• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi vebalı gibi hissettim

Belki adam evli nişanlısı ya da sevgilisi var ona yakalandı küt diye sildi. Ya da cinsellik için buluştu eğer sen buna uygun biri değilsen ondan sildi. İlla güzellikle beğenmemeyle ilgisi olacak değil ki.
Ya cinsellik için olsa o kadar zaman konuşmazdı diye düşündüm de haklısınız yanlış yerden bakıyor olabilirim

Konuyu yine kendi istekli olmana bağladın tebriks 👏😂
Kendime bağlamaktan ziyade erkeklerin isteksizliği garibime gidiyor.insan hiç mi düzenli cinsel hayata ihtiyaç duymaz?. Kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış.adam gidiyor anasının babasinin yanına sen sağ ben selamet.😂😂 kadının k'sı umrunda değil.bizdeki gibi hormonlar neden aktif değil bu heriflerin? Erkeklikten çikmiş desen her tarafından da saç sakal fışkırıyor.gıcık oldum hee iyice.bana her konuyu oraya bağlıyorsunuz diyorsunuz ama kadın erkek ilişkisinin altında yatan her sorun cinsel konulara dayanıyor bence.adı üstünde zaten kadın erkek.yanyana olma nedenimiz cinsellik.başka şeyler de var ama iyi cinsellik sorunların neredeyse tamamını çözüyor zaten.diğer üyeler de bunu doğruluyor.ya da kötü cinsellik şahane kişilikteki birinin yuvasini darma duman edebiliyor.evet o aşamaya gelinmemiş ama gelinememesinin nedeni de cinsel istek.istek yerinde olsa tölerans yükselecek, motivasyon artacak.karşındakine şans verme ihtimalin artacak.olsa da olur olmasa da salla gitsin denmeyecek.allah erkeklerimize cinsel istek bağışlasın ne diyeyim.

Kendime bağlamaktan ziyade erkeklerin isteksizliği garibime gidiyor.insan hiç mi düzenli cinsel hayata ihtiyaç duymaz?. Kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış.adam gidiyor anasının babasinin yanına sen sağ ben selamet.😂😂 kadının k'sı umrunda değil.bizdeki gibi hormonlar neden aktif değil bu heriflerin? Erkeklikten çikmiş desen her tarafından da saç sakal fışkırıyor.gıcık oldum hee iyice.bana her konuyu oraya bağlıyorsunuz diyorsunuz ama kadın erkek ilişkisinin altında yatan her sorun cinsel konulara dayanıyor bence.adı üstünde zaten kadın erkek.yanyana olma nedenimiz cinsellik.başka şeyler de var ama iyi cinsellik sorunların neredeyse tamamını çözüyor zaten.diğer üyeler de bunu doğruluyor.ya da kötü cinsellik şahane kişilikteki birinin yuvasini darma duman edebiliyor.evet o aşamaya gelinmemiş ama gelinememesinin nedeni de cinsel istek.istek yerindr olsa tölerans yükselecek, motivasyon artacak.
Tamam da bu konunun istekle isteksizlikle alakası yok. Yukarıda yazdığım gibi belki de adam evli karısına yakalandı o yüzden sildi. Ya da başka başka sebepler bizim şuan aklımıza gelmeyen. Her şeyi de oraya bağlama yani. 😂😂

şimdi çok dalga geçilecek bir mevzu kabul ediyorum ama dozunda geçerseniz sevinirim kızlar:)
ben anonim bir platformdan 40 gün civarı biriyle yazıştım normalde hep işte görmediğin biri gördüğün zaman her türlü hayal kırıklığı yaratır diye düşünürdüm girmezdim bu işlere. ama ilk defa biriyle muhabbetim bu kadar çok tuttu (reelde de ) o kadar ortak noktamız vardı ki şaşırdım yani. neyse bir süre sonra buluşmamıza bir hafta falan kala whatsapp'a geçtik fotoğraflarımızı o an gördük yani.

