• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi özledim gençligimi özledim çocuklugumu özledim

Uzulme..
Cocuga hasret olan kac kisi tanidim hepside artik oluruna birakiyorum dediginde cocuk sahibi oldu.
Stres yapmak buna engel olabilir..
Oluruna birak hayirlisini iste..Allah gonlune gore versin cnm..

Bende 1, buçuk sene uğrastım olmadı..tedavide gördüm gene olmadı..herkes çok stres yapıyosyn takma kafana dedi..böyle bir şey nasıl kafaya takılmazki dedim kızdım herkese..sonra eşimle karar verdik oluruna bırakıcaz doktora da gitmicez artık diye..ve ummadıgım bir ayda hamile kaldım...gerçekten kafana takma..allah olması getektiği zamanda sana hediyesini veriyo..bu psikolojiden çık..kafanı dağıtmak için herseyi yap..Stres kesinlikle çok etkili.. Allah gönlüne göre versin inşallah...tez zamanda sende bu mutluluğu yaşa..

Aynen bende özledim.. gülmeyi untuo insan büyüyo evlenince.. yada ben öyle oldum..

Eşinde sperm dna hasarı olablr yıllarca çocuk özlemi ceken üç tanıdığim bu yolla çocuk sahibi oldu ankarada kaan aydos du sanırım drları..

Sizi çok iyi anlıyorum ama bu dünyada bazı insanların da çocuğu olmayacak ve bunlardan biri biziz belki..
Bazen çok ısrar etmemek lazım..İlla hepimizin olacak diye bişey yok..
Hobi edinip kendinizi ona verin olursa olur olmazsa Allah böyle istemiş deyin geçin..

Akışına bırak gencsin daha olur inşallah bende gecmisimi cook özlüyoru m rahmetli babamı çok özlüyor um yanlizliktan birazda herkes musmutluda sanki Ben dibsiz kuyudayim üstelik rabbim bana iki evlat verdi bende 25,yaşındayım çocuklar im olmasa ne yapardım bilmem çok yalnızım allaha sığın rabbim verecek bir evlat muhakkak

Aynen bende özledim.. gülmeyi untuo insan büyüyo evlenince.. yada ben öyle oldum..

Eşinde sperm dna hasarı olablr yıllarca çocuk özlemi ceken üç tanıdığim bu yolla çocuk sahibi oldu ankarada kaan aydos du sanırım drları..

Canim cok sukur ikimizinde bi sorun yok rahim filmi cektim tupler acik sadece sabir ve dua zaman baska care yok evet cok sukurki Allah var

Öyle bi dertli anlatmışsin ki 25 yaşındayım iki senedir olmuyor yerine 40 yaşıma geldim 15 yıldır olmuyor demen lazımdı. Daha dur ne yaşadın 2 seneden nolcak resmen kendini çocuk sahibi olamiycak ilan etmissin. Benim bütün hormonlarım çok iyidi ayda iki kere yumurtladigim oluyordu yumurta kalitem hep A sınıfıydi eşimin sper mi 250 milyondu %80 hızlı ileri hareketteydi. Her ay yumurta kontrolü ve haftada 3 4 ilişki oluyordu. 1 sene olmadı ki doktor bile şok oluyordu bu nasıl olur diye. Sen daha 2 senede karalari baglamissin böyle dertli dertli anca pskolojini ve hormonlarını bozarsin ve olcagi varsa da olmaz. Kafandan at ve pozitif ol mutlu olduğun şeyler yap çocuk istemiyorum de zevk için ilişkiye gir 3 aya kalmaz hamile kalırsın böyle yaparsan. Çünkü ben aman istemiyorum çocukla kim ugrascak dedim 1 ay için de 1 kere iliskiye girdim hamile kaldım.

Cocuk olmak isterdim ilkokula gitmek isterdim minicik ellerim olsum annemin koynunda uyumak isterdim şen kahkahalar atan genç kızlıgıma dönmek isterdim 2 senede ne kdar yıprandim ne kadar yaşlandim halbuki yaşim daha 25 ...

Hayat zormus evlenince anladim birde anne olamayinca..aslinda ben hep gülerdim herkes bana bu neseyle yaşlanmassın diyordu ne neşem kaldı nede yaşım

Anne olmak icin beklemek ne zormus halbuki hep anne olmayi hayal ederdim halada ediyorum

Ama çok agliyorum eskiden hic aglamazdim hicbirseyi kafaya takmazdim ama simdi iyice mutsuz bi insan oldum

Hayat cok zormus kücük olmak ne guzelmis annem yanimdaydi babam yanimdaydi ablalarim abim hepsi yanimdaydi ayni yatakta uyurduk ne kadarda mutluyduk

Psikolojim cok bozuk kızlar uyurken bile dudaklarim büzülüyormus eşim soyledi bebek özlemi cekmek ne zor herkes dogurdu hamile kaldi ya ben duydukca üzülüyorum Rabbim banada nasip et nolur kimseyi evlatsız koyma nolur evlatla sınama ya Rab evlatla sınama

Duam dilegim herseyim evlat icin 2 senedir bekliyorum 1 sene once dusuk yaptim hicbir sikıntımız yok ama olmuyor biliyorum vakti zamani vardir ama beklemek zor iste

