kendimi tuhaf hissediyorum:(

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
eşimin akrabalarıylaydık .çok konuşuyolar iyiler hoşlar ama bnm ailem daha sakin.uyum sağlamaya çalışıyorum .bi tek bana karşı şakayla karışık tuhaf konuşan bi ablası var.aslında özü iyidir diyorum .doktor bizden 3yaş büyük yani 82li. yakın değiliz.yaklaşmaya çalışıyorum ve tarzı öyle aslında şaka yapıyo ve sürekli konuşuyo .bunların içinde eleştiri de oluyo hep bi olumsuzluk.ben de sallamayıp ben de şakaya vuruyorum ama içim sıkılıyo bu duruma..benim yerimde başkası olsa napardı acaba.ben de çekingen biriyim belki ben de ifade edemiyo olabilirim kendimi.çalışmıyorum.kpss kursuna gidiyoruum uğraşıyorum işte.yani sivri dilli birisi değilim sadece canım gülüm diyen tipler vardır ya ben de öyle değilim.acaba gıcıklanıyo mu benden niye öyle anlamıyorum .bi de nişanlanmıştık aynı anda o bizden önce evlenecekti .kısmet olmadı ben de üzüldüm ama belki onun için daha hayırlı olmştr.bi tarafım seviyo onu ama öyle insanların yanında rahat edemiyorum.sert biri yani çok aileciler birbirlerine çook düşkünler..
ayrıca başka bi konu ;eşim antalyaya gidecek .oraya atandı.yarın iş arkadaşları geleck.bilmiyorum niye içim karardı böyle bi tuhaf bi gerginlik var.papatya çayı içiyrm.fazla hassas ve heycanlı biriyim ben:(anlatamdığım şeyler oluyo içimde.bişey olacağında bi an önce olsun bitsin istyrm ayrıca balık burcuyum:)bu saçmalıklar onun etkisi olabilir..

Bosver canım herkesin mizAcı ışte.aslında şakaları canını skyorsa bunu hafif hafif belli etsen belki mesafeli olurlar ..takmamaya çalış balık burcusun duygusalsin ama fazla hassas olmak insanın ençok kendisine zarar veriyor

Canim bu yapi meselesi.Eger elestirileri cok saygisizca degilse takilma derim.Yapin geregi daha uysal,hemen insanlarla yakinlasip samimi olamayan birisin sanirim.Daha iyi bence.Hemen yuzgoz olmazsin.Biraz zaman lazim.Ben de eli masaliyim.O laf sakayla bile soylense asla altta kalmam.Bu da iyi degil her zaman.Dengeyi korumak lazim

Son düzenleme:
Canim bu yapi meselesi.Eger elestirileri cok saygisizca degilse takilma derim.Yapin geregi daha uysal,hemen insanlarla yakinlasip samimi olamayan birisin sanirim.Daha iyi bence.Hemen yuzgoz olmazsin.Biraz zaman lazim.Ben de eli masaliyim.O laf sakayla bile soylense asla altta kalmam.Bu da iyi degil her zaman.Dengeyi korumak lazim

aynen ya yapı meselesi sinir oluyosun içten ama hç bişey diyemiyosun öyle he he deyip geçiştiriyosun .ya da küsmek lazım onu da yapamıyorum silip atmak .o da olmuyo ..aslında karşıdaki nasıl davranıyosa oyle davranmak lazım ben zaten dedim ki senin konuşmaların kırıcı diye biliyo kendisini de.
bence uysal olmak salaklık ya.eli maşalı olanlar daha çok saygı görüyo .korkuyolar çünkü karşılığını alacağını biliyolar.ama sessiz olunca nasıl olsa bişey demez diye..

Bosver canım herkesin mizAcı ışte.aslında şakaları canını skyorsa bunu hafif hafif belli etsen belki mesafeli olurlar ..takmamaya çalış balık burcusun duygusalsin ama fazla hassas olmak insanın ençok kendisine zarar veriyor

evet duygusalım maalesef kendime zarar veryrm ama ailede o da çok duygusal içine kapanık görülüyo.herkes tabi kendi kızına hassas der kıyamaz.belki beni tanımadıkları için beni daha cin sanıyolardr:))
ben söyledimaslında kırıcısın diye ama mizaç işte genel hali.bazen komik geliyo aslında da bazı şeyleri hoş olmuyo yani genel yapısıı rahat edemiyorum yanında.sert geliyo bana bişey desem tersini dicek .bişey yapsam gülecek falan filan.zor birisi..

:36::36: kaçmak istyrm beni geren insanlardan

Sinir olduğum tiplerden, hep bi negatif şakayla laf vuran.

aynen cnm ya .zaten kavga gibi söylese ona göre cvp vereceksin sen de belki bidaha konuşmicaksın .ama şaka olunca öyle ne gerçek gibi ne şaka gibi ooluyo .ne gülünüyo ne ağlanıyo .saçmalık yaa..pff ne çok konuşuyo herkes çok sıkıcı oluyolr azck susmayı bilen insan daha mı düşünceli oluyo bilmem ya.birazcık düşünüp konuşmk lazım ..

aynen ya yapı meselesi sinir oluyosun içten ama hç bişey diyemiyosun öyle he he deyip geçiştiriyosun .ya da küsmek lazım onu da yapamıyorum silip atmak .o da olmuyo ..aslında karşıdaki nasıl davranıyosa oyle davranmak lazım ben zaten dedim ki senin konuşmaların kırıcı diye biliyo kendisini de.
bence uysal olmak salaklık ya.eli maşalı olanlar daha çok saygı görüyo .korkuyolar çünkü karşılığını alacağını biliyolar.ama sessiz olunca nasıl olsa bişey demez diye..

Cok uysal olmak salaklik,dogru.O yapiyor mu? Sen de ona 'sakayla' karsilik vereceksin.Kendisi mukemmel mi sanki? Denge kurmak sart.Hem biraz saka ortami isitir degil mi? :27:

Back
X