Neyse buluşma normaldi çok kötü değildi yani ama sohbetimiz kadar da sarmadı saat geçti zaten algılar düşüktü falan. Neyse ben en kötü arkadaş kalabiliriz diye düşündüm sonuçta gerçekten sohbetimiz uymuştu ama numaramı falan sildi bu beni şöyle çok üzdü gerçekten çirkin beğenilmeyecek biri değilimdir numaramı silecek kadar abartınca işi kendimi vebalı hissettimm bu konuda kırılganmışım.Tamam victoria secret modeli değilim ama bu boyutta kaçılacak çirkinlikte olduğumu hiç düşünmemiş/hissetmemiştim. Yani kabul ediyorum ben biraz fazla anlam yüklemişim saçmaladım online tanışmaları bu kadar uzatmamak lazım kabul ediyorum. Ama bu durum da neticede beni üzdü ve biraz teselliye ihtiyacım var.
Canım belki o seni kendine layık görmedi bana bakmaz bu dedi birde bu açıdan bak. Cidden erkeklerin ulaşamayacağını, güzellik kriyer olarak denk olmadıklarını düşündükleri hatunu b*klamak gibi bir huyları var. Hem o kim ki seni beğenmeyecek??

Koca bulmak da bence o kadar kolay değil 😂😂.evet herşeyiyle ideal.maşllah.
eee madem ideal siz de evlenmek istiyorsunuz anlaşılan yapıştırın nikahı gitsin. hep bu konudan şikayet ettiğinizi okuyorum koca bulmak kolay değil diye. sevgiliniz var işte evlenmeyi düşünmüyor musunuz?

Canım belki o seni kendine layık görmedi bana bakmaz bu dedi birde bu açıdan bak. Cidden erkeklerin ulaşamayacağını, güzellik kriyer olarak denk olmadıklarını düşündükleri hatunu b*klamak gibi bir huyları var. Hem o kim ki seni beğenmeyecek??
haha sanmıyorum ya kariyeri baya iyiydi:)

ya enerjimiz çok uymuştu sohbet ederken aslında normalde o akdar iyi değildi kabul bu durumda sadece fiziki görünümü beğenmedi anlamı çıkıyor. ancak hemen numaramı silecek çirkinlikte biri değilim kesinlikle normalde beğenile biriyim bu beni lşüpheye düşürdü. Ne bekliyordu anlamadım ki adriana lima benzeri birini mi?
Belki de mesele dış görünüş değildir, neden hemen kendinizi yaftaladınız ki? Herif ayıymış, numara silmesi tamamen falso ama bence kendinizi yiyip bitirmeyin böyle.

Benim bi tanıdığım biriyle görüşmüştü, adam görüşme sonrası bidaha aramadı sormadı, aracıya da olumsuz demiş, halbuki görüşme de kötü geçmemiş. Sonradan öğrendik, adam kızı çok fazla güzel ve alımlı bulduğu ve kendisini kıza yakıştırmadığı için kaçmış resmen.
Benim de başıma gelmişti, hiç beğenmedi sandığım biri aksine beğendiği ve uyuşamayacağımızı düşündüğü için uzaklaşmıştı. Kendinizi yerden yere vurmayın hemen.
Elektrik tutmadıysa, uzatmamak adına kestirmiş ama ayı oğlu ayı gibi davranmış, hanzo.

Belki de beğendi ama elektrik tutmadığı icin sildi.Herşey guzellik değil.Baksaniza muhabbetiniz reelde pek akmamis ondan olabilir icinizi rahat tutun guzelsinizdir.Çocuk gibi numara silmeler falan hic takmayin.Belki de amaci cinsellikti baktı sizden bisey koparamicak sildi bu da olabilir.

Sevgilisi vardır belki ona yakalanmıştır.
Bir erkek kolay kolay silmez çünkü

Genelde beğenmeyince kanka muhabbeti yapıyorlardı. Direkt silmesinin bir sürü sebebi olabilir belki evlidir bile. Her şey olabilir

Bana size sinirlenmis gibi geldi.engelledigi icin bende bu izlenimi uyandirdi.hirs var ortada.

yani yuzyuze geldiginizde acaba seklen ve fikren begenmediniz de bunu belli mi ettiniz?
Dondugunuzde bir iki kelime konustuk dediniz.
Beklentilerine karsilik bulamamis ve belki sizi icsel olarak sekilcilikle suclamis olabilir.
Sizden umdugu reaksiyonu gorememiste agrasyon yapmis gibi.

Back
X