Anne ben cocuk olmak isterdim kucukken parmak emen minik yavrun olmak isterdim

Rabbim kimseyi evlatsiz koymaaa Aminn

Kızlar sadece icimi dokmek istedim cok yorgunum coook

Hayirlisini iste rabbimden. Nice evletler ver ana baba katili oluyo
nice evlatlar var hirli hirsiz sapik oluyo
nice evlatlar var zalimlere kirban gidiyo
hayirlisiysa versin rabbim. Boyle evlat sahibi olmanin acisi hic evlat sahibi olamamaktan daha buyuk. Sen sabret dua et elinden geleni yap tevekkulu rabbime birak. Benim ilk evliligimden 3 dusuk 1 dis gebeligim vardi. Dis gebelikte ic kanamayla fark edildi ve apar topar ameliyata aldilar. 4 saat ameliyatim surdu. Yarim saat gec getirseniz kurtaramazdik dediler. Yumurtaligimin biri ve tupum alindi. Doktor diger yumurtaligiminda hasar gordugunu soyledi ve dediki anne olman neredeyse mumkun degil. Bu olaydan sadece 15 gun sonra esimle ayrildik. Bu esimle evlendik ama hic umudum yoktu cocugumun olacagina ve korunmadik. 2 aylik evliyken ogluma hamile kaldim. Oglum dogdu bi mucize bidaha olmaz heralde derken oglum 3 aylikken kizima hamile oldugumu ogrendim. Doktorlar falan bilmez onu rabbim bilir bi tek.

Bende cocukluguma geri donmek hic istemezdim.
Cocuklugum diyince sinik bir anne her gece icen kavga gurultu rezillik diz boyu bir baba arada kalan hep aglayan bir babanne var flu..
Cocuklugumdan nefret ediyorum
Tek cocukluguma ozledigim her yaz tatilini iple cekmemdi
Her yaz tatili geldiginden anneanneme giderdim.
Orda kavga ,gurultu,icki yoktu
Kuzenlerle kosmaca,top oynamaca,bahcede piknik yapmaca,teyzemin recelli ekmeklerini hunharca mideye indirmece,yastiklardan cadır kurup anneanneyi delirtmece vardi.
O 3ay benim ruyam, cocuklugumdu sorasi yine kabus..

Hic cocuk olamadigimdan belki salincak gorunce dayanamayisim
Yada pamuksekere doyamayisim.
Yada hala oturma odamin berjerindeki kocaman et bebegim..
Belki ondandir esimden baba sefkatide beklyip sacimi oksatmalarim..

İnsanin cocuklugunun calinmasininda bir sucu bedeli olmalı.
Cocuklugum calındı hukumsuzur..

32 yaşına gelip hiç evlenemeyenler var, daha çocuk olayının yanından geçememiş
haline şükret

Kuzuuu uzulme ya.bak dusuk yapmissin ya daha kolay oluyormus diye duymustum.bi arkadasim 35 inde evlendi iki sene olmadi bebegi sonra hamile kalip dusuk yapti cok uzulmustuk ama o allaha sigindi.birkac ay sonra yine kaldi hamile suan dogum izninde.yasin ne daha.bende 30 yasindayim sirf anne olabilmek icin evlenmek istiyorum ama yok olmuyo :) rabbim herseyin iyisini bilr

once silkelenip kendine gelmen lazim..
Allah kuru dali cana getiriyor,yoktan var ediyor,Ona hersey kolay..
kaldi ki hamile de kalmissin ama dusuk olmus..demek ki hamile kalabiliyorsun..

Cocuk olmak isterdim ilkokula gitmek isterdim minicik ellerim olsum annemin koynunda uyumak isterdim şen kahkahalar atan genç kızlıgıma dönmek isterdim 2 senede ne kdar yıprandim ne kadar yaşlandim halbuki yaşim daha 25 ...

Hayat zormus evlenince anladim birde anne olamayinca..aslinda ben hep gülerdim herkes bana bu neseyle yaşlanmassın diyordu ne neşem kaldı nede yaşım

Anne olmak icin beklemek ne zormus halbuki hep anne olmayi hayal ederdim halada ediyorum

Ama çok agliyorum eskiden hic aglamazdim hicbirseyi kafaya takmazdim ama simdi iyice mutsuz bi insan oldum

Hayat cok zormus kücük olmak ne guzelmis annem yanimdaydi babam yanimdaydi ablalarim abim hepsi yanimdaydi ayni yatakta uyurduk ne kadarda mutluyduk

Psikolojim cok bozuk kızlar uyurken bile dudaklarim büzülüyormus eşim soyledi bebek özlemi cekmek ne zor herkes dogurdu hamile kaldi ya ben duydukca üzülüyorum Rabbim banada nasip et nolur kimseyi evlatsız koyma nolur evlatla sınama ya Rab evlatla sınama

Duam dilegim herseyim evlat icin 2 senedir bekliyorum 1 sene once dusuk yaptim hicbir sikıntımız yok ama olmuyor biliyorum vakti zamani vardir ama beklemek zor iste

Anne ben cocuk olmak isterdim kucukken parmak emen minik yavrun olmak isterdim

Rabbim kimseyi evlatsiz koymaaa Aminn

Kızlar sadece icimi dokmek istedim cok yorgunum coook

Bu kadar zayıf olmayın.... herşey bizler içim Allah ölüm acısı vermesin.
Yaşınız çok genç..

Canim cok sukur ikimizinde bi sorun yok rahim filmi cektim tupler acik sadece sabir ve dua zaman baska care yok evet cok sukurki Allah var
Sperm dna hasarı için ayrı tahlil yapılıo cnm bu konu önemli. İns. Kucağına alırsın..

Ve ben hamile kaldım ve doğum yaptım kızlar mucize gibi geldi bebeğim dünyalar güzeli bir kızım oldu 4.5 aylik olduk bile Hamdolsun Rabbim sana

Back
X