Kendimi tanyamaz oldum, sohbet edecek bir evreye ihtiyacm var

bakxixmlxix

http://www.tickerfactory.
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
8
0
86
Nevşehir
1,5 yaşında bir kızım var sorunlu birde evliliğim nutkum tutuldu sanki kendimi ifade edemez oldum tartışmalarımız bitsin diye evlilik terapisine başladık ama eşime olan inancımı kaybettim çocuğumuz için çaba sarfediyoruz..kızlar eski ben değilim korkak toplumdan kaçan kendine olan güvenini kaybetmiş bir canlı oldum

Bu duygularla boğuluyorum sessiz çığlıklarımla sağır olmak üzereyim birey olmak değerli olmak istiyorum 10 yıllık yaşamımı daksille silmek yeniden başlamak istiyorum bu duygu benim en büyük yaşam kaynağım ..
Elimdeki kıyafetlerden başlayarak hepsini bir kenara atmak hayatım boyunca onları bir daha giymek istemiyorum…
Saçma olabilir ama bunu yapmak istiyorum …sil baştan hayata tutunmak yeniden başlamak istiyorum… işe yarayan değer gören biri iken artık kendine güvenini kaybetmiş konuşurken tutulan korkak biri oldum
Kendimi tanıyamıyorum…
sohbet arkadaşına ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum çevrem bu bölgede yok yeni taşındık... alışamadım iş ev arasında mekik dokuyan biriyimm o kadar...

egitimciymisin sana akil vermek bana düsmez ama...cocugun var diyede mutsuz bi evliligi sürdürüp hayati kendine rezil etmek gerekmez..degmez su dünyaya kac kere gelcen..bak isinde varmis maddi acidanda bagli degilsin adama...mutsuzsan tamiri yoksa seni bu durum getirecek kadar bunaltmissa...birak ve dedigin gibi yeni bir hayat kur...yada dedigin gibi bi arkadas cevresi yyap....

ayrılmayı kabul etmiyor çok denedim en son aile terapisi almayı kabul etti ama bana bunalıma girdin sen çık bunalımından diyor başka söylediği laf yok. beni kaybettiğinin farkında değil... ona bunu anlamasını sağlayacak ne yapabilirim artık bulamıyorum...

canıım bazen herşeyi silip geriye dönüp birşeyleri değiştirmek isteyen
inan ki sadece sen değilsin... yalnız değilsin arada sohbet edelim.
hepimizin ihtiyacı var.

ayrilmana izin vermeyen cocuguda sana vermeyebilir..izin zormus valla((benim bi fikrim var kocan sana nasil davraniyosa sende aynisi gibi davran belki o hatalarini sende görüp bunaldiginda anlar yaptigini..

herşeyin ilacı zaman eşyalarını değiştirsende önemli olan beynindekileri silmen bunun içinde zamana ihtiyacın var gerçekten zaman herşeyin ilacı çocuk için evlilik yürütmek saçma ben evli değilim çocuğum yok bu duyguyu bilemem ama bana göre saçma hayatını daha çok karartırsın çocuk içinde kötü böyle siz sorun yaşadıkça o daha çok etkilenir

bence terapiste gitmeyi kabul etmesi olumlu bir gelişme
terapist hatalarını görmesini sağlayacaktır.
ama sen bir değişiklik istediğine göre
kafanda bu evliliği zaten bitirmişsin gibi
bu durumda terapistin işe yarayacağını düşünmüyorum
kendini de beraber götürdükten sonra değişiklik her zaman beklentileri karşılamıyor
bu durumda en doğrusu eşini boşanmaya ikna etmen sanırım
ve kendine güvenmen
Allah kolaylık versin

evliliği kafanızda bitirdiyseniz çok zor geri dönüş..eşinize bunu nasıl anlatacağınıza gelince terapistinizden bu konuda yardım isteyin bence..

