayrıca 3 yıl geçirmişsiniz koskoca 3 yıl. Nasıl kız arkadaşları bilmez :KK57:
Nasiplerim kapanmasın diye herkesten gizlemeye çalışmış demek ki.
Yeminlerine de hiç inanma. Benim eski sevgilim beni aldatmadı çok şükür ama bi yalanını öğrensem hep sonuna dek inkar ederdi aramız iyiykende gülerek pişkin pişkin sonuna kadar inkar derdi bana pis :mad:
Yani şöyle ki erkekleri afadersin yan yana yatakta bi kadınla bassan aaa bunu buraya kim koymuş diyebilecek varlıklar benim için o_O
O yüzden eminsen aldatıldığına asla onun laflarına inanma.
Aradan bikaç gün geçmiş bilmiyorum seni hala arıyor mu ama sen kesinlikle o palavralara inanmaaaa

Olayın sızınle alakası yok. Basit ve kotu hıssetmesı gerekn kişi sizi aldatandır.. Basit insanları hayatınızdan cıkardıgınıza sevının. Zaman ıcerısıdne gececektır bu duygu ins..

Back
X