Bazen mutlu bisey yasadigimda "niye seviniyosun ki sen bunu hak etmiyosuetmiyosun" diyorum gerci pek fazla mutlu olay yaşamıyorum. Bazen kendimi itici buluyorum ve baskalarinin basardigi şeyleri gorunce hic imrenme sen asla basaramazsin diyorum. Hiçbir zaman kimseden tam sevgi gormedim hayatta ablam dışında evet bu kisi beni kayitsiz sartsiz seviyor dediğim kimse olmadi mesela bana çıkma teklif eden bi tane bile erkek olmadi kimse beni sevgilisi olmaya layik gormedi. Aslinda gecmisimde beni etkilicek bi olay yasamadim ben cok kucukken bile cok asiri hassas, icine kapanik ve suskun bi cocuktum hala oyleyim belki bu yuzden çevremde insan yok. Konusurken insanlarin gozlerinin icine bile bakamiyorum.
23 yasindayim değişmek istiyorum nolur bana yardım edin elimden tutun...
Hayatta hicbir basarim olmadi belki sebebi budur bilemiyorum. Eziklendigim cok oldu çocukluk ve ergenlik donemimde mesela okulla ilgili falan. Psikiyatriste gittim 3 haftadir ilac kullaniyorum simdilik bi faydasini gormedim. Birde bende iletisim sorunu var mesela cok samimi olmadığım biriyle basbasa kaliyosam agzim kilitleniyo heyecandan. Gerci bunlardan doktora bahsetmedim utandim...
23 yasindayim değişmek istiyorum nolur bana yardım edin elimden tutun...
Hayatta hicbir basarim olmadi belki sebebi budur bilemiyorum. Eziklendigim cok oldu çocukluk ve ergenlik donemimde mesela okulla ilgili falan. Psikiyatriste gittim 3 haftadir ilac kullaniyorum simdilik bi faydasini gormedim. Birde bende iletisim sorunu var mesela cok samimi olmadığım biriyle basbasa kaliyosam agzim kilitleniyo heyecandan. Gerci bunlardan doktora bahsetmedim utandim...
Son düzenleme: