Kendimi sevgilimin yanında çirkin gibi hissediyorum

dnnzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
127
2
46
İstanbul
Kızlar ben 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimi deliler gibi kıskanıyorum maalesef... Bu durum bazen büyük
sorunlara sebep oluyor ; ama Allahtan aşabiliyoruz... Ben fen-edebiyat fakültesinde okuyorum o ise iktisadi ve idari
bilimlerde okuyor ve be onun fakültesine, sınıfına bir kere bile başım dik gidemedim nedense bir utanç oluyor...
(Ki biz liseden beri birlikteyiz.) Böyle sanki beni onun yanına yakıştırmayacaklar gibi bir duyguya kapılıyorum=(=( Çirkin falan sayılmam Allaha şükür elim, ayağım düzgün;ama nedense bu duyguya hakim olamıyorum... Sizce bu neden
kaynaklanıyor ? Sevgilim sürekli beni ne kadar çok beğendiğini söyler durur ben buna rağmen kendimi onun yanında çirkin gibi hissediyorum=(=(=(

sevgilini çok beğeniyorsun bu yüzden yanına yakışmıyor olabileceğini düşünüyor olabilirsin tatlım.özgüven eksikliği gibi bişey bu.dış görünüşe güvenmekte özgüvenle alakalı.kendine güven tatlım:) bak seni beğendiğini söylemiş sevgilin.4 yıl olmuş zaten beğenmese bu kadar sürermiydi

Bu durumun oluşturduğu enerjiyi zamanla sevdiğinizede yansıtırsınız.. Kendine güvenmek müthiş bir enerji oluşturuyor ve herkese bu enerji yanısyor.
En berbat halinizle bile kendinizi çok hoş bulduğunuzdan karşıdakide öyle görüyor.

Bunun bir nedeni olmalı? Yani bunu size hissettiren birşey olmalı.. Sevdiğinizin çevresindeki bayanlarla mı kıyaslıyorsunuz acaba kendinizi ?

kendini sevmediginden ve özgüvenin olmadigindan kaynaklaniyor..
oysa kendini sevsen ve kendinden emin olsan erkek arkadasin ne kadar yakisikli olsada böyle bir duyguya kapilmadan, elini tutup gayet kendinden emin bir sekilde her ortama gidebilirdin...
biraz kendini sevmeyi, kendine güvenmeyi ögrenmelisin, bak o zaman kiskanan sen mi oluyorsun yoksa erkek ardasin mi..

sevgilini çok beğeniyorsun bu yüzden yanına yakışmıyor olabileceğini düşünüyor olabilirsin tatlım.özgüven eksikliği gibi bişey bu.dış görünüşe güvenmekte özgüvenle alakalı.kendine güven tatlım:) bak seni beğendiğini söylemiş sevgilin.4 yıl olmuş zaten beğenmese bu kadar sürermiydi

Canım ya benim ilk sevgilim o oldu ve onunda ilk sevgilisi ben... Hani ikimizde aynı fikirlere sahibiz , aynı kafadayız ;ama gel gör ki onun yanında yani kendimi pek de güzel bulmadığım zamanlarda ezik gb oluyorum ya... Şimdi selülit
denen belada bana bulaştı evde yata yata sanki beni beğenmicek gibi hissediyorum ne alaka ise=( saçma
olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum =(=( Bütün arkadaşlarım o seni çok seviyor çok beğeniyor sana
bakışları çok güzel çok derin
vs diyor ama iş onların binaya gitmek olunca ben yerin dibine giriyorum gb oluyor=(=(

Bu durumun oluşturduğu enerjiyi zamanla sevdiğinizede yansıtırsınız.. Kendine güvenmek müthiş bir enerji oluşturuyor ve herkese bu enerji yanısyor.
En berbat halinizle bile kendinizi çok hoş bulduğunuzdan karşıdakide öyle görüyor.

Bunun bir nedeni olmalı? Yani bunu size hissettiren birşey olmalı.. Sevdiğinizin çevresindeki bayanlarla mı kıyaslıyorsunuz acaba kendinizi ?

Aslında sevgilimin bu konu hakkında hiç olumsuz bir şeyi olmadı hem de hiç... Çevresinde pek kız da yok aslında
ama nasıl desem onların fakülte de kızlar biraz farklı hani asla bakılmaz denen kız bile kendine baktırtıyor sebep
bu olabilir belki ya=(

Bence sevgilin seni seviyorsa bunu kafana takmamaya çalış. Ne o yani niye çirkin durcaksın ki. tersine kendine güvensen ne kadar boş kuruntular yaptığını anlayacaksın bence :34:

kendini sevmediginden ve özgüvenin olmadigindan kaynaklaniyor..
oysa kendini sevsen ve kendinden emin olsan erkek arkadasin ne kadar yakisikli olsada böyle bir duyguya kapilmadan, elini tutup gayet kendinden emin bir sekilde her ortama gidebilirdin...
biraz kendini sevmeyi, kendine güvenmeyi ögrenmelisin, bak o zaman kiskanan sen mi oluyorsun yoksa erkek ardasin mi..

