- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.358
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Kotu bisi degildir umarim :/Google'la. Öğrenirsin nasip kısmetse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kotu bisi degildir umarim :/Google'la. Öğrenirsin nasip kısmetse.
Allah kurtarsin kardeş geçmiş olsun
Senden ilham aldim birazdan bende aciktim diye konu acicam.![]()
Sizlerin sayesinde canikim. Hem ozman baska kisi icin gecerliudi o herkes icin degil unutmayalimOo iyi iyi kendini sevmeye başlamışsın, özgüven sıfırdı bir ara sanki.
Karpuz sineğidir o.Iyi aksamlar kk
Annemlerdeyim suan koca koca sivrisinekler isirp duruyo beni kafayi oynatcam .hayir evde annem var babam var yengem abim kardesim var niye onlari isirmiyoda beni isiriyor heryerim kabardi ve cok kasiniyor elime bi bez alip öldursemmi onlari :/ offfffff morelim bozuldu yeminle
Karpuz sineğidir o.
Karpuzun olduğu alana gelirler, geçince birşeyiniz kalmaz.
Süreyi ben tayin etmiyorum ablacım, sistem hesaplıyor, sinek karpuz sineği miydi gerçektenKarpuz sinegi yuzundenmi 4 gun ceza aldim ben mune abla.neler yasadim ben bu 4 gun icinde biliyomusun banli olmasaydim anlaticaktim
Süreyi ben tayin etmiyorum ablacım, sistem hesaplıyor, sinek karpuz sineği miydi gerçekten![]()
Şaka bir yana da hakikaten her yerin aşırı kabarıyorsa alerjin olabilir bir baktırsana, buradaki sivrisinekler de sinek değil vampir, beni hiç ısırmazlar ama komşumun şehirdışından gelen kızını ısırdılar kız acillik oldu, her yeri kocaman kocaman kabarmıştı, iğne yapmışlar.Bilmiyorumki :) karpuz sinegi olabilir.kocaman sinekti maf etti bizi.sonra eve geldik kurtulduk onlardan