Kendimi sevmiyor muyum?

Dişlerine tel taktırmayın, plak şeffaf kullan ya da restoratif uzman doktoruna gidin.
Kötü bir şey yokki dişlerinde 😅 dudakların inceymiş çok az dolgu yaptırabilirsin abartmadan onu da bilen birine yaptır iyice araştırmadan yaptırma.
Bana kalsa hiç bir şey yapmana gerek yok gülüşün çok tatlıymış. Dişlerinde problem yok.

Dişlerine tel taktırmayın, plak şeffaf kullan ya da restoratif uzman doktoruna gidin.
Kötü bir şey yokki dişlerinde 😅 dudakların inceymiş çok az dolgu yaptırabilirsin abartmadan onu da bilen birine yaptır iyice araştırmadan yaptırma.
Bana kalsa hiç bir şey yapmana gerek yok gülüşün çok tatlıymış. Dişlerinde problem yok.
Çok teşekkür ederim ☺️

Çok güzel olmuş ☺️
Teşekkür ederim valla 2 sene önce 3 binemi ne yaptırdım ama ne yalan söyleyim işimi gördü telle falan uğraşamam ben çıkarınca bi sürw sonra yine bozuluyor çünkü. Altta yamuk sekilde durması rahatsız etmıyo ya da saglık açısından sorum teşkil etmıyor. Foto cekılırken gülemiyordum iyi oldu. İstersen sende bi danış. İzmirde olsan gittiğim yeri söylerdim sana hemen hallolurdu

Yalnızlığın içinde yaşadığın kusurluluk hissi herkeste bir kusur var ama kendini olduğun gibi kabul edip seversen o kusurları da seveceksin.bana da bir kız şey demişti dişlerin yüzünden evlenemiyorsun o kızla ilişkimi kesmiştim.cunku onları olduğu haliyle seviyorm ♥️ bana özeller .senin dişlerin güzel .
Yeni görüyorum mesajınızı :) çok sağ olun.

Dişleriniz inci gibi değil tabii ki ama kötü de durmuyor. Sizin dişiniz işte. Hepimiz tornadan çıkmış gibi tek tip değiliz ki.

Ben tüm lise hayatım boyunca ve üniversite 1de, yani totalde 4 sene tel taktım. Bir yere kadar düzeldi, sonrası için ameliyat dendi. Dedim yohh yaa :D Fonksiyonel olarak hiçbir sıkıntım yok, ama Asuman Krause ya da Demet Özdemir tipi dişleğim. Hiç de uğraşamam valla.

Dişçiden ölümüne korkan (gerçekten tansiyonum çıkıyor, dişçi arada işini bırakıp "bayılacak mısın falan diyor o derece) biriyim. Seneleeer seneler önce dişçi hatası yüzünden ön dişime kanal tedavisi sonrası dişim içeriden çatladı ve hafif koyu renk bir leke oldu. Düşünün en ön dişim ve ben dişleğim :D Korkudan senelerde kaplama yaptırmayıp öyle gezdim ve erkeksel bazda hiç sıkıntı çekmedim. Sonra başka sebeplerle mecburen korkudan ölerek kaplama yaptırdım, cillop gibi oldu. Şimdi eski resimlerime bakınca "ay bu adamlar beni bu dişlerle iyi beğenmiş ha" diyorum :D

Yani demem o ki iki yamuk dişiniz yüzünden beğenmeyen adam zaten gereksizdir, yolu açık olsun.
Yeni gördüm mesajınızı :) çok haklısınız olduğumuz gibi sevilmemiz lazım ama işte yalnızlığıma kalp arıyorum sanırım

Küçükken geçirdiğim bir rahatsizliktan dolayı dişlerim çok kötüydü kimisi hiç çıkmadi kimisi yarım çıktı.18 yaşından beri porselen diş kullaniyorum.ve insanın ağzında tabaka gibi duruyor bence.Ben küçük kusurları seviyorum mesela bazı dişler Hafif yamuk oluyor ama insan gulumsedigi zaman çok hoş duruyor.Herkesin fabrikadan çıkmış gibi aynı burun ayni disler aynı yüz yapısında olması bana hos gelmiyor kilo almaya çalışıyorum demişsiniz bence önce buna ağırlık verin haddinden fazla zayıfsaniz dişler çok ön plana çıkıyor hafif kilo alırsanız dişlerinize o kadar on plana çıkmayacaktir