Canım zaten o beni çok fazla kıskanıyor ya bazen onun yüzünden böyle oldum diye düşünüyorum=(=( bi ara makyaj yapmam bile yasaktı... Çevremde olan her erkeği her an dövecekmiş gb bi tutumu var. Şimdi de aynı şey bende varr=(=(

canım ben de iibfliyim.iibf de kızlar gerçekten çok kokoş..kendimce ders yoğunluğunun az olduğunu düşünüyorum o yüzden kendimize ayırmaya daha çok vakit kalıyor..ben de erkek arkadaşımı 4 yıldır tanıyorum son 6 aydır çıkıyoruz.çıkmıyırken bile kıskanıyordu bana da bir çok şey yasaktı,kendime güwenim kaybolmuştu,istediğim şeyleri giyemediğim için kendimi güzel hissetmiyordum ve daha da salıyordum her geçen gün.bunu ona söyledim.ben seni böyle güzel buluyorum bundan ötesi önemli değil dedi.öyle olmadığını anlattım.kendini biraz daha esnetti ben de onun isteklerine uyum sağlamaya çalıştım ama kendime güvenimin oturması için bir sürü bakım yaptım, özen gösterdim..sonra kendimi yine beğenmeye başladım ve bunun enerjisi ona da çevresine de kat kat yansıdı...o tıp fakültesinde okuyor ve ben onun okuluna sınıfına ne zaman gitsem ertesi gün ona ne kadar şanslı olduğunu söyleyerek mutluluklar diliyorlarmış..:52:o da beni pamuklara sarıp sarmalıyor haliyle...kusurlarını onun yanında söyleme hiç..çünkü hiç dikkatini çekmeyen bir konuya dikkat çekersin boş ver selülitin mi var:)her banyoda yap kabak lifi kesesini sonra soğuk suyla masaj yap.geçer gider..kendini sev.herşey daha güzel olacak o zaman:10:

Bende iibf deyim :37: evet fakültenin çoğu kızı güzel oluyor ama sevgiline güvendiğin sürece sorun olmaz..Hem fen edebiyatta da çok güzel kızlar yani kişiden kişiye değişir :61:

Son düzenleme:
canım ben de iibfliyim.iibf de kızlar gerçekten çok kokoş..kendimce ders yoğunluğunun az olduğunu düşünüyorum o yüzden kendimize ayırmaya daha çok vakit kalıyor..ben de erkek arkadaşımı 4 yıldır tanıyorum son 6 aydır çıkıyoruz.çıkmıyırken bile kıskanıyordu bana da bir çok şey yasaktı,kendime güwenim kaybolmuştu,istediğim şeyleri giyemediğim için kendimi güzel hissetmiyordum ve daha da salıyordum her geçen gün.bunu ona söyledim.ben seni böyle güzel buluyorum bundan ötesi önemli değil dedi.öyle olmadığını anlattım.kendini biraz daha esnetti ben de onun isteklerine uyum sağlamaya çalıştım ama kendime güvenimin oturması için bir sürü bakım yaptım, özen gösterdim..sonra kendimi yine beğenmeye başladım ve bunun enerjisi ona da çevresine de kat kat yansıdı...o tıp fakültesinde okuyor ve ben onun okuluna sınıfına ne zaman gitsem ertesi gün ona ne kadar şanslı olduğunu söyleyerek mutluluklar diliyorlarmış..:52:o da beni pamuklara sarıp sarmalıyor haliyle...kusurlarını onun yanında söyleme hiç..çünkü hiç dikkatini çekmeyen bir konuya dikkat çekersin boş ver selülitin mi var:)her banyoda yap kabak lifi kesesini sonra soğuk suyla masaj yap.geçer gider..kendini sev.herşey daha güzel olacak o zaman:10:

canım çok teşekkür ederim yorumun için çok çok iyi geldi çok sağol...

ne var sanki yakışmıyor gibi hissedecek salına salına yürü güzelim sevgilinin yanında görenler kıskansın :nazar::nazar::nazar::66::66:

selülite kafayı takan erkekler değil, kadınlardır merak etme

çevresindeki kızların daha güzel olduğunu düşünüyorsun sanırım

kıskanç insanların sorunu özgüven eksikliği aslında, bence bu konuyu aşarsan diğer sorunlarda hallolur, çünkü bu konu sadece ilişkini değil genel hayatınıda etkileyecek, kurtulman gereken bi sorun

