- 18 Haziran 2016
- 10
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi ameliamoone
Merhabaa,ben 19 yasindayim ve 1 ,5 senelik bi iliskim var .. o istanbulda okuyor ben ondan 1 yas kucugum ve sinava gecen yil girdim . bende istanbula gidecektim hayallerimiz vardi ama ben istanbulu kazanamadim ve ailem beni puanim tutan baska bir sehire yolladi . bu arada zaten psikolojim saglam degil yogun anksiyetem ve okb hastaligim var . bu 4 yillik hayalimin cope gitmesi beni dahada hasta etti . ona ragmen sevgilimle ayrilmadik ama ben artik kendimi taniyamiyordum hem aileme o kadar kizgindim hem butun arkadaslarim oraya gitti bana ezik gozuyle bakiyolardi sanki (yogun paranoyam var) hareketlerim sene icerisinde degisti hergun agliyordum sevgilime deli gibi asik olsamda onu surekli tersliyodum o bana aile oldu yavrum melegim diye sevgiyle buyuttu cok az gorusuyoduk ben bazen haftasonlaei ucakla onlaea gidiyordum bi kac kerede o geldi.ilklerimi onunla yasadim . o kadar baglandim ki hayat damarimdi ama cidden cok hircinlasmistim hastalikli yapim yuzunden psikolaga gonderdi annem 2 tane ilac yazdi biri agir sizofreni ilaci sizofrenim hic yok ama sadece takintilar paranoya ve depresyon icin bu yuzden ben ilaci kullanmadim.bu yaz benim istanbula gitme olasiligim oldu ve basvuru yaptim yani yuzde 90 istanbula gecicem ama bi sorun var.sevgilim artik beni istemiyor . yiprandim aylardir tekrar asik etmeye calisiyorum sevmiyorum zorla yanindayim gelirsen deneriz diyor . canim cok yaniyor Allah esirgesin intar etmeyi vile dusundum (suan asla dusunmuyorum sadece panik anlarda) ben onsuz yasayamam helede boyle hastayken olmuyor diyor mideme kramplar giriyor acidan kimseyi istemiyorum erkekler nasil degisir nasil.