Arkadaşlar öğretmenim bir bebeğim var tam 20 aylık geçen haftasonu annem ve teyzemler ziyaretime geldi herseyimi yaptılar bende elimden geleni yaptım cumartesi geldiler pazar döndüler 3 stlik mesafedeyiz.dun kp aradi esimi onlarin geldigini duyunca bugun tekrar aradı haftasonu geliyoruz diye! Not :kendisi 3 senelik evliligimde esimin akrabalari annesi her gelisinde defalarca davet etmemize rağmen evime ayak basmadi ve her defasında gerçekten abartmiyorum mezeler nerdeyse 10 cesit yemekle kalakaldim beyefendi gelmedi.simdi bu hafta okulda cok cok yoğunum evi temizlemem lazım okulda çok fazla evrak isim var.oglum ben biyeri toplarken öbür yeri dağıtıyor. Daha oncekilerde tenezzül etse simdi en azından daha hafof gecistirecektim.ben bu adamin oyuncagimiyim? Diger tarafta esimi kırmak istemiyorum ama duydugumdan beri gözümden ateş çıkıyor. Ya insan hemen mi misilleme yapar.bide kp hazretleri hicbiseyi beğenmez herseyi didikler sevmiyorum tahammulde edemiyorum offff esimle aram açılacak kendimi tutmaya çalışıyorum