Canim bu yapi meselesi.Eger elestirileri cok saygisizca degilse takilma derim.Yapin geregi daha uysal,hemen insanlarla yakinlasip samimi olamayan birisin sanirim.Daha iyi bence.Hemen yuzgoz olmazsin.Biraz zaman lazim.Ben de eli masaliyim.O laf sakayla bile soylense asla altta kalmam.Bu da iyi degil her zaman.Dengeyi korumak lazim
Bosver canım herkesin mizAcı ışte.aslında şakaları canını skyorsa bunu hafif hafif belli etsen belki mesafeli olurlar ..takmamaya çalış balık burcusun duygusalsin ama fazla hassas olmak insanın ençok kendisine zarar veriyor
Sinir olduğum tiplerden, hep bi negatif şakayla laf vuran.
aynen ya yapı meselesi sinir oluyosun içten ama hç bişey diyemiyosun öyle he he deyip geçiştiriyosun .ya da küsmek lazım onu da yapamıyorum silip atmak .o da olmuyo ..aslında karşıdaki nasıl davranıyosa oyle davranmak lazım ben zaten dedim ki senin konuşmaların kırıcı diye biliyo kendisini de.
bence uysal olmak salaklık ya.eli maşalı olanlar daha çok saygı görüyo .korkuyolar çünkü karşılığını alacağını biliyolar.ama sessiz olunca nasıl olsa bişey demez diye..
Sinir olduğum tiplerden, hep bi negatif şakayla laf vuran.
Cok uysal olmak salaklik,dogru.O yapiyor mu? Sen de ona 'sakayla' karsilik vereceksin.Kendisi mukemmel mi sanki? Denge kurmak sart.Hem biraz saka ortami isitir degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?