Kendimi tuhaf hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba arkadaşlar ablalarım
Beni bilenler vardır burda kavgalarla ilerleyen bir ilişkim vardı önümğzdeki ay 3 sene olacaktı. Geçen sene onun bazı stresleri vardı ve bana yansıtıyordu ama hatasını anladı pişmanım dedi bazı şartlarım oldu tatile gitmek yok da bunlardan biriydi. Geçerli sebeplerım var uzun olmasın diye anlatmıcam ama soran olursa yazarım kabul etti haklısın dedi. 1 sene bu kuralları hep hatırlattım. Aramız son zamanlarda kötüydü bana babam iş görüşmesine gidicek bende gidiyim mi dedi olur dedim. Sonra annesi bana bi bitki yetiştirme konusunda bişey sormuştu yöntemi ben biliyorum diye. Konuşm esnasında ailecek bayramdan kaçmak için gezmeye gittiklerini babasının da işi var ama onlar orda daha fszls kalıp orayı gezeceklerini söyledi. O an bende çok şey kırıldı kuralımı kabul eden adam nerdeydi. Bana bunları neden anlatmadı?? Gitme derdim o zaman hem biliyor beni tanıyor olmsz diyeceğimi. Evet kalbimde hala yeri var seviyorum ama artık onunla devam etmek ömrümü sürdürnek istemiyorum. İç dökme oldu biraz ama. Kusura bakmayın.

Bi insanı kurallarinla yonetemezsin ki kisiligine saygisizlik olarak bilinc altinda bunu hissedecek ve yikacaktir zaten fazla birsey beklememen gerekirdi.

Bitirdim artık bir ilişki de yok ona kalbimi açmak onunla hayatımı paylaşmak mesajına cevap bile vermek istemiyorum
Güvensizlik, buna bağlı kurallar koyma, adamın kurallara uyuyor gibi görünüp arkadan iş çevirmesi. Olmaması gereken ne varsa olmuş. Bu ilişkide sağlıklı bir iletişim yok.
İ

Aslında ona bunu kural olarak dayatmadım ben çok yıprandım beni çok yıprattın eğer gidersen sorunlarımız daha da büyür hatta bitme noktasına gelebiliriz çünkü benim sabredip gelmeni bekleyecek gücüm kalmadı dedim
Bi insanı kurallarinla yonetemezsin ki kisiligine saygisizlik olarak bilinc altinda bunu hissedecek ve yikacaktir zaten fazla birsey beklememen gerekirdi.

Gerçekten bitirdiniz mi? Bunu ona bildirdiniz mi?
Evet 3 gündür her yerden arama sms tüm sosyal hesaplar engelledim bugün arkadaşımı aramış bana hediye aldığını söylemiş bende ona lütfen artık yazma kimsryi rahatsız etme hediye için teşekkür ederim ama ben kabul edemem artık. Dedim

Bence gizli saklı işler kabul edilemez. Yalana tahammülüm yok. O yüzden bitirmeniz en iyisi olmuş.

Umarım kısa sürede atlatırsınız onu. Uzun zamandır birlikteymişsiniz :KK61:

Evet 3 gündür her yerden arama sms tüm sosyal hesaplar engelledim bugün arkadaşımı aramış bana hediye aldığını söylemiş bende ona lütfen artık yazma kimsryi rahatsız etme hediye için teşekkür ederim ama ben kabul edemem artık. Dedim
Sizin için en hayırlısı olmuş. Bu ilişki sizi yipratmaktan başka bir işe yaramayacak çünkü.

Sen bir yerin yöneticisi değilsin, sevglin de bir çalışan değil. Neden kurallar koyup birbirinizi sınırlandırıyorsunuz? Bu inişli çıkışlı giden ilişkiyi iyice sarsar.

Haber vermemesi hoş olmamış tabii ki. Bunu da kurallara bağlıyorum. Haber verseydi de ''neden'' diyecektiniz gibi hissettim. Neyse, tavsiyem bir sonraki ilişkilerinizde bu tür şeylerden vazgeçmeniz olacaktır.

Sen bir yerin yöneticisi değilsin, sevglin de bir çalışan değil. Neden kurallar koyup birbirinizi sınırlandırıyorsunuz? Bu inişli çıkışlı giden ilişkiyi iyice sarsar.

Haber vermemesi hoş olmamış tabii ki. Bunu da kurallara bağlıyorum. Haber verseydi de ''neden'' diyecektiniz gibi hissettim. Neyse, tavsiyem bir sonraki ilişkilerinizde bu tür şeylerden vazgeçmeniz olacaktır.
Aslında ona kural olarak dayatmadım evet benim için kuraldı ama bu şekilde dikdatör olarak yaklaşmadım güzelce anlattım hak verdi bana

Aslında ona bunu kural olarak dayatmadım ben çok yıprandım beni çok yıprattın eğer gidersen sorunlarımız daha da büyür hatta bitme noktasına gelebiliriz çünkü benim sabredip gelmeni bekleyecek gücüm kalmadı dedim

Iste eger gidersen boyle boyle olur demek apa altindan sopa gostermektir boyle anlayacktr bak soylememis bilee erkekler buna hic gelmiyorlar biz daha cok kabullenen tarafizdir.

Hayır baba, lütfen siz tatile gidin, ben evde tek başıma duracağım _Vera_ ile sözleştik asla sizinle gezmeye, tatile gelemem, çünkü ben onun kölesiyim.

O ne dedi peki❓

Daha sevgiliyken aile bile olamamışken sizvadama kendi ailesi ile tatile gitme nasıl dersiniz vallahi anlayamadım. Adam sanki erkekkerle aleme gitmiş muamelesi yapmayın. Yalana karşınıxdakını sizin bu baskıcı tutumunu itiyor.

Kusura bakmayın insanların hayatına bu şekilde müdahale edip ambargo koymanın hiçbir gerekçesi olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X