kendimi toparliyamiyorum :'-(

Emeralda001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
323
18
0
35
Diğer
o kadar sikintiliyim ki anlatamam., buyuk bir hayalkirikligina ugradim.hic beklenmedik anda hayattimin en buyuk derbesin aldim, oysaki böyle birsey olacagi aklimin ucundan bile gecmezdi.kendimi toparliyamadim.yasama sevincimi kaybettim.o kadar mutsuzum ki biri gelse bana deseki yasadiklarinin hepsi kötü bir rüyaydi o zaman bundan mutluluk duyacagimi düsünmüyorum.sok gecirmis gibiyim.hani bi laf vardir kirilan kalp cam gibidir birlestirirsen bile iz birakir, benim kalbimde öyle sanki parca parca olmus napsam artik düzelmez.

o kadar sikintiliyim ki anlatamam., buyuk bir hayalkirikligina ugradim.hic beklenmedik anda hayattimin en buyuk derbesin aldim, oysaki böyle birsey olacagi aklimin ucundan bile gecmezdi.kendimi toparliyamadim.yasama sevincimi kaybettim.o kadar mutsuzum ki biri gelse bana deseki yasadiklarinin hepsi kötü bir rüyaydi o zaman bundan mutluluk duyacagimi düsünmüyorum.sok gecirmis gibiyim.hani bi laf vardir kirilan kalp cam gibidir birlestirirsen bile iz birakir, benim kalbimde öyle sanki parca parca olmus napsam artik düzelmez.

Zaman her seyin ilacidir derler ya klasik belki ama cok dogru bir soz.. zamana birak gercekten iyilesiyorsun. Yaran belki kapanmiyor ama acisina alisiyorsun, ilk gunki gibi yanmiyor canin. Sıkintin ne, ne geldi basina bilmiyorum ama insan ölüme bile alisiyor. Bizzat yasadim tecrube ettim. Alisacaksin..

Zaman her seyin ilacidir derler ya klasik belki ama cok dogru bir soz.. zamana birak gercekten iyilesiyorsun. Yaran belki kapanmiyor ama acisina alisiyorsun, ilk gunki gibi yanmiyor canin. Sıkintin ne, ne geldi basina bilmiyorum ama insan ölüme bile alisiyor. Bizzat yasadim tecrube ettim. Alisacaksin..
Cok haklisin fakat insan hayattan buyuk zarbe alinca ne kadar iyilesse bile icinde herzaman birseyler eksik kaliyor.

Toparlanmak zorundasın.
Çünkü başka bir şansın yok.
Hayat akıp gidiyor baksana:ssz:
Sen oturup keşkelerle gününü geçirirken dakikalar geçiyor,elbet çok zor şeyler yaşadın,bu foruma üye olan herkesin ortak problemi değil mi ağır şeyler yaşamış olmak:ssz:
Ama aynanın karşısına geç silkelen ve kalk ayağa,hayat senin toparlanmanı beklemeden geçiyor.:ssz:

her ne yaşamış olursak olalım hayat devam ediyor alışmak unutmak bunlarda zamanla olacaktır.sıkıntınızı Allah hafifletecek yollar açsın size bilmesemde böyle hissetmenize neden olan şeyi. yaşadıkça yaşlanıyoruz her kötü tecrübe hanemize olgunluk getiriyor her acı misafirdir unutmamalı

Canım özel değilse anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Bende 1 ay öncesine kadar senin gibiydim.

Konu açtım sağolsunlar burada o kadar destek gördüm ki tam anlamıyla olmasa da şimdi çok daha iyiyim.

Biz elimizden geldiğince destek oluruz gerisi zaman canım. Gerçekten zaman herşeyin ilacı.

Üstü kapalı bir şekilde anlatım yapmışsınız.
Konunun özünü bilebilsek hiç değilse bir nebze de olsun daha iyi yol gösterebiliriz size.
Diğer arkadaşlarımın dediğine katılıyorum şu anlatım karşısında.
Zaman herşeyin ilacı ama lütfen zaman sizi değil siz onu kullanmayı bilin...

Aynen canim seni cok iyi anliyorum. Sorununun ne oldugunu bilsek belki daha iyi yardimci olacaz ama simdi sana diyebilecegim tek sey bu.. unutulur zamanla o da.

her ne yaşamış olursak olalım hayat devam ediyor alışmak unutmak bunlarda zamanla olacaktır.sıkıntınızı Allah hafifletecek yollar açsın size bilmesemde böyle hissetmenize neden olan şeyi. yaşadıkça yaşlanıyoruz her kötü tecrübe hanemize olgunluk getiriyor her acı misafirdir unutmamalı
Sag olun canlarim bana destek oluyorsunuz :-)

Üstü kapalı bir şekilde anlatım yapmışsınız.
Konunun özünü bilebilsek hiç değilse bir nebze de olsun daha iyi yol gösterebiliriz size.
Diğer arkadaşlarımın dediğine katılıyorum şu anlatım karşısında.
Zaman herşeyin ilacı ama lütfen zaman sizi değil siz onu kullanmayı bilin...
Ben bir cözümü olmadigini düsündügüm icin bir anlatim yapmadim, olan olmus artik.fakat diger arkadasla dediginizde haklisiniz

Canım özel değilse anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Bende 1 ay öncesine kadar senin gibiydim.

Konu açtım sağolsunlar burada o kadar destek gördüm ki tam anlamıyla olmasa da şimdi çok daha iyiyim.

Biz elimizden geldiğince destek oluruz gerisi zaman canım. Gerçekten zaman herşeyin ilacı.

Canim artik olanlar olmus hemde uzun zaman gecmis, sadece ben toparlanamadim diye anlatmaya hic bir luzum görmuyorum.

Ben bir cözümü olmadigini düsündügüm icin bir anlatim yapmadim, olan olmus artik.fakat diger arkadasla dediginizde haklisiniz

Uzman yardım almayı denediniz mi?
Madem olayın üzerinden uzun zaman geçmesine karşın toparlayamadınız kendinizi.

Aynen sakinlessen bile hep birseyler eksik kaliyo

evet öyle ne yazık ki ...
Hayat öyle çok acımasız, yada insanlar mı desem.
bazen daha acımasız olup tüm eksikliklere rağmen herşey yerli yerinde tam gibi yaşamak lazım
elbette zor kolay değil ama diğer türlü daha zor oluyo ve dost sandığımız bir iki çift insanın ne hissetmek istediğine yardımcı olmuş oluyoruz....

Uzman napicakki konusmaktan baska?

Konuşmak herşeyden önce insanı rahatlatır.
Hele ki bu işin uzmanı olan biriyle...
Ama tabi sorunu bilmediğimiz için sunabildiğimiz çözümler sınırlı.
Dilerim bir an önce toparlanırsınız.

Herkesin dedigi.gibi zaman herseyin ilacidir..

Ama zamani iyi kullanmasini bileceksin , oturup hep ayni
Seyleri dusunursen , kendi kendini doldurursan zaman sadece aci verir....

Back
X