• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi tekrardan kötü hissetmeye başladım ne yapmalıyım?

merve_aydin_92

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
58
3
6
35
İstanbul
Uzun zaman sonra yani yaklaşık 1 buçuk aydan sonra onu gördüm derse geldi dün. Kendimi çok kötü hissettim halbuki onu görene kadar neşem gayet iyiydi. Asla ona bakmadım.Derse odaklandım yani en azından öyleymişim gibi davrandım.Ama kalbimin atışı dışarıdan duyuluyordu.Oda hiç oralı olmadı hissettim. Kızlarla takıldı bütün gün güldü eğlendi. bakmadan görebildim bunları. Depresyonum tekrar nüksedecek diye korkuyorum. dün gece durup dururken ağladım ve sonrada kendime kızdım 1 yıl bana işgence eden adamı hala neden düşünüyorum diye.Lütfen bana bir akıl verin..:43:

Uzun zaman sonra yani yaklaşık 1 buçuk aydan sonra onu gördüm derse geldi dün. Kendimi çok kötü hissettim halbuki onu görene kadar neşem gayet iyiydi. Asla ona bakmadım.Derse odaklandım yani en azından öyleymişim gibi davrandım.Ama kalbimin atışı dışarıdan duyuluyordu.Oda hiç oralı olmadı hissettim. Kızlarla takıldı bütün gün güldü eğlendi. bakmadan görebildim bunları. Depresyonum tekrar nüksedecek diye korkuyorum. dün gece durup dururken ağladım ve sonrada kendime kızdım 1 yıl bana işgence eden adamı hala neden düşünüyorum diye.Lütfen bana bir akıl verin..:43:

diğer bi başlığınızda şöyle bi cümle dikkatimi çekmişti.ayrıldığınızda size kaşar gibi vs.. demiş malum kişi...burdan bile düşünce seviyesi ne kadar düşük belli..
Çünkü o ne istiyor biliyomusun.
Sana ne kadar acı çektirirse çektirsin ne kadar kötü davranırsa davransın,ayrılsanız bile senin ona bağlı kalmanı.....onu düşünmeni..
işte aynen şu yaşadığın durumu.
Eğer gerçekten seni haketmeyip üzen şeyler yaptıysa bile bile (detaylarını bilmiyorum) sakın ona prim verme.
Sen onu düşünürsen istediği olacak işte.güçlü ol.Hayatına pek tabi yeni biri girebilir.Bu senin kaşarlığın değil,onun ahlaksızlığı.sana şiddet bile uygulamış utanmadan.
Unutmaki sevgi hakedenindir.....
haketmeyini bu kadar düşünmene hiç değmez.kendine biraz zaman tanı yeni birine olumlu bakmaya çalış...bu günlerin çok çabuk geçer o zaman rahat ol.böylelerine prim verme.

siz cikiyomuydunuz cocukla??? neden ayrildiniz bunlarida yazarmisin canim

Bana 1 yılı zehir eden adamdan 1 ay önce ayrıldım. Beni aldattı şiddet uyguladı psikolojik baskı yaptı daha neler neler.. En sonunda dayanamadım ayrıldım ben onunla aynı sınıftayım ona olan öfkem hala geçmedi. Ne yapacağım ben? Sinirime yenilip ona hesap sormaktAn yada tekrar depresyona girmekten çok korkuyorum. Ona karşı ne öfkem ne sevgim kalsın istiyorum. Beni çok yıprattı. Onla birlikte olmadığım halde bana hep kaşar gibi benden ayrılıp başkasıylamı çıkıcaksın bile diyordu. Şimdi onun bana oynayacağı oyunlardan korkuyorum. Onun mutlu olmasını istemiyorum. Çünkü ben mutsuzken o mutlu bunuda hazmedemiyorum.

Back
X