Katılıyorum.Güvensizlik, buna bağlı kurallar koyma, adamın kurallara uyuyor gibi görünüp arkadan iş çevirmesi. Olmaması gereken ne varsa olmuş. Bu ilişkide sağlıklı bir iletişim yok.
İGüvensizlik, buna bağlı kurallar koyma, adamın kurallara uyuyor gibi görünüp arkadan iş çevirmesi. Olmaması gereken ne varsa olmuş. Bu ilişkide sağlıklı bir iletişim yok.
Gerçekten bitirdiniz mi? Bunu ona bildirdiniz mi?Bitirdim artık bir ilişki de yok ona kalbimi açmak onunla hayatımı paylaşmak mesajına cevap bile vermek istemiyorum
Bi insanı kurallarinla yonetemezsin ki kisiligine saygisizlik olarak bilinc altinda bunu hissedecek ve yikacaktir zaten fazla birsey beklememen gerekirdi.
Evet 3 gündür her yerden arama sms tüm sosyal hesaplar engelledim bugün arkadaşımı aramış bana hediye aldığını söylemiş bende ona lütfen artık yazma kimsryi rahatsız etme hediye için teşekkür ederim ama ben kabul edemem artık. DedimGerçekten bitirdiniz mi? Bunu ona bildirdiniz mi?
Sizin için en hayırlısı olmuş. Bu ilişki sizi yipratmaktan başka bir işe yaramayacak çünkü.Evet 3 gündür her yerden arama sms tüm sosyal hesaplar engelledim bugün arkadaşımı aramış bana hediye aldığını söylemiş bende ona lütfen artık yazma kimsryi rahatsız etme hediye için teşekkür ederim ama ben kabul edemem artık. Dedim
Aslında ona kural olarak dayatmadım evet benim için kuraldı ama bu şekilde dikdatör olarak yaklaşmadım güzelce anlattım hak verdi banaSen bir yerin yöneticisi değilsin, sevglin de bir çalışan değil. Neden kurallar koyup birbirinizi sınırlandırıyorsunuz? Bu inişli çıkışlı giden ilişkiyi iyice sarsar.
Haber vermemesi hoş olmamış tabii ki. Bunu da kurallara bağlıyorum. Haber verseydi de ''neden'' diyecektiniz gibi hissettim. Neyse, tavsiyem bir sonraki ilişkilerinizde bu tür şeylerden vazgeçmeniz olacaktır.
Aslında ona bunu kural olarak dayatmadım ben çok yıprandım beni çok yıprattın eğer gidersen sorunlarımız daha da büyür hatta bitme noktasına gelebiliriz çünkü benim sabredip gelmeni bekleyecek gücüm kalmadı dedim
O ne dedi pekiEvet 3 gündür her yerden arama sms tüm sosyal hesaplar engelledim bugün arkadaşımı aramış bana hediye aldığını söylemiş bende ona lütfen artık yazma kimsryi rahatsız etme hediye için teşekkür ederim ama ben kabul edemem artık. Dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?