Niye kendinizi bu kadar aşağıda görüyorsunuz ki.. böyle hissetmenizin gerisinde ne var acaba? Bi uzmandan destek alsanızBazen mutlu bisey yasadigimda "niye seviniyosun ki sen bunu hak etmiyosuetmiyosun" diyorum gerci pek fazla mutlu olay yaşamıyorum. Bazen kendimi itici buluyorum ve baskalarinin basardigi şeyleri gorunce hic imrenme sen asla basaramazsin diyorum. Hiçbir zaman kimseden tam sevgi gormedim hayatta ablam dışında evet bu kisi beni kayitsiz sartsiz seviyor dediğim kimse olmadi mesela bana çıkma teklif eden bi tane bile erkek olmadi kimse beni sevgilisi olmaya layik gormedi. Aslinda gecmisimde beni etkilicek bi olay yasamadim ben cok kucukken bile cok asiri hassas, icine kapanik ve suskun bi cocuktum hala oyleyim belki bu yuzden çevremde insan yok. Konusurken insanlarin gozlerinin icine bile bakamiyorum.
23 yasindayim değişmek istiyorum nolur bana yardım edin elimden tutun...
Niye kendinizi bu kadar aşağıda görüyorsunuz ki.. böyle hissetmenizin gerisinde ne var acaba? Bi uzmandan destek alsanız
Neden özgüvensizsiniz ki? Kendinizi başarısız görme sebebiniz nedir?
Psikolojik destek almayı düşündünüz mü? Aslında ablanız olması bile çok güzel. Hayatta böyle arkamı döneceğim biri olsun çok isterdim. Sevgili konusuna da niye layık görmüyorlar olarak bakıyorsunuz ki? Günümüzün çocuk oyuncağı olmuş durumda. Belki de ağır başlı geliyorsunuz yanaşmak istemiyorlar. Bana biraz öyle geldi.
Öğrenci misiniz? Mezun musunuz? Biraz kendinizden bahsederseniz belki öneriler buluruzNeden kendimi böyle gördüğümü bilmiyorum... psikiyayriste gittim ilac verdi 3 haftadir kullaniyorum simdilik bi faydasını gormedim
İste onu bilmiyorum...
belki daha once hic basarim olmadigindandir
Psikiyatriste gittm bi ilaç verdi 3 haftadir kullaniyorum simdilik bi faydasını gormedim
Öğrenci misiniz? Mezun musunuz? Biraz kendinizden bahsederseniz belki öneriler buluruz
Cocukken annen'izle iliskiniz nasildi?Bazen mutlu bisey yasadigimda "niye seviniyosun ki sen bunu hak etmiyosuetmiyosun" diyorum gerci pek fazla mutlu olay yaşamıyorum. Bazen kendimi itici buluyorum ve baskalarinin basardigi şeyleri gorunce hic imrenme sen asla basaramazsin diyorum. Hiçbir zaman kimseden tam sevgi gormedim hayatta ablam dışında evet bu kisi beni kayitsiz sartsiz seviyor dediğim kimse olmadi mesela bana çıkma teklif eden bi tane bile erkek olmadi kimse beni sevgilisi olmaya layik gormedi. Aslinda gecmisimde beni etkilicek bi olay yasamadim ben cok kucukken bile cok asiri hassas, icine kapanik ve suskun bi cocuktum hala oyleyim belki bu yuzden çevremde insan yok. Konusurken insanlarin gozlerinin icine bile bakamiyorum.
23 yasindayim değişmek istiyorum nolur bana yardım edin elimden tutun...
Hayatta hicbir basarim olmadi belki sebebi budur bilemiyorum. Eziklendigim cok oldu çocukluk ve ergenlik donemimde mesela okulla ilgili falan. Psikiyatriste gittim 3 haftadir ilac kullaniyorum simdilik bi faydasini gormedim. Birde bende iletisim sorunu var mesela cok samimi olmadığım biriyle basbasa kaliyosam agzim kilitleniyo heyecandan. Gerci bunlardan doktora bahsetmedim utandim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?