Kendimi tutuyorum

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Arkadaşlar öğretmenim bir bebeğim var tam 20 aylık geçen haftasonu annem ve teyzemler ziyaretime geldi herseyimi yaptılar bende elimden geleni yaptım cumartesi geldiler pazar döndüler 3 stlik mesafedeyiz.dun kp aradi esimi onlarin geldigini duyunca bugun tekrar aradı haftasonu geliyoruz diye! Not :kendisi 3 senelik evliligimde esimin akrabalari annesi her gelisinde defalarca davet etmemize rağmen evime ayak basmadi ve her defasında gerçekten abartmiyorum mezeler nerdeyse 10 cesit yemekle kalakaldim beyefendi gelmedi.simdi bu hafta okulda cok cok yoğunum evi temizlemem lazım okulda çok fazla evrak isim var.oglum ben biyeri toplarken öbür yeri dağıtıyor. Daha oncekilerde tenezzül etse simdi en azından daha hafof gecistirecektim.ben bu adamin oyuncagimiyim? Diger tarafta esimi kırmak istemiyorum ama duydugumdan beri gözümden ateş çıkıyor. Ya insan hemen mi misilleme yapar.bide kp hazretleri hicbiseyi beğenmez herseyi didikler sevmiyorum tahammulde edemiyorum offff esimle aram açılacak kendimi tutmaya çalışıyorum

Not :haftasonu birde doğum günüm sağolsun mahvettiler

Belki yine daha öncekiler gibi geleceğiz deyip gelmezler sende bi kadın ayarla gelip evi temizlesin Perşembe veya cuma günü stres yapma seçici olursa da olsun takma notU şimdi gördüm eşin desin hafta sonu eşimin doğum günü var bir sonraki hafta gelin diye gerimi o zaman da küsebilirler

Tut bencede kendini kp hakli oldugu icin degil ama evin yuvan icin tut evlendigimiz kisileri secsekte ailelerini secemiyoruz bes para etmez insanlar da olsa aile kurmus oldugun icin bi yerde kecbur idare etmen gerekiyor ne diyeceksin ki kimse anasi atasi kotu demez yanlis demez desede ne yapcak gelme musait degilim mi diyecek dese huzurlu mu olacak..yani demem o ki cok hazirlik yapma begensin yada begenmesin cok umutsama esinin hatri icin ses etme gelsin gitsin sende kendini yorma oldugu kadar

Kendi annenler gelmis kalmis adamlari reddedersen esin cok uzulur yani idare ediver saydigin yogunluk her calisan kadinin basinda var cok absurt bi durum goremedim

Olduğu kadar canım ya stres yapma. Beğenmezse beğenmesin. Küçük çocuğun var ve çalışıyorsun anlayış göstermesi gerekiyor.

Evi eşin temizlesin yeni misafir varmış çok kirli değildir

Yemeği de klasik çorba ana yemek pilav ve salatalar şeklinde yap

Karışık salata değil her birini ayrı kaba koy çeşit artar turşu kırmızı biber vs çarşıdan al

Yeter beğenmezse beğenmesin bir laf ederse de beğenmeyen küçük oğlu ike evlendirmesin deyip gül

Kendi annenler gelmis kalmis adamlari reddedersen esin cok uzulur yani idare ediver saydigin yogunluk her calisan kadinin basinda var cok absurt bi durum goremedim
Benim annemler gelir temizlik yapar gider açık aramazlar bu afam.icin 3 senedir kuş sütü eksik sofralar kurdum defalarca ama beyefendi tenezzül etmedi.ve o kadar gvk bi adamki sagindan yürüdüm die beni adet tore bilmez saygisiz ilan etmis biri o derece.sorun bu .yoksa misafiri cok severim.ama yoruldum bu mevzudan ve bemen misilleme yapilmasindan

Birde gene yaparım sorun yok cesittede.ama kendimi salak gibi hissediyorum bunlar geldikce sarma kuru dolma icli kofte iki cesit et yemegi manti cesit cesit salata corba tatli daha aklima gelmeyen neler.terslik bu ya icime seytan kaçtı çorba bile yapmak istemiyorum

yap hazırlığını arkadaşım,gelmezse de sen yersin ,sakın surat da asma sana yakışmaz,itin hatrı yoksa sahibinin vardır denir ya,eşinin hatrı için yapman gereken kadarını yap,duyman gereken kadarını duy ..

Elinden geleni yap ama laf soylerse esinin burnundan getirirsin. Bir daha da ders olur kenara koymalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…