Kendimi sevmeliyim

masum kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
91
-102
1
20
Merhaba arkadaşlar beni çoğunuz biliyor bir türlü ayrılmayan sonra hamile kalan masum kız çoğunuz beni yanlış anlıyor ama ben yinede derdimi bura yazmak istedim ne diyecegnizide az çok biliyorum psikolojik olarak bitik bı durumdayim çoğunuz hikayemi biliyor ben baştan basliycam anlatmaya

Ben kaçarak evlendim 2 yıl önce 3 ay eşimin ailesinin evinde kaldık keşke hiç kalmasaydik çünkü benliğimi kendime olan saygımı eşimin bana olan iligisini herşeyi kaybettim çünkü her gün kavga etim eşimin ailesiyle ben hiç bağıran biri değilken orda sürekli bağırdım ve nedeni de benim açık olmam sonra bir gün gene bagristik ve eşim işten gelince anlatım böyle bı durum var diye oda ben sizin hemen kavganizimi cekicem diye tüm açık kıyafetlerimi yırtı makyaj malzemelerimi atı ve bana dediki bir daha bu konudan kavga etme bende dedim beni böyle beğendin şimdi niye değiştiriyorsun neyse sonra öyle kavgayla 3 ay geçti aynı evin içinde evi tutuk ve onlara yakın bir yerde dip dibe oturuyoruz ilk şiddeti evimize tasindigmiz gün yaptı bı tokatla başladı sonra bir yere gidicegmiz zaman ben önceki kadar olmasa da güzel giyinip susleniyordum ama her seferinde yine bı kavga ve esimle bagirs oluyordu arabaya binicez onların evinin onunde araba bizim sesimizi duyuverseler balkona çıkarlar beni azarlamaya baslarlardi sonra bende kizarsam suç olurdu eşim hiç bir şey demezdi onlara bana kızar beni değiştirmeye çalışıyordu her seferinde şiddet uygulayarak bende korkar susardim aile evinede donemiyorsun yüzün yok böyle böyle psikolojim bozuldu ve kendimi sevmemeye kendimi değersiz görmeye başladım bundan 1 yıl önce gene bı kavgada annemgilin evine gitim orda yapamadım döndüğümde evime gene doldurmuşlar ve beni zorla kapatı o günden beri beni yanında gezdirmek istemiyor çarşıya çıkıyoruz seni annemgile birakiyim ben gezicem diyor ben nedeninide biliyor yanına yakistirmiyor çünkü eski sevdiği kadın yok karsisinda sürekli asagalanan sesini çıkarmayan o güçlü kadın yok sesini çıkarsa dayak çıkarmasa kendini korunuyor oluyor en son sesimi cikardigimda kolumu kırdı şikayetçi olamadin diyebilirsiniz oldum ama özür diledi bir daha olmuycam diye bende dedim her halde düzeldi ama duzelmemis beni aldattı ve ben öğrenince çektim gitim boşanma davası açtım ve hamile olduğumu öğrendim ona söyledim böyle böyle ve tekrar çocuk için deniyelim dedik şu anda 29 haftalık gebeyim ve derdimi anlatiyorum başımda hemen dırdır etme diye dövüyor kendimi o kadar kotu hisediyorumki dışarı çıkmak istiyorum ama sanki herkes bana bakıyor çok çirkin gibi hisediyorum keşke diyorum bazenleri hiç kapanmasaydim ben nasıl kendimi sevicem nasıl tekrar kendime olan güvenim kazanicam ayaklarımın üzerinde durucam hiç bilmiyorum benim çocuk doğmadan önce kendimi toplamk istiyorum sürekli kendini kullanılmış hisindende nefret ediyorum bu adamdan boşanmam lazım kurtulmam lazım biliyorum ama psikolojimi duzeltmeden baba evine donemiyorum bende bı hastalık ve takıntı haline dönüştü bu hastalıktan kurtulmam gerek nasıl yapicam bilmiyorum bana yardım edermisiniz

Kendinizle alakalı çok büyük bir yanılsama halindesiniz. Güçlü kadın, özgüvenli kadın, masum kız çocuğu vs vs. Bunların hiçbiri siz değilsiniz. Giyinmekle, makyajla da bu dedikleriniz olmaz.
Kocaya kaçtığınız andan itibaren kaybetmeye başlamışsınız zaten. Hadi bakalım kayınvalideyle yaşama fikrine ok de demişsiniz, her gün kavga etmişsiniz (ki biraz akıllı bir kadın bu olaya girişmezdi), kocayla da yüz göz olmuşsunuz (ki bence evliliğiniz bitmiş), bir de gebesiniz (çünkü bu muazzam evliliğe çok lazımdı bebek).
Allah akıl fikir versin. Baba evine giderek kimsenin burnunu sürtemezsiniz, kimseyi pişman edemezsiniz. Zavallı anne babayı da huzursuz ediyorsunuz. Ya boşanın ya da kabul edip kocayla oturun.

Eşinizin bu öfke problemleri evlenmeden önce yok muydu? Eşinizin öfke sorunu var resmen tehlikedesiniz kolunuz kirilmis. Yani ben olsam ne yapardım bilmiyorum kafam çok karıştı bir suru sorun var. Bebek olmuş bir kere yapacak bir şey yok. Ben olsam doğumumu yapar cocugumu biraz büyütür sonra da iş bulur bosanirdim. Bu çile resmen ömür boyu sürecek gibi. Kendi ailenizin evinde yapamamizin sebebi nedir? Kaçtığıniz için sizi hor mu görüyorlar?

Söyleyecek hicbirsey yok yazik etmişsiniz aileniz sahip çıkıyorsa cocugunuza anneniz baksin sizde çalışın

Hayatınız elinizden kayıp gitmeden bir ucundan tutmanız lazım
Bütün yazılan şeyleri bir tarafa bırakıyorum sürekli şiddet görmüşsün ya yazık
Ne kendine güvenin kalmış ne bir şey ,hep ezilerek yaşıyorsun,ölmekten farkı yok bunun !
o yüzden ayağa kalkıp toparlanmanız lazım
Böyle geçmiş bir hayat geriye dönüp baktığınızda size ancak perişan eder

Sevdiğiniz ,sevildiğiniz mutlu olduğunuz isteklerinizi yaşadığınız ,her gece huzursuzca uyumadığınız bir hayat mümkün olabilir. yasınız kaç bilmiyorum ama her şey için daha erken yolun başında sayılırsınız .
kaçmak evet kötü olmuş ama tecrübe oldu deyip bu adamdan boşanmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…