Son düzenleme:
Canim bende´de selülit cikmaya basladi. Birgün esimin yaninda, ´"ayyy bende selülit baslamis yaaaa" demistim aynanin önünde.
Esimde: Selülit ne canim? diye sormustu :60:
Simdi ögrendi biliyor tabi ve bazen kendisi aynanin önüne gecip göbegini inceliyor ve bana sesleniyor: Askiiiiiiiiiiiiiiim biiii gelllll, bir baksana bunlar selülitmi? diyor :60:

Selülitim var diyen herkese sunu söylerim (alman kanalinda duymustum): Eskiden, yani 50li 60li yillarda falan, selülit cok begenilen birseymis. Selülitsiz kadini kadin olarak görmezlermis, daha serpilmemis kiz cocugu olarak görürlermis. Yani ozamanlar selülit kadinsi, cekici ve sexy olmak demekmis. :71:

lütfen kendine güven sen kendini sev ve saygı duy ki etrafındakiler de sevsin. kıskanç tavırlarını ve bu kendini beğenmez hallerini dışarıya çok yansıtırsan bundan faydalanmak isteyen kızlar olabilir. unutma iyi ve sağlam ilşkiler her zaman merak uyandırır. o yüzden sağlam ve özgüvenli drmalısın. bu kıskançlık meselesine gelince de zamanla hepsi geçecek merak etme. önceden her dakka sevgilimi arar teftiş ederdim, kavga çıkarırdım. nişanlandıktan sonra yeri geldi onu aramayı bie unuttum. şimdi de o bana "artık benle ilgilenmiyorsun kıskanmıyorsun" diyor :) zamanla her şey yoluna girecek üzme canını:))

Kızlar ben 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimi deliler gibi kıskanıyorum maalesef... Bu durum bazen büyük
sorunlara sebep oluyor ; ama Allahtan aşabiliyoruz... Ben fen-edebiyat fakültesinde okuyorum o ise iktisadi ve idari
bilimlerde okuyor ve be onun fakültesine, sınıfına bir kere bile başım dik gidemedim nedense bir utanç oluyor...
(Ki biz liseden beri birlikteyiz.) Böyle sanki beni onun yanına yakıştırmayacaklar gibi bir duyguya kapılıyorum=(=( Çirkin falan sayılmam Allaha şükür elim, ayağım düzgün;ama nedense bu duyguya hakim olamıyorum... Sizce bu neden
kaynaklanıyor ? Sevgilim sürekli beni ne kadar çok beğendiğini söyler durur ben buna rağmen kendimi onun yanında çirkin gibi hissediyorum=(=(=(

canım adın deniz galiba benimde öyle adımız gibi pek çok ortak yönümüz var.bizde 6 yıllık sevgiliyiz ve erkek arkadaşım çok yakışıklı hatta bi çok yerden dizi oyunculuğu ve mankenlik teklifi aldı kendine inanılmaz güveniyo haliyle abarttığım hiç birşey yok.bende kendimi bğenen,güvenen bi kızdım renkli gözlü koyu kumral beyaz tenliyim etrafımdanda çok iltifat alırım ama onun yanında sönük kalıyorum gibi geliyo.benden saçlarımı sarıya boyatmamı istedi boyattım ama çok dikkat çekici oldum herkes çok daha fazla bakmaya başladı bide özümde utangaçta biriyim erkek arkadaşım çok kıskandı değiştir koyult dedi gittim koyulttum şuan saçlarım leş gibi oldu çok çirkin hissediyorum kendimi sokağa bile çıkmak istemiyorum kendimi ona layık bulmaz hale geldimm bide bana makyajda yaptırmıyo kapalı kıyafetler giydiriyo bütün özgüvenim uçup gitti annem bile kızıyo sen böyle yapıyorsan diğer kızlar napsın ne kadar güzelsin niye böyle yapıyosun diyo ama ben kendimi güzel bulmuyorum artık psikolojim çok bozuldu bazen keşke oda bukadar yakışıklı olmasaydı diyorum kötü bi durummuş bu bu arada iibf fakültesindeyim aynen kızlar çok süslü çok abartı makyaj yapıyolar ben sıfır makyajlı gidiyorum artık önceden havalı havalı girerdim sınıfa özgüvenim iyiydi ama şuan başım önde giriyorum kimse bana bakmasın istiyorum bide saçlarım beni iyice yıprattı çok üzülüyorum o eski güvenim nasıl gelcek:(

Back
X