Kendimi yalnız hissediyorum, hiç arkadaşım kalmadı

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Arkadaşlarımın hepsi evlendi hatta 2. Çocuğu olan bile var. Haliyle pek bir ortak noktamız kalmadı.Arayıp gidebileceğim kimsem yok. Arasam görüşmeyelim demezler elbette ama herkesin yolu başka yerden geçiyor artık. Kurslara gidiyorum ama klıcı samimi arkadailıklarda bu yaş ilerledikçe zor durumda oluşuyor. Çok yakın arkadaşlıklarım da oldu ve zarar görerek çıktığım. Güvenmekte de zorluk çekiyorum.ne yapabilirim

Evliyim ve altı aylık bebem var Allah bagislarsa. On bir yıllık arkadaşım hatta kardeşim diyelim bekar ve tek başına yaşıyor. Aramizdan su sizmiyor. Her fırsatta yanıma gelir ben de severek ağırlarim. Birlikte disari çıkarız. Siz kendiniz kuruntu yapıyorsunuz bence.

Evliyim ve altı aylık bebem var Allah bagislarsa. On bir yıllık arkadaşım hatta kardeşim diyelim bekar ve tek başına yaşıyor. Aramizdan su sizmiyor. Her fırsatta yanıma gelir ben de severek ağırlarim. Birlikte disari çıkarız. Siz kendiniz kuruntu yapıyorsunuz bence.
Hayır ben eğitim hayatıma devam ettim arkadaşlarım liseden sonra evlendi tabi bir yerden sonra ortak bir şey de kalmadı. Bir araya geldiğimizde evlenmeyi düşünmüyor musundan başka bir şey olmuyor

İnsan bazen O düşüncelere kapılabiliyor. Benimde 7 aylık bebeğim var , çocuksuz ve bekar olan arkadaşlarımla konuşurken bende bazen sadece çocuğumdan bahsediyorum konuşacak konu bulamıyorum 😅 ama onların rahatsız olduğunu yada arkadaşlığımızın kötü etkilendiğini de düşünmüyorum. Dost bulmak zor bu devirde evet ama arkadaşlık kurabilirsiniz mesela kurstaki sıcak hissettiğiniz kişilerle. En azından bi kahve içebilirsiniz . Bunu düşünüp kafanızda kurarsanız sizi daha da negatif etkiler

her arkadaşım evli. yaşımız da küçük ama çocuklu hepsi. hatta en yakın arkadaşım-ablam 43 yaşında iki çocuklu bir anne. isteyen bi şekilde bir araya geliyor. çocuklar uyuduktan sonra açıyoruz şarabımızı içiyoruz. bu biraz karşılıklı istek karşılıklı anlayıştan geçiyor. ancak şu var ki çocuklu insanlar genel olarak çocuktan bahsedip içimizi bayabiliyor :D

her arkadaşım evli. yaşımız da küçük ama çocuklu hepsi. hatta en yakın arkadaşım-ablam 43 yaşında iki çocuklu bir anne. isteyen bi şekilde bir araya geliyor. çocuklar uyuduktan sonra açıyoruz şarabımızı içiyoruz. bu biraz karşılıklı istek karşılıklı anlayıştan geçiyor. ancak şu var ki çocuklu insanlar genel olarak çocuktan bahsedip içimizi bayabiliyor :KK70:
Evettt beni anlayan biri çıkmış 😄😄😄

Evliyim bi oğlum var.dostluk anlakında çok zorlu zamanlardan geçtim hepsinde bi yıkım yaşadım.bu aralar tek olmak kimseye dostluk kurmak gibi bi niyetim yok çünkü insanın güveni sarsıldı mı zor topluyor kendini bende akışına bıraktım olsada olur olmasada olur.

Evliyim bi oğlum var.dostluk anlakında çok zorlu zamanlardan geçtim hepsinde bi yıkım yaşadım.bu aralar tek olmak kimseye dostluk kurmak gibi bi niyetim yok çünkü insanın güveni sarsıldı mı zor topluyor kendini bende akışına bıraktım olsada olur olmasada olur.
Evet ünsan yıkım yaşadıktan sonra zaten kolay kolay ısınamıyor

Evet ünsan yıkım yaşadıktan sonra zaten kolay kolay ısınamıyor
Bu zamanda çok çok zor bi dost olmak bulmak. Ha bulmak kolay ama dost mu düşman mı onu zaman sana acı bi şekilde gösteriyor.bu zamanda en iyisi tek takılmak

Hayır ben eğitim hayatıma devam ettim arkadaşlarım liseden sonra evlendi tabi bir yerden sonra ortak bir şey de kalmadı. Bir araya geldiğimizde evlenmeyi düşünmüyor musundan başka bir şey olmuyor
Aa o zaman haklısınız. Biz üniversiteyi birlikte okuduk çok şey paylaştık. Oğlumun teyzesi gibi su an. Ve evlen diye baskı yapmıyorum ne haddime?

Back
X