Küçükken geçirdiğim bir rahatsizliktan dolayı dişlerim çok kötüydü kimisi hiç çıkmadi kimisi yarım çıktı.18 yaşından beri porselen diş kullaniyorum.ve insanın ağzında tabaka gibi duruyor bence.Ben küçük kusurları seviyorum mesela bazı dişler Hafif yamuk oluyor ama insan gulumsedigi zaman çok hoş duruyor.Herkesin fabrikadan çıkmış gibi aynı burun ayni disler aynı yüz yapısında olması bana hos gelmiyor kilo almaya çalışıyorum demişsiniz bence önce buna ağırlık verin haddinden fazla zayıfsaniz dişler çok ön plana çıkıyor hafif kilo alırsanız dişlerinize o kadar on plana çıkmayacaktir
Geçmiş olsun 💐 haklısınız, ben her şeyi bırakıp psikolojik destek almaya karar verdim zaten :) önce kendimi sevmeyi öğrenmeliyim

Teşekkür ederim valla 2 sene önce 3 binemi ne yaptırdım ama ne yalan söyleyim işimi gördü telle falan uğraşamam ben çıkarınca bi sürw sonra yine bozuluyor çünkü. Altta yamuk sekilde durması rahatsız etmıyo ya da saglık açısından sorum teşkil etmıyor. Foto cekılırken gülemiyordum iyi oldu. İstersen sende bi danış. İzmirde olsan gittiğim yeri söylerdim sana hemen hallolurdu
Aaa neresi acaba? Benim de böyle yle bir şeye ihtiyacım var.

Merhaba hanımlar.

Son zamanlarda çok zor bir psikoloji içindeyim. Sürekli bir yerime kafamı takıyorum. Son olarak dişlerime taktım. Fotoğrafları ekliyorum. Çevremde herkes bir şey yok dişlerin iyi diyor ama ben kafayı taktım. Doktor da çok gömdü yok yaşlı görünüyorsun yok bilmem ne diye.

Dişimi eskiden seviyordum hiç yamuk bulmuyordum ama iş hayatına girince bana bir şeyler oldu. Yüzümü beğenmez oldum, her yerime bir şey buluyorum. Durup durup kafayı takıyorum mahvettim dırdır ede ede.

Diş için bir yere para verdim ortodontık tedavi için ama param da kaldı tedavi de olmadı. Anksiyetelerim tuttu doktor umursamaz çıktı vs.

Çevremde bakıyorum herkesim dişleri inci gibi diyorum evlenemezsin tabi bu dişlerle kim sever seni.

Diş bitse burun çıkar o bitse başka şey çıkar.

Nolur tavsiye verin. Dişlerim çok mu kötü? Tel mi taksam?

Bir yandan da kilo almaya çalışıyorum tel taksam kilo veririm diye korkuyorum
Merhaba bende aynı durumdayım.Seffaf plak tedavisine başladım, bu kadar zor olacagini tahmin etmemiştim, bı okadar para verdim geri de dönemem,psikolojim altüst olmadan bı bitseydi ,daha ilk haftadayim😔

Merhaba şeffaf plak tedavisi ne kadar sürdü, ben de başladım ilk haftadayim,çok zor pişmanım ama dönemem geri, mesela iş ortamında,insanlarla konuşurken hep mesafeliyim ,kendi icime kapaniyorum kimseyle konuşmak istemiyorum,belki rahatsız edici bir durum olur diye cekiniyorum

Alti ay planlandi fakat altı ayda düzeleceğini sanmıyorum,
bana da başta 5 ay planlandı sonra iptal ederken hani 1 buçuk yıldı demiştim. O ilk plan, bittikçe yeni planlama yapacağım demişti. Belki sizin de sonra planlanacaktır. ya da çok çapraşık değil ise belki hızlı bitecektir.
o tat meselesi beni de düşündürmüştü. ağzımda plastik tadı kokusu olursa diye. allah kolaylık versin

Back
X