Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendimi öldürücem nerdeyse. çok kötüyüm kızlar :((
merhaba ben yeni üye oldum ama anca bugün konu açabildim. ben 16 yaşındayım. lise 2ye gidiyorum. boyum 160. (boyum yüzünden aşık olduğum çocuk beni beğenmiyor çünkü o 180) .
65 kiloyum ne yapsam veremiyorum kilo. okula 12de gidiyorum 5te evde oluyorum otobüsle. hava kötü yürüyemiyorum yürüsem 45 dk. seneye sabahçı olucam nasıl kalkıcam bilmiyorum çok uyuyorum ve geceleri 2den önce yatamıyorum mesela şu an ki gibi. 4 şubatta 16 olucam ama hala boyum 160. 3 yıldır uzamıyorum. annem 162 babam 170e yakın. ondan mı acaba bilmiyorum doktora gitmeli miyim? veya siz ne önerirsiniz? bu durum devam ederse intihar edebilirim çok kötüyüm hep ağlıyorum yardım edin nolur :'(
internette biraz araştırırsan dünyaca ünlü bir çok starın 1.60'ın altında boyu olduğunu görürsün ve bu boyları milyarlarca insanın onlara hayran olmasını engellemiyor!!! bende 1.59 boyundayım 23 yaşındayım bugüne kadar bir an bile boyumu dert etmedim türk kadını standartlarındayız bence.. açıkçası benim çevremdeki bir sürü arkadaşım benimle aynı boylarda uzunlar tek tük çıkıyor. bir atasözümüz der ki "bodur tavuk her daim piliçtir" bunu unutma. senin söylediğine göre sadece kilonda fazlalık var; gerçekten boğazını biraz tutarsan ve hergün yolunu hafif tempoda koşarak yürürsen evde internetten bulduğun egzersizleri yaparsan kilonu gayet kolay verirsin. bak saat kaçlara kadar oturuyormuşsun internette geçirdiğin vakti senin için böyle yararlı şeylerle geçir. intihar edeceğim gibi şeyler de söyleme senin yaşlarında bu tip düşüncelerde insanlar çok bulunur malesef ki ama ilerde bunlara sadece gülerler tatlım. son olarak seni boyun için yargılayan, beğenmediğini söyleyen bir tiplede birlikte olmanı kesinlikle tavsiye etmem. böyle bir karakter karaktersizliktir kusura bakma. karşına daha kimleeeer kimler çıkacak emin ol
merhaba ben yeni üye oldum ama anca bugün konu açabildim. ben 16 yaşındayım. lise 2ye gidiyorum. boyum 160. (boyum yüzünden aşık olduğum çocuk beni beğenmiyor çünkü o 180) .
65 kiloyum ne yapsam veremiyorum kilo. okula 12de gidiyorum 5te evde oluyorum otobüsle. hava kötü yürüyemiyorum yürüsem 45 dk. seneye sabahçı olucam nasıl kalkıcam bilmiyorum çok uyuyorum ve geceleri 2den önce yatamıyorum mesela şu an ki gibi. 4 şubatta 16 olucam ama hala boyum 160. 3 yıldır uzamıyorum. annem 162 babam 170e yakın. ondan mı acaba bilmiyorum doktora gitmeli miyim? veya siz ne önerirsiniz? bu durum devam ederse intihar edebilirim çok kötüyüm hep ağlıyorum yardım edin nolur :'(
benimde boyum 1.60 gayette normal yurdum insanıyız bu boy ideal bi boy ben gayet memnum canım hiç kafan takma. kilo konusnuda çok kafana takma 15 kilo vericem diye kendine zor hedefler koyma.. cok fazla kilolu değilsin ayrica ilk etapta 5 kilo vermeyi hedefle. 60a düş. bunu yaparken sağlıklı beslen okula giderken çantana bi elma iki mandalina at onları ye akşam eve gidince de biraz egzersiz yap. yaşın küçük metabolizman bizden daha hızlıdır daha kolay kilo verirsin canını sıkma sakın
Başlığı görünce merak ettim ve okudum sonra içim Rahatladı ve tebbessüm oluştu yüzümde :))
Canım benim sen gelişme evresindesin..Diyet yapıp vücudunun ihtiyaçlarını kesme derim..Ama dikkat edip spor yapabilirsin..Spor a gitme imkanın yok ise evde yarım saat kültür fizik yap sonra da vücudun ısındıktan sonra aç müzik dans et oryantal veya zumba yapabilirsin.. Zaten zumba 10 dakika yapsan yeter artar bile :)))
Yemek konusunda da protein ağırlıklı beslen..Ekmek dikkat et ve şekerli gıdalar kola çikolata cips bunları hayatından çıkart 1 ay sonra farkı göreceksin.. )
canım kardeşim böyle basit meselelere hiç takılma eğlenmene ve hayatın tadını çıkarmaya bak..seven insan hertürlü sever..bende 26 yaşıma gireceğm allah nasip ederse benim bıyum 1.63 eşimde 1.90 ve ben onun yanında hala babet giyiyorum ve takmıyorum bile...aşkımız boy engeline takılmadı kötüde durmuyoruz..sende canını sıkma boyunda çok kısa değil..türk standartlarına göre orta boyluusun
Tatlım ödümü kopardın ya.. bak ben 20 yaşındayım boyum 1.55 sevgilimin boyuda 1.85 Seni seven her şeyinle sever yani tamam mı bir kere bu konuda bir anlaşalım. :) Ayrıca 16 yaşına yeni girecekmişsin bu yaşlarda böyle şeyler düşünmen,hissetmen normal ama bak daha önünde yıllar var uzamak için bile rahat 5 senen var :) Vaktin yoksa atla zıpla tavanlara onada mı vakit bulamazsın.Valla ben bile hergün yapıyorum ve pilates yapıyorum boyum 1.56 cıkıyor yınede 55 dıyorum ben bıkac santım daha uzatırsam doya doya söyliycem. :) Hiç dert etme,biraz yemenden kıs,yukarıda bir arkadaşta demiş 10-15 dk dans et.İnan fıstık gibi olursun Allah başka dert vermesin:)