Kendimi ok kt hissediyorum...

canım cok tatlısın. ben de ılk evden ögrencılık hayatımda ayrıldım, gercekten hem annem hem ben bunalıma gırdık. ama zamanla geçtı bız alıştık. ınanın sız de alışacaksınız ama zaman verın kendınıze.

canim yaaa

ALLAH sabir versin, eminim bu kisa ayrilik sizi birbirinize daha cok baglayacaktir.

O geldiginde daha fazla anlarsiniz birbiriniz degerini, guzel bir sey bence yerimseniben

canim benim kizimda baska sehirde yatili okulda okuyor . simdi tatilde gerci geldi eve.ama okula ilk basladigi zamandan okulu bitinceye kadar gunde kirk kere arar konusurduk.bu da yetmes msj lar yollardi. ayni seyleri bende yasadim gercekten cok zor ama gelecekleri icin katlanmak zorundayiz..umarim sende tez zamanda kavusursun yavruna..

Ayriliginiz daha cok taze sonucta egitimi icin orda ve cocuklarin herzaman ailesinin yaninda kalmasi mumkun degil neyseki sizin kiz eylul de donecekmis dert etmeyin alisirsiniz:1rolleyes:

canim benim , Allah sana sabir versin ama alisman gerekiyor artik kizin büyümüs okumasi icin mecbursun buna katlanmaya, canim kizina belli etme ozaman oda senin üzüldügünü alisamadigini daha cok hisseder görür ve oda üzülür....sen onunla hergün konusmaya calis belkide konusuyorsunda ...baska ne diyebilirim benim cocuklar henüz o yasa gelmediler acaba ben ne yapardim bilemiyorum....

ahh ahh özenmedim ilişkinize desem yalan olur:nazar:

ben liseyi yatılı okudum. ordan üniversite. sorunlar nedeniyle 1 sene görüşemediğimiz oldu annemle. bunlar zor da olsa aşıldığında kendine bir bakıyorsun kaya gibi olmuşsun. sanki hiç birşey artık yıkamaz gibi oluyor. kızınız güçlü bir kadın olacak. mantıklı bir karar almış evinde el bebek gül bebek olmak varken bu yolu seçmiş.hem de tek çocukken.

çok iyi yetiştirmişsiniz bence onu. gurur duyuyorsunuzdur eminim. abuk subuk lafları kulak arkası edin halasıymış bilmemne. artık kıskanıyorlarmıdır nedirlülülülülülü

arada kargoyla sarma falan yollayın üniversite yıllarına pratik olura.s

kavuşmanız tez gelsin:Saruboceq:

sevgiler...

Staj yapıp geri geleceğini düşün kendini mutlu et.
bigün evinden,babasının kolundan bi baska evin kızı olmaya giderken hayal et onu.
hımmm

kötü şeyler düşün. içinde bulundugun ortam güzel görünsün sana.

keşke kardesimde staj için gitmiş olsaydı bi yerlere ve bigün işte bitti ben geldim deseydi....
ben onun hep dönüşü bekleseydim. hiç dönmeyeceğini bilerek beklemek acıdanda öte bi yangın senağlama

Canım benim :1hug: her şey onların iyiliği için bende az önce kızımı Eskişehir'e gönderdim.
Tabii ki çocuklarımızı çok özlüyoruz ama onların bir geleceği var ve bu geleceği kazanmak zorundalar.hem sayılı gün çabuk geçer merak etme .Milletin dediğine de he he de geç hiç takma kafana

hepinize çok teşekküer ederim.yazdıklarınızı okuyunca öyle rahatlıyorum ki .aslında güçlüyümdür ama bu ara bir hayli yıprandım.dördüncü defa düşük yaptım,ev taşınıyor işyerim taşınıyor,işler çok yoğun,bütün bunların yanına bir de kızımın özlemi eklenince ben de iyice gücümü kaybediyorum ,Allahtan eşim çok destek yoksa çoktan hastanelik olmuştum .dün gece kızımla konuştuğumda ayaklarında yara çıktığını söyledi çılgına döndüm gece hiç uyuyamadım bugün doktora gitmiş enfeksiyon demişler yarın pansuman yapılacakmış ben de bırak gel diyorum gelmiyor hafif işler veriyolarmış ama benim içim acıyor çocuğumun canı yanıyor diye off ya ben bu staj işini hiç sevmedim hem de hiç...

Back
X