canım 2ay önce aynı şeyi ben yaşadım
10haftalık düşük yaptım ve o an benim içinde herşey karanlıktı
herkes kötüydü sözler yaralayıcı bakışlar alaycı
ne bilim iyi olan ne varsa kötü geliyordu.
çok büyük bi yıkım oldu benim için
ben o bebeği 2sene beklemiştim ama gitti işte.
herkes çok abarttığımı söylüyordu ama ben acımı dibine kadar yaşadım sonra tekrar iyileşmeye başladım
şu an kendini nasıl hissediyorsan öyle davran ağlamak istiyorsan ağla yani acını sakın erteleme.
sonra iyileşmen daha kolay oluyor.ve bu durum inan geçici
bi süre sonra unutacaksın
hatta geri gidip düşününce ne kadar küçük şeylere takılmışım diyeceksin
ama bunu o an yaşarken anlamıyorsun
anlamada zaten.nasıl hissediyorsan öyle ol.güçlü görünmeye çalışma.
inşallah sende kısa sürede atlatırsın
arkadaşlar uzun zamandır anlatıcam tutuyorum kendim....yeni evlendim 7 ay oldu gerçekten eşimi çok seviorum...sabırlı sevecen ilgili bi eş ...benim derdim kendimle ...10 haftalık düşük yaptım.ondan öncede kalp atımları nedeniyle sıkıntılı günler geçirmiştim.kanamam oldu ve 3 hafta önce küretaj oldum.ondan sonra bi türlü kendimi toparlayamadım.herşeye takar oldum.o kadar hassasım ki...biri bişey söylüyo daha önce bana ne söylediyse beni onlarıda yüzüne vurup içimi rahatlatıyorum...eşimin üzerine gidiyorum...onun için küçük olan şeyler benim için kocaman olay oluyo büyütüyorum.sürekli ağlıyorum.ben böyle değildim...sanki herşey herkes üzerime geliyo...sinirlendiğim zaman gözüm kararıya...öfkeme hakım olamıyorum.gözüm pencereye takılıyo....hamileliğim aklıma gelince gözlerim şişene kadar ağlıyorum.kimse beni anlamıyo sanki .kimseye derdimi anlatamıyorum.eşim farkına varıyo düşünme artık diyo ama söylemeyle olmuyo ki...ben napim ya ...
arkadaşlar uzun zamandır anlatıcam tutuyorum kendim....yeni evlendim 7 ay oldu gerçekten eşimi çok seviorum...sabırlı sevecen ilgili bi eş ...benim derdim kendimle ...10 haftalık düşük yaptım.ondan öncede kalp atımları nedeniyle sıkıntılı günler geçirmiştim.kanamam oldu ve 3 hafta önce küretaj oldum.ondan sonra bi türlü kendimi toparlayamadım.herşeye takar oldum.o kadar hassasım ki...biri bişey söylüyo daha önce bana ne söylediyse beni onlarıda yüzüne vurup içimi rahatlatıyorum...eşimin üzerine gidiyorum...onun için küçük olan şeyler benim için kocaman olay oluyo büyütüyorum.sürekli ağlıyorum.ben böyle değildim...sanki herşey herkes üzerime geliyo...sinirlendiğim zaman gözüm kararıya...öfkeme hakım olamıyorum.gözüm pencereye takılıyo....hamileliğim aklıma gelince gözlerim şişene kadar ağlıyorum.kimse beni anlamıyo sanki .kimseye derdimi anlatamıyorum.eşim farkına varıyo düşünme artık diyo ama söylemeyle olmuyo ki...ben napim ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?