eger hasta ruhlu bır adam degılse ayrılmak ıstememesı sızden vazgecmedıgını sızı ıstedıgını gosterır bu ona tutunmanız ıcın nedenlerden bırı olabılır
ortada ıkınızın meyvesı bır cocuk var bu da ayrılmama nedenı olabılır
evlılıgı kurtarmak ıcın terapıye gıtmesı de evlılıgın kurtulması ıcın caba sarfettıgını gosterır demek kı yolunda gıtmeyen bırseylerın oldugundan haberdar ve rahatsız bu da ayrılmamak ıcın bır neden

nacızane fıkrım terapıye devam ederek sızde kendınızde bır seylerı degıstırmeye calısın
en azından esınızı ılk tanıdıgınız ya da sevdıgınız zamanlardakı gıbı dusunmeye hıssetmeye calısın
terapı destegıyle yıne yapamıyorsanız her medenı ınsan gıbı oturup net karar verebılırısınız

bence evlilik terapisinden önce sızın psıkolaga gıtmenız gerekıyo cunku anladıgım kadarıyla omuzlarınız artık yük tasıyamaz duruma gelmiç çok yıpranmıssınız ve sosyal fobi başlamış bence bı yardım alın uzmandan mutlaka depresyona gırmıs olabılırsınız.

canım yaa nasıl bir durumdasın sen öyle Allah yardıncın olsun...bende nevsehirliyim evli degilim sana ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama bence önce kendi piskolojini düzeltmelisin ssonra da esinle olan sorunlarıınızı halletmeye bak.bol bol dua et manevi huzur duymak insana her anlamda rahatlık verir diye düşünüyorumsüprizzzzz

sen cok bunalmıssın anlıyorum senı ama bı pısıkıyatrıye gıt derım cok ıyı olur bırde kk da cok arkadasın var sohbet ederız ben burda cok ıyı dostluklar kurdum suan hersey bos gelıyor olabılır umutsuzdaa olabılırsın ama bu zamnala gececek ıcındekılerı yaz ıcınde tutma rahatla bu arada kac yasındasın ?esınle severek mı evlendın yoksa ?

Canım bende aynı şehirdeyim istersen görüşebiliriz. Ben de 2 yıl önce taşındım ama doğru dürüst çevre edinemedim.

neden seni bukadar yıpratan bir adamı düşünüp bunalıma giriyorsun?boşanmıyor diyorsun ama sen davayı açtığında eninde sonunda boşanır.ama sanırım sende istemiyorsun boşanmayı cesaretin yok.kendinde bu gücü göremiyorsan hayatı farklı yaşamaya çalış.kendine uğraşılar bul.sen neden korkuyorsun hayat senden korksun.hayata bir kere geliyoruz kimsenin seni yıpratmasına izin verme.içinde kopan sessiz çığlıkların ses tellerini kes duyma o çığlıkları yada içinden atma dışarı at o çığlıkları.kendi kendini yıpratma evladını bağrına bas yaşamayı sev.bak burda bir arkadaş konu açmış bebek istiyorum ve bu gibi birçok arkadaş var evlat sahibi olmak isteyen.hayatın sana sundukları çok güzel şeyler bir mesleğin var,sağlığın yerinde,en azından bu derdini bukadar güzel cümlelerle anlatacak kadar zeki bir bayansın.şükret, korkma hayatı inadına yaşa.bunca insan sada değer verip yorumlarını yazıyor demkki yanlız değilsin. hatta senle tanışıp kaynaşmak isteyen arkadaşlar olmuş.ee anla be güzelim bir bilgisayar kadar yakın arkadaşların var artık.kendine gel silkelen sen düşünme bırak eşin seni düşünüp çıldırsın.hiç takma olayları.kahkahayı bas yürü arkandan baksın dertler.eminim en yakın zamanda düzeleceksin sen çok güçlü bir kadınsın.unutma bir pc kadar yakınız sana :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…