Kendimi tanıyamıyorum artık bana ne oluyo akıl verin nolur!

rojmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
350
10
0
İstanbul
arkadaşlar uzun zamandır anlatıcam tutuyorum kendim....yeni evlendim 7 ay oldu gerçekten eşimi çok seviorum...sabırlı sevecen ilgili bi eş ...benim derdim kendimle ...10 haftalık düşük yaptım.ondan öncede kalp atımları nedeniyle sıkıntılı günler geçirmiştim.kanamam oldu ve 3 hafta önce küretaj oldum.ondan sonra bi türlü kendimi toparlayamadım.herşeye takar oldum.o kadar hassasım ki...biri bişey söylüyo daha önce bana ne söylediyse beni onlarıda yüzüne vurup içimi rahatlatıyorum...eşimin üzerine gidiyorum...onun için küçük olan şeyler benim için kocaman olay oluyo büyütüyorum.sürekli ağlıyorum.ben böyle değildim...sanki herşey herkes üzerime geliyo...sinirlendiğim zaman gözüm kararıya...öfkeme hakım olamıyorum.gözüm pencereye takılıyo....hamileliğim aklıma gelince gözlerim şişene kadar ağlıyorum.kimse beni anlamıyo sanki .kimseye derdimi anlatamıyorum.eşim farkına varıyo düşünme artık diyo ama söylemeyle olmuyo ki...ben napim ya ...

Zorlu bir süreç tabi Allah kolaylık versin sabırlar ersin canım sana.Fakat böyle de geçmez bir ömür biliyorsun.Sana iyi gelen şeyler yapmaya çalışabilirsin değişiklik olsun diye yani.Ufakta olsa küçük bir tatil gibi değişiklik yapıp biraz ortamından çıkabilirsin mesela.Zorlu süreç evet ama atlatılmaz değil.Allah kolaylık ve sbaırlar versin sana canım.

canım 2ay önce aynı şeyi ben yaşadım
10haftalık düşük yaptım ve o an benim içinde herşey karanlıktı
herkes kötüydü sözler yaralayıcı bakışlar alaycı
ne bilim iyi olan ne varsa kötü geliyordu.
çok büyük bi yıkım oldu benim için
ben o bebeği 2sene beklemiştim ama gitti işte.
herkes çok abarttığımı söylüyordu ama ben acımı dibine kadar yaşadım sonra tekrar iyileşmeye başladım
şu an kendini nasıl hissediyorsan öyle davran ağlamak istiyorsan ağla yani acını sakın erteleme.
sonra iyileşmen daha kolay oluyor.ve bu durum inan geçici
bi süre sonra unutacaksın
hatta geri gidip düşününce ne kadar küçük şeylere takılmışım diyeceksin
ama bunu o an yaşarken anlamıyorsun
anlamada zaten.nasıl hissediyorsan öyle ol.güçlü görünmeye çalışma.
inşallah sende kısa sürede atlatırsın

Son düzenleme:

sanırım ben bastırdım.insanlar aradıkça açmadım teli ama aklıma geldi ağladım.ama bitmedi.şimdi sıkıntılarımın altında bu var sanırım.sanki artık ben o olaydan sonra başka biri oldum.küretajdan önce ve sonra....huylarım değişti..annemle aynı şehirdeyiz gitmek istemiyorum işe gitmek istemiyorum...nöbet çıkışı gezmeye çıkıyoruz zevk almıyorum.sadece gün geçiriyorum.küçük olaylarda eşime sarıyorum.yanlızım sanki,öylece yanlızım....

Sanırım depresyondasınız.

Psikolog ya da psikiyatriste gidin..

Canım senin için çok normal bir süreç,çok zor bir durum..Allah yar ve yardımcın olsun..Eşin seni anlıyorsa problem yok..Uygun bir anınızda ona açıkla duruma "kendime gelemedim sanırım zor bir zamandan geçiyorum" de eşin sana destek olacaktır..Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin ve inşallah bu durumu kolay atlatabilirsiniz.Eğer atlatamıyorsanız bir uzmandan yardım almanızı önerebilirim arkadaşımın dediği gibi..

sürekli eşime sarıyorum belki bi çok şey üstüste geldi.başka olaylarıda bu nedenle sanırım kafama takıp eşime sarıyorum.ona fdeğilse kendime sıkıntı çıkarıyorum.bildiğim bieşy var sadece oda o günden sonra herşeyim değişti.huyum tavırlarım...agresifim...sanki herkes bana karşı....yazmak istiyorum ...yazdıkça rahatlıyorum...

Zor bi dönem belliki ve eşinizle yada kendinizle atlatabilceğiniz kadar kolay değil. Psikoloğa gidin sizi tanımayan yardımcı olmak için uğraşan birine içinizi dökmek gösterdiği yolda ilerlemek işinize yarayabilir.

ben lohusayken aynen böyle olmuştum, geçti mi bilmiyorum, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…