- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
eşimin akrabalarıylaydık .çok konuşuyolar iyiler hoşlar ama bnm ailem daha sakin.uyum sağlamaya çalışıyorum .bi tek bana karşı şakayla karışık tuhaf konuşan bi ablası var.aslında özü iyidir diyorum .doktor bizden 3yaş büyük yani 82li. yakın değiliz.yaklaşmaya çalışıyorum ve tarzı öyle aslında şaka yapıyo ve sürekli konuşuyo .bunların içinde eleştiri de oluyo hep bi olumsuzluk.ben de sallamayıp ben de şakaya vuruyorum ama içim sıkılıyo bu duruma..benim yerimde başkası olsa napardı acaba.ben de çekingen biriyim belki ben de ifade edemiyo olabilirim kendimi.çalışmıyorum.kpss kursuna gidiyoruum uğraşıyorum işte.yani sivri dilli birisi değilim sadece canım gülüm diyen tipler vardır ya ben de öyle değilim.acaba gıcıklanıyo mu benden niye öyle anlamıyorum .bi de nişanlanmıştık aynı anda o bizden önce evlenecekti .kısmet olmadı ben de üzüldüm ama belki onun için daha hayırlı olmştr.bi tarafım seviyo onu ama öyle insanların yanında rahat edemiyorum.sert biri yani çok aileciler birbirlerine çook düşkünler..
ayrıca başka bi konu ;eşim antalyaya gidecek .oraya atandı.yarın iş arkadaşları geleck.bilmiyorum niye içim karardı böyle bi tuhaf bi gerginlik var.papatya çayı içiyrm.fazla hassas ve heycanlı biriyim ben
anlatamdığım şeyler oluyo içimde.bişey olacağında bi an önce olsun bitsin istyrm ayrıca balık burcuyum:)bu saçmalıklar onun etkisi olabilir..
ayrıca başka bi konu ;eşim antalyaya gidecek .oraya atandı.yarın iş arkadaşları geleck.bilmiyorum niye içim karardı böyle bi tuhaf bi gerginlik var.papatya çayı içiyrm.fazla hassas ve heycanlı biriyim ben