Kendimi okadar çok seviyorum ki bana bisi olsa yasayamam :/

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.358
548
29
Iyi aksamlar kk

Annemlerdeyim suan koca koca sivrisinekler isirp duruyo beni kafayi oynatcam .hayir evde annem var babam var yengem abim kardesim var niye onlari isirmiyoda beni isiriyor heryerim kabardi ve cok kasiniyor elime bi bez alip öldursemmi onlari :/ offfffff morelim bozuldu yeminle

Sevicen tabi, sen sevmezsen kim sevecek. Sinek konusunda da arh+ dünyasına hoş geldin canım. Biz de böyle, sinekler sömürmeye bayılıyor nadide kanımızı.

Iyi aksamlar kk

Annemlerdeyim suan koca koca sivrisinekler isirp duruyo beni kafayi oynatcam .hayir evde annem var babam var yengem abim kardesim var niye onlari isirmiyoda beni isiriyor heryerim kabardi ve cok kasiniyor elime bi bez alip öldursemmi onlari :/ offfffff morelim bozuldu yeminle
Bir kesme şekerini, suda hafif ıslatıp ısırıkların üzerinde bir müddet tut. Kaşıntıyı keser. Tabi bu yöntem ısırık daha çok işe yarar.

Bir kesme şekerini, suda hafif ıslatıp ısırıkların üzerinde bir müddet tut. Kaşıntıyı keser. Tabi bu yöntem ısırık daha çok işe yarar.

Esim gelse evimize daha iyi.kurtulurum sineklerden.
Bazen esime kiziyorum anneme küsüp gelmek istiyorum sirf sivrisinek yuzunden o artisligi bile yapamiyorum ALLAH sahit

Back
X