- 10 Kasım 2010
- 5.147
- 4.909
- 373
Hiç öz güvenli ortamda dikkat ceken girisken konuskan bir hatun olamadım. Sorunun hep kilomla alakalı oldugunu sanmıştım ama zayiflayinca bir espirisi kalmadi. Kendimi sevemiyorum ben, hani o koseye sinmis sessiz sakin seyirci gibi gelen kiz benim. Fazla sosyallesmeyen, ilgi benim uzerime kayinca eli ayagina dolasan biriyim. Sanki fazla konusunca yapmacik gibi hissediyorum. Ilk girdigim ortamlarda konusmaktan cok dinlemeyi insanlari analiz etmeyi seviyorum alistigimda konusmaya basliyorum ama bu alisma sureci aylari bulabiliyor. Insanlari kirmaktan korkuyorum yada yanlis anlasilmaktan korkuyorum. Ama cogunlukla konusacak konu bulamiyorum. Etrafimda cok insan yok. Gel bugun kahve icelim diyebilecegim kimse yok. Yeryüzündeki en aglak insanlardan biriyim. Bu durumdan hosnut degilim. Disardan gorenler burnu havada kibirli olarak görüyormuş. Aksine icine kapalı duygularini disa vurmak istemeyen biriyim. Cunku hep burdan vurgun yedim. Sanki iki disimin arasına tutkali sürmüşte konusamiyormusum gibi hissediyorum. Cekingen utangac biri varsa o benim.Bu durum beni rahatsiz ediyor
Bu durumu kendim cozmek istiyorum. Bana bir yol gosterin kendimle barismak istiyorum.
Bu durumu kendim cozmek istiyorum. Bana bir yol gosterin kendimle barismak istiyorum.